Poradna duly
Jana Čurdová
@cutemiracle Byl to zmatek, nebyl tam DR co měl, tak mi natočili jen monitor a dneska na 16 hod jedu za jedním DR do služby do porodnice, že mě prohlédne, tak pak písnu. ![]()
SEL - ahoj SEl, já byla dneska na monitoru, můj DR. má dovolenou, tak jsem s výsledkama šla za jinou doktorkou a ta mi tam napsala, že všechno OK. Tak uvidíme. Tak na tebe budu myslet. Jedeš do Pce nebo do HK? Psala si, že budeš rodit v HK, stále to platí??
@cutemiracle ahojda…jela jsem do HK a porad i platí, že tam chci rodit. Tak monitor v pořádku a už i nějaký kontrakce a konečně se i začínám otvírat, tak snad to bude pokračovat a tomu vyvolání se třeba vyhnu. ![]()
Ahoj SEL - taky doufám, že to zvládneš bez vyvolání. Fajn, že se začínáš i otvírat, tak hlavně aby to tak pokračovalo dál a snad to bude v pohodě. Já jdu na kontrolu ke svému gyndr v pondělí, tak jsem zvědavá co mi řekne. Každopádně obě už finišujeme a už se nemůžu dočkat až si napíšeme, že se nám ty naše lásky narodili a všichni jsme v pořádku ![]()
SEL - uvidíme kdy se těm našim drobečkům bude chtít přijít na svět. Hlavně ať jsou zdraví a všechno je v pořádku ![]()
Ahoj SEL - tak jsem byla na kontrole, naše láska pořádně přibrala, už má něco kolem 3200g. Jinak jak si psala, taky jsem zamčená na 100 západů, tak uvidíme. Včera jsem začala panikařit že budu rodit minimálně čtyř kilové miminko - vzpomněla jsem si na tebe - jak si to tady taky psala. Naší slečně se dle dr. daří dobře, měřil mi i průtoky a taky všechno OK. Tak jsem ráda.
A jak se máš ty???
@cutemiracle já dneska na kontrole, všechno v pořádku a v pátek v 17 hod se mám hlásit v porodnici a v sobotu začnou vyvolávat…
už se trošku ale bojím..
Ahoj SEL, hlavně, že je všechno v pořádku. A v sobotu na tebe budu myslet. Neboj ![]()
@cutemiracle Ahojda
no mě se daří dobře. Ve středu jsem byla na kontrole, prý vše oka, další kontrola za 14 dní. Jinak dnes jsem byla cvičit, chodím na těhu cvičení a už to bylo docela namáhavé. Bříško roste
a čas utíká.
@VeruskaM A jak se ti s Vojtíškem vůbec daří??? Dlouho jsem tě tu neviděla… ![]()