Maminkou v 16ti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
25.1.11 18:31

tvůj nick je výstižný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.1.11 18:34

8-o :roll: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :wink: :potlesk: holky není co dodat, to snad nemyslí vážně :nevim: :lol: ta její máma má aspoň rozum. Zlaté telátko, až z tebe něco bude, hlavně vyspělé rozumově, teprve pak si pořiď dítě- sbohem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
25.1.11 18:34

holky tu už všechno řekly. Jen k tomu dodám. Nedokážeš nikomu nic, jen to, že jsi nedospělá a nezralá. Jestli si myslíš, že tě přítel uvidí, můžeš se hodně splést. Mám dojem, že už se něco podobného řešila a že až do 18ti jsou za tebe zodpovědní rodiče, proběhne soud a oni se stanou do tvé plnoletosti poručníky dítěte a je jedno, že má otce. Nebudeš mít peníze, protože nebudeš mít nárok na mateřskou a dostaneš automaticky 4letou, nebudeš mít školu. Předpokládám, že tchyně se na mateřskou hnát nebude - ani bych se ji nedivila, protože pakliže si někdo pořídí dítě, musí se postarat o něj sám a ne že ho hodí někomu na hlavu. Je spousta žen, do studovaly dálkově, přes den makaly okolo rodiny a mimina, večer okolo školy, mákly si hodně, ale dostudovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.1.11 18:37
Anonymní píše:
a nick CHACHA nikomu podezřelý nebyl?

vidíš, ani jsem si nevšimla........ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.1.11 18:41

Markit to neřeš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.1.11 18:42
dzarunka píše:
tvůj nick je výstižný :mrgreen:

navíc je slečna nováček s jediným příspěvkem..............je to jasný, někdo si tu dělá prdel a teď se baví na reakcema. Doufejme, že to tak je, protože kdyby to měla být pravda, pak je mi neskutečně líto toho dosud nenarozeného dítěte :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.1.11 18:44
ChaCha píše:
Dobrý den,zajímal by mě Váš názor na mou situaci. Je mi 16 let a mám přítele,ale bydlí daleko(+- 200km). Ze začátku našeho vztahu,jsem pravidelně každý víkend jezdila k němu nebo on k nám. Jenže moji rodiče se najednou rozhodli,že už to tak dál nejde a zakázali mi se s ním vídat. Jenže tohle není normální,po dlouhodobém vztahu najednou takový zákaz? Už tak jsme se vídali jen o víkendu a teď už to mám zakázané úplně. Pokud mi poradíte,ať si s rodiči rozumně promluvím..předem říkám,že tohle je zbytečné,protože už jsem to několikrát zkoušela..dokonce i přítel,ale rodiče jsou takoví,že neposlouchají a jedou si pořád jen svoje. Opravdu nechci hodit všechnu vinu na ně,ale je to tak. Samozřejmě mi tahle situace nevyhovovala a tak jsem utekla z domu za přítelem. Hned další den pro mě dojela policie. Marně jsme se snažili tuto situaci s rodiči vyřešit..nepomohlo to. Dostala jsem akorát po hlavě,matka mě tahala po domě za vlasy a tím to pro ní hasne. Důvod proč,tak najednou mi zaakzuje se s ním vídat se asi nikdy nedozvíme. Přitom přítel mi nikterak neublížil a ani to ení žádný padouch,ale naopak moc slušný chlap. Tak jsme se rozhodli pořídit si dítě. Říkáte ať neblázním,že jednou budu litovat,jak ostatní v mém věku chodí na diskotéky a podobně a já se starám o dítě. Jenže s večírkama jsem brzo začala a teď už již skončila,čas trávím pouze doma nebo s přítelem a našimi společnými přáteli. Příjdu možná o zdravý spánek,ale to už k dítěti patří ne? :oops: Přítel pracuje a byly bychom zajištění. Jde o to,že těhotenství by mu dávalo právo mě vídat apod. A pokud vím,na potrat mě rodiče nemohou poslat,to je pouze moje volba. Se školou bych to řešila tak,že bych ukončila studium,byla s dítětem dokud budu kojit a pak by přítelova máma nastoupila na mateřskou a já do školy. Dítě není jenom důvod k našemu vídání,ale oba ho už dlouhou dobu chceme a tak nakonec jsme si řekli,že do toho půjdem :wink: Předem děkuju za Vaše názory :) :hug:

Cha cha..to má být vtip?
Protože jestli ne,tak jsi zralá na léčení a ne na dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.1.11 18:54

Pridam se k ostatnim…
Taky jsem v 16ti letech mela svoji prvni lasku a videla vse pres ruzove bryle, ze se vezmem a budeme spolu bydlet a poridime si miminko, jenze pak se to doma zacalo hroutit, a on se se mnou po dvou letech rozesel, ze zbouchnul jinou, a ja si rikala jaka jsem pitoma 18tka.. Dva roky zivota s takovym idiotem, a taky jsem si tenkrat rikala, jak moc ho miluju, ale opak byl pravdou!! :roll:
Pak dalsi omyl, a nakonec neshoda s rodicema, kdy mne vyhodili na ulici, a ja rok a pul stravila v prazskem podsveti ve svete sexu a drog, a to ti povim, jakou jsem dostala lekci a rychle jsem vyspela…
Ne, ze bych ti to prala, ale zkus se chvilku starat sama o sebe, uklizet, prat, varit, vydelavat aby jsi mela aspon na jedno jidlo denne, a ze ja jsem mela co delat, abych mela aspon jednou za dva dny nejaky „normalni“ jidlo…
Potrebujes sakra velkou lekci, a to co tu pises, jsou s prominutim, pubertalni vylevy, bez rozumu!!!

Ty chces dite, ale sama jsi dite, a nevis jakej je svet kolem, protoze jsi pod kridly rodicu… az si natluces cumak a budes muset zacinat znovu od nuly, tak poznas o cem zivot je, a jaci jsou lidi kolem svine!

Ted je mi skoro 22, a pritele jsem potkala loni, zamilovali jsme se do sebe, jak se rika na „prvni pohled“ a po pul roce jsem otehotnela, JENZE mesic po nasem seznameni jsme spolu zacali bydlet, A SAMI PRACOVAT, poznaly jak se nam spolu zije, a TIM SE PRESVEDCILI, ze jsme na dite pripraveni!!

Tot muj nazor, na tvuj naprosto nepochopitelny dotaz 8-o !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
25.1.11 19:02
Anonymní píše:
a nick CHACHA nikomu podezřelý nebyl?

Ten nick jsem četla jako ČaČa ale to nic neměni na tom že byt mámou v 16 je hloupost

• Citovat
  • Upravit
18223
25.1.11 19:08

ať už je to vtip, nebo ne, ukazuje to na nezralost a neznalost.
pokud je to vtip, nechápu, co na tom kdo vidí, proč ho to baví ? :roll: stačí už jen to že cha cha dále nereaguje ve své diskuzi.
Pokud to není vtip tak si uvědom, že dítě se pořizuje z lásky, když jsi připravená a můžeš mu co nabídnout a zajistit ho a ne jako řešení problémů!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.1.11 19:13

Tohle tele mi připomíná mojí kamarádku, která mi radila rovněž výbornou věc- bývalý vymyslel takovou hovadinu, že pojede do cizinecký legie a ona mi radila, ať si od něj nechám udělat dítě a on nikam nepojede :-D Nedokážu si představit, jak by to dopadlo, kdybych jí tenkrát poslechla :-) ..pokud si zakladatelka chce zkazit život se znepřátelenou rodinou a nějakým chlapem, který se na ní dřív nebo později vykašle, tak ať to klidně udělá, ale ať si uvědomí, že nejvíc by trpělo to maličký!! Takovouhle „matku“ 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.1.11 19:15
Nainuva píše:
ať už je to vtip, nebo ne, ukazuje to na nezralost a neznalost.
pokud je to vtip, nechápu, co na tom kdo vidí, proč ho to baví ? :roll: stačí už jen to že cha cha dále nereaguje ve své diskuzi.
Pokud to není vtip tak si uvědom, že dítě se pořizuje z lásky, když jsi připravená a můžeš mu co nabídnout a zajistit ho a ne jako řešení problémů!!

přesně tak - nereaguje ve své diskusi, nejspíš je to nějaký střevo, který nemá co dělat a tak se baví kravinama :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.1.11 19:17

A až se dítě za pár let zeptá.Maminko proč si mě měla tak brzo?Abych mohla s tatínkem souložit každý den :lol: :mrgreen:
taky si myslim že je to kravina jako dalších 5 diskuzí matkou v 16ti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.1.11 19:17
ChaCha píše:
Dobrý den,zajímal by mě Váš názor na mou situaci. Je mi 16 let a mám přítele,ale bydlí daleko(+- 200km). Ze začátku našeho vztahu,jsem pravidelně každý víkend jezdila k němu nebo on k nám. Jenže moji rodiče se najednou rozhodli,že už to tak dál nejde a zakázali mi se s ním vídat. Jenže tohle není normální,po dlouhodobém vztahu najednou takový zákaz? Už tak jsme se vídali jen o víkendu a teď už to mám zakázané úplně. Pokud mi poradíte,ať si s rodiči rozumně promluvím..předem říkám,že tohle je zbytečné,protože už jsem to několikrát zkoušela..dokonce i přítel,ale rodiče jsou takoví,že neposlouchají a jedou si pořád jen svoje. Opravdu nechci hodit všechnu vinu na ně,ale je to tak. Samozřejmě mi tahle situace nevyhovovala a tak jsem utekla z domu za přítelem. Hned další den pro mě dojela policie. Marně jsme se snažili tuto situaci s rodiči vyřešit..nepomohlo to. Dostala jsem akorát po hlavě,matka mě tahala po domě za vlasy a tím to pro ní hasne. Důvod proč,tak najednou mi zaakzuje se s ním vídat se asi nikdy nedozvíme. Přitom přítel mi nikterak neublížil a ani to ení žádný padouch,ale naopak moc slušný chlap. Tak jsme se rozhodli pořídit si dítě. Říkáte ať neblázním,že jednou budu litovat,jak ostatní v mém věku chodí na diskotéky a podobně a já se starám o dítě. Jenže s večírkama jsem brzo začala a teď už již skončila,čas trávím pouze doma nebo s přítelem a našimi společnými přáteli. Příjdu možná o zdravý spánek,ale to už k dítěti patří ne? :oops: Přítel pracuje a byly bychom zajištění. Jde o to,že těhotenství by mu dávalo právo mě vídat apod. A pokud vím,na potrat mě rodiče nemohou poslat,to je pouze moje volba. Se školou bych to řešila tak,že bych ukončila studium,byla s dítětem dokud budu kojit a pak by přítelova máma nastoupila na mateřskou a já do školy. Dítě není jenom důvod k našemu vídání,ale oba ho už dlouhou dobu chceme a tak nakonec jsme si řekli,že do toho půjdem :wink: Předem děkuju za Vaše názory :) :hug:

Nevěřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.1.11 19:21
Kamča.dalmatinka píše:
A až se dítě za pár let zeptá.Maminko proč si mě měla tak brzo?Abych mohla s tatínkem souložit každý den :lol: :mrgreen:
taky si myslim že je to kravina jako dalších 5 diskuzí matkou v 16ti :lol:
Kamco, dobre ty, ted jsem se fakt od srdce zasmala :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí