Maminky květen 2013 Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
11.7.13 21:59

Ahoj ANET - no jo, my máme dva a půl do termínu porodu :srdce:, tak už se nemůžu dočkat té náší lásky. Já jsem taky chtěla hrozně moc chodit na těhu cvičení, ale vzhledem k tvrdnutí břicha jsem nemohla, ale to nevadí. Hlavně, že máme všechno v pořádku :palec: :potlesk: :palec:.
SEL - tak zítra v pět na tebe budu myslet a o víkendu také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.7.13 15:10

Ahoj holky, tak jak se máte? Asi už nemáte čásek chodit sem, to já taky poznám :lol: utíká to rychle a tak už jen 4 týdny :) Tak se mějte moc hezky a zvládejte to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.8.13 20:18

22.7. 2013 se narodila Terezka, dneska nas pustili domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.8.13 21:40

Jůůůůů, gratuluji. Dobře to zvládejte holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.8.13 13:02

Děkujeme, měly jsme hodně těžký porod a naše láska těžký příchod na svět, tak teď už zvládneme úplně všechno :srdce: :srdce: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.8.13 13:49

Tak to mě mrzí, tak držím moc palečky, aby teď už bylo vše OK - určitě bude :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.8.13 22:13

Ahoj holky.. tak konečně se hlásím.. Nevím co dřív a ten internet teď využívám ke studování co vše našemu drobečkovi :) pořídit…
On už to tedy žádný drobeček není :)… máme 68cm, 7,5kg a zítra nám jsou 3 měsíce, je to kus chlapa a jak mě z něho pekelně bolí záda. Pořád se směje, ale umí si zařvat, vyžaduje hodně pozornosti, pořád chce koukat kde co lítá, začíná se přetáčet a koníky jsme pásli už po příchodu z porodnice :D..
Je to kluk šikovná po mamince.
Holkám gratuluji k miminkám a snad bychom se mohli někdy sejít až vám všem bude dobře :)
Mějte se krásně a opatrujte se..já se fakt nezastavím tak snad jste na tom trochu lépe :D…pááááá :mavam: :kytka: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
17.8.13 03:50

@VeruskaM ahojda..určitě se ráda sejdu.. :)

Našemu Vojtíškovi je 5týdnů a taky už má pozorovací a někdy ho zabavit je dílo..s tím pasením jsme na tom stejně -budou to siláci.. :D
jinak si ted užívám asi ten růstovej spurt a je to fakt na hlavu…nejraději by byl porád přisátej a jedl a jedl… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.8.13 20:56

Ahoj holky, tak Terezce bude ve čtvrtek měsíc. My ji ještě na na bříško dávat nemůžeme kvůli zlomené kliční kosti při porodu, ale už příští týden ji budu pomalu zkoušet dávat na bříško, aby taky mohla začít pást koníky :D. Já se teda stále vzpamatovávám z porodu a těch naprosto strašných poporodních komplikací. Terezka je ohromná hnací síla vpřed :srdce: :srdce: :srdce:
Taky bych se ráda sešla.
Mějte se moc hezky, pozdravujte Vojtíšky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.9.13 16:54

@cutemiracle @sel @VeruskaM
Ahoj holky, tak vás po dlouhé době zdravím, vím že nemáte čásek sem chodit, já už také nee :-) 24.8. ve 21.09 h. (3 dny před termínem) se mi narodil synáček DENISEK, váha 2980 kg, délka 50 cm :* Je to miláček, ale moc nás trápí prdíky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
5.9.13 12:15

@Anet Č. Moooc gratuluju… :kytka: na prdíky nám hooodně zabírá espumizan, nedovedu si to bez něj představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.9.13 19:32

Ahoj anet, mockrát gratulujeme s Terezkou. Přejeme vám hodně zdraví a ať vám Denisek krásně roste a dělá samou radost. Nám na prdíky espumizan nepomohl, tak jsme zkusili kapičky biopron - pomohly jenom trošku. Teď užíváme kapičky biogaia - jsou teda šíleně drahé, ale nám pomáhají. Jestli máš někoho na Slovensku, tak tam jsou o polovinu levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
6.9.13 11:31
@cutemiracle píše:
Ahoj anet, mockrát gratulujeme s Terezkou. Přejeme vám hodně zdraví a ať vám Denisek krásně roste a dělá samou radost. Nám na prdíky espumizan nepomohl, tak jsme zkusili kapičky biopron - pomohly jenom trošku. Teď užíváme kapičky biogaia - jsou teda šíleně drahé, ale nám pomáhají. Jestli máš někoho na Slovensku, tak tam jsou o polovinu levnější.

Děkujeme :mavam: No uvidím, zatím zkusím tyto ale budu se poohlížet po jiných. Děkuji za typ. A chtěla jsem se zeptat, jestli po papání říháte? Nám se to nějako nedaří. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
6.9.13 11:32
@sel píše:
@Anet Č. Moooc gratuluju… :kytka: na prdíky nám hooodně zabírá espumizan, nedovedu si to bez něj představit..

Děkuju, tak hlavně, že zabírá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.9.13 18:21

Ahoj Anet, naše Terezka po papání říhá. Pokud neusne, tak to je téměř vždy do 10ti minut. Jestliže usne, tak ji dáme na bok. Zkus třeba polohu tygříka jestli vám to pomůže - ale ta je na prdíky, naše Terezka si při ní pěkně odříhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí