Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikoolacek já už musela žehlit, jelikož už nevím co bych za chvíli malému oblíkla když na vše čůrá
jak je vlastně ta tvá vesnice daleko od Nymburka? Malý se jmenuje Filípek. Přítel chtěl po sobě Ondru ale to jsem nedovolila ![]()
@sweetka
tak to jo
no řekla bych tak 15km.. do Poděbrad to máme 7km.. To je krásný jméno taky jsem ho měla v seznamu, ale nakonec vyhrál Kryštof
hi koukám, že máme stejný názor taky jsem nechtěla jméno po příteli ![]()
@Nikoolacek to není tak moc daleko
u nás byl Ondra asi 14dní ale pak někdo začal mluvit o Ondrovi a já co? vždyť je v práci
a oni mluvili o mém mimi
takže potom mi hráblo a doma jsem přítelovi vynadala, že teda jako né, že už se mi to plete teď natož potom
takže jsme museli zapracovat na jiném jménu a vyhrál Filípek a jsme nakonec oba spokojený ![]()
@sweetka tak už mám konečně chvilku… ten náš loupežník mi dává zabrat
nene neni to tak daleko
no tojo mě by se to pak taky všechno motalo
jaký měl vlastně Filípek míry? MY jsme byli obříci 54cm a 4280g
drobeček ![]()
@Nikoolacek no já pro změnu si včera udělala procházku s kočárkem, mám dovoleno cca 1hod abych to nepřehnala
no ale potkala jsem tolik známých, že jsem venku byla 2,5hod a nehorázně jsem promrzla
dnes si dám pauzu a zas vylezu ven zítra
jsem večer byla úplně k. o. Filípek měl 3320g a 50cm
na to, že jsem měla menší bříško nechápu jak se tam vešel
teď se jdu konečně najíst a zkusit se ještě prospat ale za dne mi to moc nejde :/ řekni mi, jak to všechno zvládáš? spánek, starost o prcka, o domácnost atd… já mám za sebou týden a dnes 3.den a jsem vyřízená ![]()
@sweetka
no já si myslela, že jsem měla malé břicho, ale když se ted podívám na fotky tak se divím jak jsem takový „pupek“ mohla unýst ![]()
No popravdě jak kdy… přítel ráno odjíždí v 6 do práce a vrací se většinou kolem 6 takže jsem vesměs na Kryštu pernamentně sama a odpočinek moc neznám
uklízím když si vydží chviličku hrát no, ale to je takový šup šup..:-D s vařením je to trága… dávala jsem ho do lehátka jenže v něm být nechce takže lítám od plotny do obýváku a většinou to spálim
naštěstí budem tento týden obědnávat židličku tak snad tam chvilku vydrží koukat co dělám ![]()
Ted mám v obýváku hromadu věcí po Kryštovi bych to nafotila a dala na internet, ale předpokládám, že to udělám až večer když bude spát
Někdy mi to tady příjde jak v cvokhausu
![]()
Ahoj ja jsem z Poděbrad je mi 24.Mam ve holky 3 roky a 10 mesiuc dost se nudim, nikoho tu neznam ![]()
No jak kdy
ta mensi jo o ty nevim.ale spis hledam nekoho na pokec a na prochazky.
Ahoj holky, taky jsem kousek od Pdb asi 5 km Cerhenice a mám už dvě dětičky a třetí miminko na nás vykukne v lednu ![]()
@Jíťa31 koukni sem, třeba se někdo ozve na společné procházky, či kafíčko
![]()