Maminky, kde spíte s mimčem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
30.10.24 09:06

My máme ložnice oddělené, protože se nenechám zmrzačit. Partner celou noc kope kolem sebe, vzbudí se klidně ve tři ráno a neví coby, tak spím zatím s dítětem v jeho pokoji. Naštěstí u nás je místa dost. Co znám od známých s menším bydlením, tak normálka v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 09:07

Já malymu dala hned od porodnice dudlík, takže byl v noci klid, jen se budil na kojení. Spíme všichni spolu v ložnici, ale kdyby měl problém, tak ať jde z ložnice on, nevidím důvod, proč bych měla jít já. Myslím, že ja jsem se obětovala už dost…

• Citovat
  • Upravit
11822
30.10.24 09:08

Prvni spala dá se říct od narození v pokojíku. (V průběhu šestinedeli jsme se stěhovali a tam spala s námi v místnosti protože jsme měli 1+1…po přestěhování jsem asi tyden spala v pokojíku s ní ale nevyspaly jsme se ani jedna…kdykoli zamrucela zaknourala ze spaní tak mě to vzbudilo a tím jak jsem se vždy zavrtěla tak to zas budilo ji…takže jsem se pak přesunula do ložnice. Ona ale spala dobře, budila se jen 1× v noci na mléko a asi od 2m pak spala celou noc cca od 9 do 5h. Mladší spal ze začátku v košíku v obýváku blízko dveří do ložnice (máme maličkou ložnici a manipulace tam by byla obtížná) kojila jsem na gauči v obýváku, pak zase uložila uspala…budil se tak 2×…postupně jsem ho pak přesouvala do pokojíku je starší aby si zvykli že tam budou spolu. Asi ve 4m vyrostl z košíku a přesunul se do postýlky do pokojíku. Jak to bylo dál je složitější a na dlouhé vyprávění ale řekněme že jeden čas pak starší spala s námi v posteli celou noc… Teď spí oba ze začátku v pokojíku a pak po prvnim probuzení jde mladší k nám a starší přibíhá většinou nad ránem…někdy když se stane že se oba už třeba kolem půlnoci sejdou u nás v posteli tak se po jejich uspání pak přesouvám do pokojíku. Někdy když se vzbudí se přesune do pokojíku chlap, ale on většinou spí jak dřevo a nevzbudí ho skoro nic…nejvíce by mi asi bývalo vyhovovalo mít přístavnou postýlku u postele, hlavně pro mladšího který se jeden čas budil v noci velice často, navíc bych po proběhnutí starší nemusela řešit že se úplně nevlezeme…ale to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
30.10.24 09:16

Všechny 3 děti byly cca do roka v ložnici. První v posteli, druhé jak kdy a třetí v postýlce. Kdyz se manžel cítil, ze se potřebuje vyspat (pred náročnou služebkou, při nemoci atd) tak spal v obýváku. Nekdy jsem šla do obýváku ja a on spal s miminem. Mého chlapa hned tak neco nevzbudí, me vzbudilo u kdyz se miminu něco zdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.24 09:23

Spíme dodnes všichni v ložnici, syn 4 roky, dcera rok a půl. A to byly/jsou děti dost uřvané :D Manžel spí tvrdě, nebudí ho to (upřímně nechápu) :) Zkuste, uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 09:24
@Anonymní píše: Více

Já s menší dcerou v posteli v budoucím jejím dětském pokoji, máme to takovou ohrádku 😊 a manžel v pokoji pro hosty se starší dcerou :-) máme v domě dvě křídla vždy dva a dva pokoje s příslušenstvím a uprostřed prosklený obývák…

• Citovat
  • Upravit
5683
30.10.24 09:25

Terminek, mimisko, gaucicek… :roll:

Jinak hloupe a mimozni uvahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
30.10.24 09:57

Termínek? Normálně v ložnici, chlap se v pohodě vyspal. Nebudilo ho to. Ale naše děti nijak v noci neřvali, vzbudili se na kojení a hned po spali dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
30.10.24 10:03

Můj taky vstává ve 4, když jde na ranní. Z odpolední se vrací v 23h. Nikdy nespal jinde. Dokonce se synem spíme v pokoji doteď, je předškolák. Do 4 let jsme ho měli v manželské posteli, do 3 let byl kojený, i v noci. Nevidím žádný problém :nevim: V noci se akorát mimco vzbudilo, dostalo prso a spalo se dál. Žádný humbuk se většinou nekonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 10:07

10 měsíců jsem spala s miminem v pokojíčku na rozkládacím křesle. Taky hlavně proto, že se nám žádná postýlka do ložnice nevejde a muž stává brzo v noci.

• Citovat
  • Upravit
41182
30.10.24 11:26

a to by jste mu při tom vstávání ve čtyři v obyváku nepřekáželi? :think: do obýváku bych s novorozencem opravdu spát nešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
30.10.24 11:51

Všichni v ložnici. Dítě spalo v postýlce, pak kolem 2 let se vždycky stěhovali do pokojíku do normální postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 13:09

S mimčem jsme společně nespali. Já s manželem v ložnici a mimčo ve svém pokoji.

• Citovat
  • Upravit
16292
30.10.24 13:52

Já nevidím důvod, aby z ložnice odcházel kdokoliv  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2913
30.10.24 14:39

Spali jsme vsichni spolu. Miminko ve sve postylce u nasi postele nebo s nami v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí