Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
děkuji za odkaz, přišlo mi ale nevhodné oslovovat konkrétní osoby, snad se někdo ozve dobrovolně
vsak jim napis do diskuze jestli je nekdo ochotnej pomoct, urcite pomuzou ![]()
A jde o plně neočkované děti nebo i o částečně neočkované. Malému je skoro 2r, nemá TBC (to už teda naštěstí zrušili) a „odsunuli“ jsme MMR, hexu má a dokonce i pneumokoka ![]()
Take neockuju, je to nebezpecne. Zadnou ochranu ockovani neposkituje. Ockovani narusuje prirozenou imunitu. Proto jsou deti porad v jednom kuse nemocne. Nemluve o tom ze vam nikdo nezaruci ze to vase dite nezabije. Nezaruci vam vubec nic. Zadny dukaz ze ockovani funguje neni, neni zadna studie ktera by to potvrzovala. Je to zalozene jen na slepe duvere lidi v to co jim naserviruji. Nase deti nejsou stenata ani pokusny kralici.
Jde o děti, které nemají některé z povinných očkování, nezáleží na tom, jestli jen některé, nebo všechny.
emerka píše:
Jde o děti, které nemají některé z povinných očkování, nezáleží na tom, jestli jen některé, nebo všechny.
Tak to je náš případ… ![]()
Lena F.- jedná se o rozhovor především o Vašich důvodech, proč jste nenechala očkovat, o Vašich vlastních zkušenostech s negativními účinky očkování o Vašich zkušenostech s přístupem lékaře k Vašemu rozhodnutí.
peggy.sl píše:emerka píše:Tak to je náš případ…
A mohu se zeptat odkud jste?
Milos22 píše:
Take neockuju, je to nebezpecne. Zadnou ochranu ockovani neposkituje. Ockovani narusuje prirozenou imunitu. Proto jsou deti porad v jednom kuse nemocne. Nemluve o tom ze vam nikdo nezaruci ze to vase dite nezabije. Nezaruci vam vubec nic. Zadny dukaz ze ockovani funguje neni, neni zadna studie ktera by to potvrzovala. Je to zalozene jen na slepe duvere lidi v to co jim naserviruji. Nase deti nejsou stenata ani pokusny kralici.
A byl byste ochoten poskytnout mi o Vašem názoru a zkušenostech rozhovor?
emerka píše:peggy.sl píše:A mohu se zeptat odkud jste?emerka píše:Tak to je náš případ…
Bydlíme nedaleko Berouna, mám s očkováním velice špatné zkušenosti, takže další jedině přes mojí mrtvolu… ![]()
emerka píše:
Lena F.- jedná se o rozhovor především o Vašich důvodech, proč jste nenechala očkovat, o Vašich vlastních zkušenostech s negativními účinky očkování o Vašich zkušenostech s přístupem lékaře k Vašemu rozhodnutí.
Důvody jsou uvedený v příspěvku Miloše.
A jakou formou si ten rozhovor představujete?
Dobrý den,
jsem studentkou 3. ročníku sociologie a sociální politiky Fakulty sociálních věd Karlovy univerzity. V rámci jednoho z kurzů provádíme výzkum na téma Očkování. Hledáme maminky (i tatínky), kteří nenechali očkovat své dítko a byli by ochotni zúčastnit se rozhovoru. Preferujeme rodiče z Prahy, ale nebráníme se ani jiným lokalitám.
Předem děkuji za odpovědi.
Lenka