Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet Č. píše:
@cutemiracle @sel @VeruskaM
Ahoj holky, tak vás po dlouhé době zdravím, vím že nemáte čásek sem chodit, já už také nee24.8. ve 21.09 h. (3 dny před termínem) se mi narodil synáček DENISEK, váha 2980 kg, délka 50 cm
Je to miláček, ale moc nás trápí prdíky
Moc gratulujeme s Vojtíškem ![]()
hlavně ať je zdravý a roste jako z vody…
Ahoj holky..chtěla bych vás všechny pozdravit..ten čas tak rychle utíká.. máme se dobře a jsem ráda že vaše dítka tak hezky rostou
… už nemám vůbec čas na net, pořád se něco děje
..hlavně Vojtíšek chce čím dál víc pozornosti..
CHci se vás zeptat jestli budete chodit do nějakého centra nebo ne? já o tom přemýšlím, kamarádka chodila od 4 měsících s chlapečkem, zpívali tam a dělali různá cvičení..samotné se mi moc nechce tak se ptám jestli se někdo někam přidáte..:)…páááááá
@cutemiracle píše:
Ahoj Anet, naše Terezka po papání říhá. Pokud neusne, tak to je téměř vždy do 10ti minut. Jestliže usne, tak ji dáme na bok. Zkus třeba polohu tygříka jestli vám to pomůže - ale ta je na prdíky, naše Terezka si při ní pěkně odříhne
Tygříka zkoušíme a nebo normálně vyvýšenou polohu a on si prostě neříhne. Tak nevím jak na to. No a taky často hned po kojení usne, tedy někdy spí i při kojení ![]()
Holky my jsme taky kolikrát neříhali… a zvládli jsme to… nemusí pokaždé říhat..byla jsem vyděšená a spousta lidí mě přesvědčila, že zbytečně…hodně záleží kolik se naloká vzduchu.. My jsme dost krmili z lahnve, měla jsem hrozně bolavá prsa a málo mléka, takže to říhal statečně, tam natáhne dost vzduchu ikdyž jsme měli tu protikolikovou lahev.. Když pije z prsu je to jiné..mám vyzkoušené ![]()
a jak se daří maminky? jak to zvládáte? nám jsou dnes 4 měsíce a jsme už pořádný kus chlapa
.. je to už veselé, přetáčí se na bříško, povidá, vejská… no prostě chlap ![]()
Mějte se krásně a milujte se se svými miláčky
hrozně to utíká ![]()
Ahoj holky
,
ANET - nase Terezka taky po kojeni kolikrat usne, tak se neda nic delat. Jak v postylce, kde je pres noc, tak v proutenem kosi, kde je s nami pres den mame ten klin pod hlavicku.
VERUSKO - ahoooooj, ja bych urcite chtela chodit do nejakeho centra. Co jsem se bavila s holkama, tak si hodne chvali ten koutek v Afi. A urcite budu chtit chodit na plavani s nasi laskou. My zvladame na ty vsechny porodni a popordni hruzy uz skvele. Hlavne Terezka, ktera je moji hnaci silou vpred
. Nam uz budou tento tyden dva mesice. Strasne rychle to leti. Ale je to naprosto senzacni
. Mejte se holky moc krasne
@cutemiracle píše:
Ahoj holky![]()
![]()
,
ANET - nase Terezka taky po kojeni kolikrat usne, tak se neda nic delat. Jak v postylce, kde je pres noc, tak v proutenem kosi, kde je s nami pres den mame ten klin pod hlavicku.
VERUSKO - ahoooooj, ja bych urcite chtela chodit do nejakeho centra. Co jsem se bavila s holkama, tak si hodne chvali ten koutek v Afi. A urcite budu chtit chodit na plavani s nasi laskou. My zvladame na ty vsechny porodni a popordni hruzy uz skvele. Hlavne Terezka, ktera je moji hnaci silou vpred![]()
![]()
. Nam uz budou tento tyden dva mesice. Strasne rychle to leti. Ale je to naprosto senzacni
![]()
![]()
![]()
![]()
. Mejte se holky moc krasne
Jaký klín? Ten se dává pod matraci?
Opravdu to moc utíká, až se tomu ani nedá věřit, nám už bude v sobotu měsíc
připadá mi to jako včera, když jsme jeli do porodnice.
Ahoj ANET, kupovala jsem ten klín v baby centru v Pardubicích. Dává se pod matraci. Myslím, že tam mají dvě velikosti. Já velikost akorát do postýlky. Jinak jsem se o tom bavila s kamarádkama a místo klínu některé dávají klasický kancelářský šanon
. Ta
Ahojda holky…máme se s Vojtíkem dobře…je to smíšek hodnej, ale to nemění nic na tom, že večer padám do postele mrtvá.
Předevčírem jsme byli na druhém očkování a ve 4 měsících má 6350g a 64 cm ![]()
A jak se máte, scházíte se holky?
Ahoj sel, zrovna včera jsem psala Verusce, ze bych ji s Vojtíškem ráda viděla, ale konkrétně jsme se nedohodly. Rády tě taky uvidíme. My se s Terezkou máme taky dobře. Prohlídka ve čtyřech měsících nás teprve čeká s dalším očkováním, tak jsem zvědavá kolik bude vážit a měřit
.Tak Vojtíšek už je pořádný kus chlapa a to je dobře. Mějte se moc krásně a užívejte si ![]()
Tak dejte termín a čas a pokusíme se přijet..
Jen je teď horší asi vymyslet kam s prckama jít. ![]()
PREJI VAM HOLKY A VASIM DETEM KOUZLNE VANOCE, AT SE VAM POD STROMECKEM SPLNI VSECHA VASE PRANI A DO NOVOHO ROKU HODNE ZDRAVI, LASKY, STESTI A AT SE MATE DOBRE
![]()
Ahoj všichni, tak jak je v novém roce
stejně jako v tom starém že, hlavně že je pořád slušné počasí. Jak rostete? Nám už jsou 4 měsíce ![]()