Štědrý den v porodnici

9909
3.9.15 07:50

Štědrý den v porodnici

Ahoj holky, je tu některá z Vás, která má Vánoční miminko a Štědrý den musela být s miminkem v porodnici? Jak jste to zvládaly? Já čekám v půlce prosince 4 mimi. Všechny 3 starší se narodili před termínem, tak snad ani tohle mimi nebude vyjímka a bude chtít být s námi pěkně na Štědrý den už doma. Kdybych čekala první, tak mi to ani tolik nevadí, ale už teď vím, že Štědrý den bych v porodnici určitě obrečela :,( Ale už jsme se doma domluvili, že kdybych náhodou ještě na Štědrý den nebyla doma, tak si ho o pár dní posuneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5100
3.9.15 07:55

@speedyy No to je krásné, čekáte ježíška. To budou ty nejkrásnější Vánoce, at budeš doma, nebo v porodnici :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.15 07:57

Hele, já myslím, že e naprosto zbytečné se na začátku září stresovat tím, že bys mohla trávit štědrý den v porodnici. Zbytečně si přiděláváš vrásky. Zvlášť u čtvrtého dítěte s termínem dost dopředu před vánocema.

Já měla termín přesně na vánoce malá je na vánoce, až 26. naštěstí, 23. jsem byla otevřená na 3 cm a čekalo sena první kontrakci, nakonec mi dítě dovolilo trávit štědrý den doma, kdyby ne, byl by to nejsmysluplněji strávený štědrý den. Chce to se nestresovat dopředu, zvlášť, je-li pravděpodobnější, že už dávno budeš doma i s miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.9.15 07:57

@Marcam Už se na malinkýho Ježíška moc těšíme :srdce: Nejstarší syn je narozený 10.12.2004 ( měl být 20.12.), tak už má naplánováno, že by se mimi mohlo narodit taky 10.12. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.9.15 08:00

@terinka4444 Já mám v průkazce termín 18.12. a 19.12. ;) Ale na posledním utz bylo mimi o pár dnů větší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
3.9.15 08:03

Dcera se narodila 21.12. a byla jsem na štědrý den v porodnici…vánoce si doma můžete posunout :nevim: není to nic divného doktoři a sestry tam tráví štědrý den taky mají doma děti s tím, že tam budou trávit třeba i další roky a ty jen když se podaří jednou..tímto bych se vůbec nezaobírala spousta lidí tráví štědrý den mimo domov a z poviností ne pro narození vytouženého miminka,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.9.15 08:06

@speedyy A kdy jsi otěhotněla, aby to vyšlo na vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.9.15 08:06

@Danny841 To máš vlastně úplnou pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.9.15 08:08

@Marcam Poslední MS jsem měla 13.3. ;) Ovulace byla kolem 27.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.15 08:08
@speedyy píše:
@terinka4444 Já mám v průkazce termín 18.12. a 19.12. ;) Ale na posledním utz bylo mimi o pár dnů větší ;)

mně jedna moudrá paní kdysi řekla zvláštní věc o našem podvědomí. Nejsem člověk věříci na ezoterično nebo jak to pojmenovat, nicméně síla vlastního podvědomí funguje naprosto spolehlivě, jen to dnešní moderní člověk netuší.
A ta paní mi řekla, že naše podvědomí si ale neumí přeložit negaci, tudíž nechci rodit na štědrý den si přeloží jako chci rodit na štědrý den. A čím íc se stresuješ tím, že nechceš rodit na štědrý den, tím víc podsouváš svému podvědomí, že chceš rodit na štědrý den. Takže si nikdy ani v myšlenkách nemáš říkat, co nechceš, aby bylo, ale co chceš, aby bylo.

Jak to funguje nevím, nicméně od té doby, co se řídím tímto „pravidlem“ a nestresuju se věcmi budoucími, pokud to lze, a neneguju si budoucnost, mnohem lépe se mi žije. Odpadá taková ta nepochopitelná vnitřní úzkost z toho co když…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajvy
3.9.15 08:10

Ja jsem tez byla na stedry den v porodnici.Mala je 23.12.2012.Jako nelibilo se mi to. Nejradsi bych hned po porodu jela domu. Absolutne jsem nevnimala, ze je stedry den, kdyz vzpomenu na silene pretopeny pokoj, ve kterem jsem byla 4 dny tak je mi soufl jeste dnes.Ale meli jsme ten nejkrasnejsi darek :*

• Citovat
  • Upravit
69235
3.9.15 08:13
@Jajvy píše:
Ja jsem tez byla na stedry den v porodnici.Mala je 23.12.2012.Jako nelibilo se mi to. Nejradsi bych hned po porodu jela domu. Absolutne jsem nevnimala, ze je stedry den, kdyz vzpomenu na silene pretopeny pokoj, ve kterem jsem byla 4 dny tak je mi soufl jeste dnes.Ale meli jsme ten nejkrasnejsi darek :*

to já taky, nedalo se tam ani nadýchnout, vždycky jsem vyvezla malou na chodbu, otevřela okno a dveře a dělala tam průvan, vždycky jsem dostala od sestry vynadáno, a to jsem byla sama na nadstandardu A když zjistili, že jsem vypla na noc topení, to bylo haló. První dceru jsem rodila v červenci, kdy byla úmorná vedra, ani tak nebylo v tom pokoji tak hnusně, jako v prosinci s topením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
3.9.15 08:14

@speedyy to budete mit krasny vanoce :* ale jestli by jsi byla v porodnici na stedry den a doma by jste odlozily tak bude spis problem jestli tvoje deti veri jeste na ježiska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.9.15 08:15

@Jajvy Můj bratranec má dceru a ta se narodila 24.12. ve 20:40 h. Ale byla to taková rychlost, že si doma ještě stihli dát večeři a rozbalit dárky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.9.15 08:17

@smoulinla Dětem je 7, 9 a 11 let :-) ( 2., 4. a 5.třída), tak si myslím, že by tohle už pochopili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí