Maminky květen 2013 Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sel
984
11.3.13 19:30

Vyplatilo a jsem ráda..na monitoru byla 1000Kč sleva a jsou to dvě desky, tak že jednu si dám do postýlky a druhou do košíku do obýváku a až bude prcek větší, tak bude mít v postýlce obě desky aby jí celou pokryly.. :D

@VeruskaM krásnej novej byteček je přednější… :) a jaký kočárek na konec vyhrál???

@VeruskaM @cutemiracle prďolka je v pořádku, jsem strešně klidná když ho cejtim jak se vrtí.. :srdce: jen jak jsem v tom Brně přes tři hodiny chodila, tak mě sem tam hodně doublo v podbřišku, ale to opravdu bylo tim, že tak dlouho už nechodim a šetřim se. Druhý den už to bylo v pohodě… :)
Teda, jen si připadám jako lemra… :lol: rychleji utahaná, bolest v kříži a nesla jsem pár věcí do auta z toho veletrhu a nebylo to zase až tak těžky a druhý den mě bolely ruce jak po posilce…rychle si tělo odvyklo na aktivitu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.3.13 21:13

@cutemiracle : potvrdili mi termín toho přeporodního kurzu na 7.4. jak psali na netu..takže jdeme do toho a přihlsíme se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.3.13 21:15

@sel a v kolikátém jsi týdnu? já teď 31tt taky se sotva plazím, musím se začít trochu šetřit, v práci ještě týden a pak už budu odpočívat a shánět výbavu pro mimi..ještě všechno nemám.. no a pak to stěhování do bytu..to bude perlička :D

Před chvilkou jsem vlezla na váhu… Hrůza ve vočích :D:D:D… snad se někdy vrátím k mé původní postavě :)
Opatrujte se :) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.3.13 09:34

Já bych určitě moc ráda chodila. Bylo by to fajn. Jen musím zjistit od kolika hodin to je. A ty už ses Verusko přihlásila??
váhu neřeš, pár kilo necháš v porodnici, a pak to půjde samo dolů při starání se o miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
12.3.13 09:57

@VeruskaM Jsem 22tt..a váhu opravdu neřeš, pak to pujde dolů, ani nebudeš vědět jak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.3.13 15:25

SEL já jsem 21 týden ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.3.13 15:27

Ještě jsem se chtěla zeptat holky, bude s Vámi manžel, přítel doma po porodu? Můj manžel asi pár dnů, a za pár týdnů po porodu odjíždí na dva týdny pryč, tak jsem zvědavá :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.3.13 15:39

VERUSKO, psala jsem si do sportlifu, tak kurz začíná 13.30 hodin, tak to můžu - takže jim mailem teda řeknu o rezervaci, tak si tam taky napiš a budeme chodit společně, ju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.3.13 18:17

@cutemiracle Ono se to hezky říká, kila půjdou dolů :D :D… ale teď jsem z toho v rozpacích..obří prdel, obří nohy… :D… navíc zrovna do nejsem sportovní typ že bych chodila na nějaká ta cvíča kam chodí všechny vychrtliny a poskakují jako že nic… :D:D… Jestli chodíte, nebo chodily, neberte to osobně :D
Přítel se mnou prý bude po porodu chvíli doma..tím, že já tu rodinu nemám, tak mi chce být na blízku. Tchýně odjíždí 18. do ameriky, takže na to budu sama..:( mám z toho hrozný strach. Tak uvidíme..
Ještě jsem se nepřihlásila, tak jdu na to :) a budeme chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.3.13 18:19
@sel píše:
@VeruskaM Jsem 22tt..a váhu opravdu neřeš, pak to pujde dolů, ani nebudeš vědět jak… :kytka:

děkuji..snad to půjde samo..u mojí mamky to moc samo nešlo. spíš ji to zůstalo a jsme si dost podobné stavbou těla tak uvidíme :)… jen nechci abych se příteli zošklivila, jinak mi pár kil navíc nevadí… no a teď když vidím ty nohy…:(… tak znáte sami holky ten pocit, že se chcete prostě líbit :) :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.3.13 18:19

Holky pořizujete přebalovací pult a případně jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.3.13 19:28

Až budeme chodit na procházky s kočárkama a zvedat naše drobečky - tak to je takové cvíčo. Já jsem teda od přírody hubeňour a hlavně to máme v rodině a velmi aktivně jsem sportovala za mlada :), tak do těch dvaceti. Teď už 9 let rekreačně :lol:. Hlavně se tím teď zbytečně nestresuj!!! To víš, že se chceme všechny líbit :kytka: :kytka: :kytka: Já bych měla podědit přebalovací pult od kamarádky. Myslím, že ho má z ikea, ale nejsem si teda teď jistá :nevim:. Pokud nepodědíme od kamarádky, tak pojedeme pro pult do IKEA. Už se těším Verusko na kurz :mavam: :mavam: :mavam:, hlavně se poznáme :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.3.13 19:38
@cutemiracle píše:
Až budeme chodit na procházky s kočárkama a zvedat naše drobečky - tak to je takové cvíčo. Já jsem teda od přírody hubeňour a hlavně to máme v rodině a velmi aktivně jsem sportovala za mlada :), tak do těch dvaceti. Teď už 9 let rekreačně :lol:. Hlavně se tím teď zbytečně nestresuj!!! To víš, že se chceme všechny líbit :kytka: :kytka: :kytka: Já bych měla podědit přebalovací pult od kamarádky. Myslím, že ho má z ikea, ale nejsem si teda teď jistá :nevim:. Pokud nepodědíme od kamarádky, tak pojedeme pro pult do IKEA. Už se těším Verusko na kurz :mavam: :mavam: :mavam:, hlavně se poznáme :mavam: :mavam: :mavam:

Právě že jsem koukala co tak stojí a asi si ho necháme udělat od truhláře, máme takového šikovného :) dělal nám kuchyň tak nám bude dělat i zbytek nábytku..
Jo to bude s mrňousem cvíčo, to věřím :)
Už se těším až bude teplo, až se budu procházet s kočárkem :)… ještě musím ale všechno připravit…hlavně ten byt musí být… já se tak těším :)
Také se těším až se poznáme :)… bude to fajn poznat tu nějakou maminku… mám tu jen jednu kamarádku a ta má už 2letého klučika..takže má jiné starosti a jezdí s kamarádkama na cvičení atd… Je pravda že mi hodně radí, chystáme se i na nákupy, ale přece jen, jsou už trochu jinde :(… uvidíme jak bude ten její reagovat na naše Vojtíška :D.. to bude docela zábava..
takže si píši do kalendáře ten kurz tak snad se nic nestane a dokolíbám se :D
Co se sejít ještě předtím? až bude trochu teplíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
12.3.13 20:17

@cutemiracle tak to jsme na tom skoro stejně… :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
12.3.13 20:27

@VeruskaM tak u mě spíš byl vždycky problém se dokopat, pak když jsem se rozhoupala, tak jsem cvičila ráda :D ale spíš když semnou někdo šel, jsem na to hrozná, když jdu někam sama, tak mi příjde, že po mě všichni koukaj :roll: (vím blbost, nikdo na mě není zvědavej :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí