Maminka v mladém věku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
16.1.18 23:49

@Dudlik226 všechno má svůj čas… já myslím, že ti to neuteče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.1.18 00:26

Záleží hodně na příjmech… kolik Vám tedy měsíčně zůstane po zaplacení všech výdajů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.1.18 00:28

@Nikola63 hasič je lukrativní a stabilní zaměstnání… tam bych se také nebála… a ještě k tomu když bydlíte ve svém tak je to fakt v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.1.18 00:29

@abcd32 Máme příjem 30 tisíc měsíčně a bydlení 9 tisíc a jidlo hygiena atd cca 7 takže vídaje jsou 16 tisíc no když vezmu večeře, kino atd… tak jsou výdaje 20 tisíc a 10 zbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.1.18 00:30

@abcd32 můj partner je učitel.. a je nenahraditelný má takové vzdělání které má málo kdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.1.18 01:11

@Dudlik226
Zas až tak mladá maminka nebudeš, to bych fakt napsala o šestnáctilé holce. Ještě ani nejsi těhotná, takže při nejlepším budeš rodit ve 24 letech. Zaměřila bych se na dodělání školy a pak teprve pomýšlela o rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.1.18 02:01

Zvládnout jde všechno..já měla první ve 22, taky bez mateřský, peněz bylo hodně málo, ale zvládlo se to, časem se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.1.18 02:17

@Dudlik226 co studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
17.1.18 05:47
@Dudlik226 píše:
@abcd32 můj partner je učitel.. a je nenahraditelný má takové vzdělání které má málo kdo..

Tak jo popros ať tě naučí i a y.
Zajímalo by mě co studuješ, když neumíš správně napsat vÝdaje a mY.
Nic ve zlém, až budeš hledat práci, mohlo by ti to uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
17.1.18 06:22

@pralinka2727

Já teda na chyby jsem vysazená…Ale taky by mě zajímalo, co studuje. Ty chyby jsou děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.1.18 07:29

To co studuji tady psát nebudu… Ty chyby si uvědomuji, akorát se mi to nechtělo opravovat v novém příspěvku… Toto téma není o pravopisu, ale o tom jaký názor máte na mladé maminky a o tom co si myslíte o naší situaci s partnerem… ;) nemluvě o tom, že jsem to psala na telefonu a ten si píše co chce… A zapomněla jsem si to přečíst a popřípadě opravit… ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.1.18 07:48

Pockala bych po svatbě a dokončení studia. Nejde o to jestli to zvládnete teď, ale o to jestli bys pak dokázala zajistit dítě sama? Nikdy nevíš ;) jste spolu krátce a ty mas času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.1.18 07:54

@Dudlik226 kliiid, měla jsem první v třiadvaceti. Vlastni bydlení jsme měli. Zvládlo se to. A máma má bejt mladá, ne stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
17.1.18 08:12

Osobne bych prve ukoncila skolu, a to z jednoho prosteho duvodu - kdyby se cokoliv stalo (a to se stat muze - at uz od odchodu partnera, na emiminu zcela bezna zalezitost diskuzi, az po jeho umrti), nezustanes na dite sama s nedokoncenou skolou, ale budes mit aspon vzdelani a lepsi startovni pozici pri hledani prace.

Jen tak na okraj - take jsem ve 22 mela partnera, ktery mel pres tricet, a take me tehdy napadlo dite, ale nastesti jsme to nerealizovali, protoze po dokonceni meho studia se nase cesty rozesly - postupne jsem zjistila, ze si zivot nepredstavuju jako on, o 12 let starsi. A v mem okoli je/bylo hodne vztahu, ktere trvaly par let, a v momente, kdy holka dokoncila skolu, rozesli se. Samozrejme, nekomu ten vztah zase vydrzi, ale riziko tam je. Kdybys mi tehdy rekla, ze se s dotycnym rozejdu, poklepala bych si na celo, protoze jsem byla presvedcena, ze s nim vydrzim do konce zivota. Zpetne povazuju ty napady ohledne ditete za pomerne naivni - mela jsem jenom brigadu na par hodin tydne, skola mi moc casu nezabrala, zivil nas muj tehdejsi pritel a ja jsem byla zamilovana a mela spoustu volneho casu, tak jsem si vymyslela dite :nevim:

Příspěvek upraven 17.01.18 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
17.1.18 08:13

Taky si nemyslím, že si na to moc mladá. Taky jsem ve 22 už chtěla dítě. Ale teď už manžel měl smlouvu na dobu určitou, neměli velký byt atd… Nechtěli jsme, aby dítě strádalo.
Nakonec jsem porodila až ve 25.
Ale máme svůj byt na hypotéku, stihli se vzít, ušetřit nějaký peníze…
Jsem nakonec ráda, že jsme počkali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky