Maminky bezdudlíkových dětí pomoc!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1144
5.3.11 10:47

Jéžiši, to je jako bych četla o své dceři, když byla malinká. Nečetla jsem celou diskuzi, ale u nás nepomáhalo NIC, než zavinovat a houpat hodiny denně na balóně :roll: Víceméně celou dobu, co byla vzhůru a zlomilo se to mezi 4-5 měsícem, to už se byla schopná aspoň na chvilku zabavit. Ale ruce jsme měli všichni vytahané jak orangutani a o zádech ani nemluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.3.11 10:49

Tak mě dělala malá dřív to samé,taky jsme měli období kdy jí nešlo zabaviz a pořád plakala,ale nakonec se z toho vyklubaly zuby :-D
janak taky nedudlíkujem už od mala,žadný dudlík neprospěl,cca od čtyř měsíců se zabavila i sama a dávali si do pusinky pořád hračky nebo palec,při usínání palec,ale byla ze začátku nervní než zaspala,dodnes to sem tam dělá,ale už si docela zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
5.3.11 12:31

Ahojky holky.My máme doma skoro 4.měsíční holčičku a od narození dudlíček moc nechtěla,pak chviličku jo ale jak ji přestal bavit,vyplivla ho.Od tý doby dudlík nechce a já jsem ráda,prý se dudlíkem potom křivý zuby.Když leží tak si cucá prstíčky nebo si ohrnuje přes tvářičku plenku,kterou má pod hlavičkou.Když chce usnout,tak se jí tak uklidní. :lol:

• Citovat
  • Upravit
22654
5.3.11 13:03

Lidunko S, úplně tě chápu. My zavinovali až do 8 měsíců, myslela jsem, že snad budu zavinovat až do 18 :-). Zavinovala jsem jí ještě velkou plínou, aby se mi nevysoukala. A dudlík si vzala až v 5 měsících, zkoušej různý značky a teďka se ho naopak nechce vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.3.11 17:02

ahoj, syn taky nechce dudlík a donedávna neusnul jinak než u prsa. Když užn usnul, tak spal většinou 5-10min, zavinutí nepomáhalo. Plínka nebo kapesník přes tvářičku - v žádným případě - začne funět a hned se rozpláče, do ručičky je to dobrá hračka na pár minutek, ale ne jako uspávadlo, spaní v kočárku jak kdy. Je mu 5 měsíců. Asi před 14 dny jsme vyzkoušeli novou metodu a zdá se, že funguje, tak třeba pomůže i vám. Prcka si dám na holý hrudník , mezi prsa :), někdy je ještě potřeba mu i to prso dát, ale čím dál méně, oběma rukama ho chytím za zadeček a houpám jakoby nahoru a dolů (vozím ho na špeku. Usne většinou do dvou minut. Když nemůžu ležet s ním, tak ho jak usne opatrně přendám vedle sebe do postele nebo postýlky, ale musí být na bříšku. Bez problémů tak vydrží spát hodinu, někdy i dvě. Tak zkus vyzkoušet, třeba to bude fungovat i u vás. Na bříšku ho nenechávám spát v noci, jen když je pod dozorem nebo v postýlce na monitoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.3.11 17:17
Ewule0712 píše:
Já vyzkoušela všechny dudlíky a nakonec až ten poslední, ve 4.měs. zabral, kaučukový, nejobyčejnější za 17,– kopretinka, zkoušela jsi? Jiný Mareček prostě nechtěl a nebo neuměl dudlat, vyplivoval, tenhle ne. Než jsem na něj přišla, pomáhala plínky bavlněná přes oblyčej, to byl do minuty tuhej :lol:

První dcera taky chtěla jedině+ kopretinku,druhá nemá žádnej,pomáhá u nás poplácávání po zadečku a hodně plácat,když jí dostanu do zavinovačky vzteká se a kope,začnu plácat,po chvíli se uklidní a po půl hodině většinou vytuhne,ale jedině v noci,ve dne spí max. dvacet minut

• Citovat
  • Upravit
elizabethcorleone
6.3.11 00:02

Malej má nejradši dudlík, který má stejný dudlák jako savička od lahvičky (např anatomická lahev Suavinex a dudlíky jsou totožné jako ty savičky), ale i avent dudá. Malému dávali „kopretinku“ dudlík v nemocnici, hrůza, docela se tím dávil, ale zvyk si se tím dávit, ale odnaučila jsem ho na normální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure