Poradna duly
Jana Čurdová
Vyplatilo a jsem ráda..na monitoru byla 1000Kč sleva a jsou to dvě desky, tak že jednu si dám do postýlky a druhou do košíku do obýváku a až bude prcek větší, tak bude mít v postýlce obě desky aby jí celou pokryly.. ![]()
@VeruskaM krásnej novej byteček je přednější…
a jaký kočárek na konec vyhrál???
@VeruskaM @cutemiracle prďolka je v pořádku, jsem strešně klidná když ho cejtim jak se vrtí..
jen jak jsem v tom Brně přes tři hodiny chodila, tak mě sem tam hodně doublo v podbřišku, ale to opravdu bylo tim, že tak dlouho už nechodim a šetřim se. Druhý den už to bylo v pohodě… ![]()
Teda, jen si připadám jako lemra…
rychleji utahaná, bolest v kříži a nesla jsem pár věcí do auta z toho veletrhu a nebylo to zase až tak těžky a druhý den mě bolely ruce jak po posilce…rychle si tělo odvyklo na aktivitu.. ![]()
@cutemiracle : potvrdili mi termín toho přeporodního kurzu na 7.4. jak psali na netu..takže jdeme do toho a přihlsíme se?
@sel a v kolikátém jsi týdnu? já teď 31tt taky se sotva plazím, musím se začít trochu šetřit, v práci ještě týden a pak už budu odpočívat a shánět výbavu pro mimi..ještě všechno nemám.. no a pak to stěhování do bytu..to bude perlička
…
Před chvilkou jsem vlezla na váhu… Hrůza ve vočích ![]()
![]()
… snad se někdy vrátím k mé původní postavě ![]()
Opatrujte se
![]()
Já bych určitě moc ráda chodila. Bylo by to fajn. Jen musím zjistit od kolika hodin to je. A ty už ses Verusko přihlásila??
váhu neřeš, pár kilo necháš v porodnici, a pak to půjde samo dolů při starání se o miminko ![]()
@VeruskaM Jsem 22tt..a váhu opravdu neřeš, pak to pujde dolů, ani nebudeš vědět jak… ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat holky, bude s Vámi manžel, přítel doma po porodu? Můj manžel asi pár dnů, a za pár týdnů po porodu odjíždí na dva týdny pryč, tak jsem zvědavá ![]()
VERUSKO, psala jsem si do sportlifu, tak kurz začíná 13.30 hodin, tak to můžu - takže jim mailem teda řeknu o rezervaci, tak si tam taky napiš a budeme chodit společně, ju ![]()
@cutemiracle Ono se to hezky říká, kila půjdou dolů
… ale teď jsem z toho v rozpacích..obří prdel, obří nohy…
… navíc zrovna do nejsem sportovní typ že bych chodila na nějaká ta cvíča kam chodí všechny vychrtliny a poskakují jako že nic… ![]()
… Jestli chodíte, nebo chodily, neberte to osobně
…
Přítel se mnou prý bude po porodu chvíli doma..tím, že já tu rodinu nemám, tak mi chce být na blízku. Tchýně odjíždí 18. do ameriky, takže na to budu sama..:( mám z toho hrozný strach. Tak uvidíme..
Ještě jsem se nepřihlásila, tak jdu na to
a budeme chodit ![]()
@sel píše:
@VeruskaM Jsem 22tt..a váhu opravdu neřeš, pak to pujde dolů, ani nebudeš vědět jak…
děkuji..snad to půjde samo..u mojí mamky to moc samo nešlo. spíš ji to zůstalo a jsme si dost podobné stavbou těla tak uvidíme
… jen nechci abych se příteli zošklivila, jinak mi pár kil navíc nevadí… no a teď když vidím ty nohy…:(… tak znáte sami holky ten pocit, že se chcete prostě líbit
![]()
Až budeme chodit na procházky s kočárkama a zvedat naše drobečky - tak to je takové cvíčo. Já jsem teda od přírody hubeňour a hlavně to máme v rodině a velmi aktivně jsem sportovala za mlada
, tak do těch dvaceti. Teď už 9 let rekreačně
. Hlavně se tím teď zbytečně nestresuj!!! To víš, že se chceme všechny líbit
Já bych měla podědit přebalovací pult od kamarádky. Myslím, že ho má z ikea, ale nejsem si teda teď jistá
. Pokud nepodědíme od kamarádky, tak pojedeme pro pult do IKEA. Už se těším Verusko na kurz
, hlavně se poznáme
![]()
@cutemiracle píše:
Až budeme chodit na procházky s kočárkama a zvedat naše drobečky - tak to je takové cvíčo. Já jsem teda od přírody hubeňour a hlavně to máme v rodině a velmi aktivně jsem sportovala za mlada, tak do těch dvaceti. Teď už 9 let rekreačně
. Hlavně se tím teď zbytečně nestresuj!!! To víš, že se chceme všechny líbit
![]()
![]()
Já bych měla podědit přebalovací pult od kamarádky. Myslím, že ho má z ikea, ale nejsem si teda teď jistá
. Pokud nepodědíme od kamarádky, tak pojedeme pro pult do IKEA. Už se těším Verusko na kurz
![]()
![]()
, hlavně se poznáme
![]()
![]()
Právě že jsem koukala co tak stojí a asi si ho necháme udělat od truhláře, máme takového šikovného
dělal nám kuchyň tak nám bude dělat i zbytek nábytku..
Jo to bude s mrňousem cvíčo, to věřím ![]()
Už se těším až bude teplo, až se budu procházet s kočárkem
… ještě musím ale všechno připravit…hlavně ten byt musí být… já se tak těším ![]()
Také se těším až se poznáme
… bude to fajn poznat tu nějakou maminku… mám tu jen jednu kamarádku a ta má už 2letého klučika..takže má jiné starosti a jezdí s kamarádkama na cvičení atd… Je pravda že mi hodně radí, chystáme se i na nákupy, ale přece jen, jsou už trochu jinde
… uvidíme jak bude ten její reagovat na naše Vojtíška
.. to bude docela zábava..
takže si píši do kalendáře ten kurz tak snad se nic nestane a dokolíbám se ![]()
Co se sejít ještě předtím? až bude trochu teplíčko?
@VeruskaM tak u mě spíš byl vždycky problém se dokopat, pak když jsem se rozhoupala, tak jsem cvičila ráda
ale spíš když semnou někdo šel, jsem na to hrozná, když jdu někam sama, tak mi příjde, že po mě všichni koukaj
(vím blbost, nikdo na mě není zvědavej
)