Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mam takovy dotaz na maminky co rodily v cizine v porodnicich…jak Vase deti oznacovaly v porodnici? v Cr se deti oznacuji pry na telo, dela se to tak i v cizine? dekuji ![]()
Příspěvek upraven 03.09.15 v 19:42
@anduletka mne se syn narodil v zahranici a nikdo po nem nekreslil, dostal ale ihned identifikacni naramek. Na co to potrebujes vedet?
Měly jsme pásku na ruce. Ale jinak jsem ji měla od porodu nonstop u sebe.
Měly jsme pásku na ruce. Ale jinak jsem ji měla od porodu nonstop u sebe.
A muzete mi napsat jeste v jake zemi jste rodily? cetla jsem dnes tento clanek http://www.novinky.cz/…-vnitro.html kde se ke konci uvadi ze v cr se na deti pise taky fixou a vsem to prijde normalni.Ja jsem prave rodila v Norsku a dcera dostala pasek na nohu a ruku. a taky jsem ji mela od porodu nonstop u sebe
Rodila jsem v Podolí a žádnou fixou tam nikdo po dceři nečmáral.
To jsem ráno viděla ve zprávách. A číslování je na práve ruce.Ja dávno ve Svedsku, syn, vnuk, taky dávno, taky ve Svedsku, a moje vnucka, nedavno
Taky Tady. Všichni meli plastový naramek ![]()
@anduletka píše:
Mam takovy dotaz na maminky co rodily v cizine v porodnicich…jak Vase deti oznacovaly v porodnici? v Cr se deti oznacuji fixem, dela se to tak i v cizine? dekuji
Ani tady se po detech necmara fixou, davaji se naramky na ruku,.
@anduletka FN ostrava, žádná fixa, nic. Jen pásek na ruku, já dostala stejný. Dali mu ho hned po porodu, než ho odnesli.
USA - na ruku identifikacni paska a na nohu bezpecnostni cip, ktery by zacal pipat pri opusteni oddeleni
Popis identifikačních údajů na tělo…např. v porodnictví, aby nedošlo…On az poprvé porodí, zjistí, že to není pravda ![]()