Maminky Poděbrady a blízké okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
27.1.14 18:38

@Nikoolacek já už musela žehlit, jelikož už nevím co bych za chvíli malému oblíkla když na vše čůrá :D jak je vlastně ta tvá vesnice daleko od Nymburka? Malý se jmenuje Filípek. Přítel chtěl po sobě Ondru ale to jsem nedovolila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.1.14 18:44

@sweetka :D :D tak to jo :-D no řekla bych tak 15km.. do Poděbrad to máme 7km.. To je krásný jméno taky jsem ho měla v seznamu, ale nakonec vyhrál Kryštof :-) hi koukám, že máme stejný názor taky jsem nechtěla jméno po příteli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.1.14 18:50

@Nikoolacek to není tak moc daleko :) u nás byl Ondra asi 14dní ale pak někdo začal mluvit o Ondrovi a já co? vždyť je v práci :D a oni mluvili o mém mimi :D takže potom mi hráblo a doma jsem přítelovi vynadala, že teda jako né, že už se mi to plete teď natož potom :D takže jsme museli zapracovat na jiném jménu a vyhrál Filípek a jsme nakonec oba spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.1.14 11:02

@sweetka tak už mám konečně chvilku… ten náš loupežník mi dává zabrat :-) :-D nene neni to tak daleko :-) no tojo mě by se to pak taky všechno motalo :-D jaký měl vlastně Filípek míry? MY jsme byli obříci 54cm a 4280g :mrgreen: drobeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.1.14 11:26

@Nikoolacek no já pro změnu si včera udělala procházku s kočárkem, mám dovoleno cca 1hod abych to nepřehnala :) no ale potkala jsem tolik známých, že jsem venku byla 2,5hod a nehorázně jsem promrzla :D dnes si dám pauzu a zas vylezu ven zítra :D jsem večer byla úplně k. o. Filípek měl 3320g a 50cm :) na to, že jsem měla menší bříško nechápu jak se tam vešel :D teď se jdu konečně najíst a zkusit se ještě prospat ale za dne mi to moc nejde :/ řekni mi, jak to všechno zvládáš? spánek, starost o prcka, o domácnost atd… já mám za sebou týden a dnes 3.den a jsem vyřízená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.1.14 12:17

@sweetka :-D no já si myslela, že jsem měla malé břicho, ale když se ted podívám na fotky tak se divím jak jsem takový „pupek“ mohla unýst :-D
No popravdě jak kdy… přítel ráno odjíždí v 6 do práce a vrací se většinou kolem 6 takže jsem vesměs na Kryštu pernamentně sama a odpočinek moc neznám :( uklízím když si vydží chviličku hrát no, ale to je takový šup šup..:-D s vařením je to trága… dávala jsem ho do lehátka jenže v něm být nechce takže lítám od plotny do obýváku a většinou to spálim :twisted: :twisted: naštěstí budem tento týden obědnávat židličku tak snad tam chvilku vydrží koukat co dělám :)
Ted mám v obýváku hromadu věcí po Kryštovi bych to nafotila a dala na internet, ale předpokládám, že to udělám až večer když bude spát :-D Někdy mi to tady příjde jak v cvokhausu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.5.14 12:02

Ahoj ja jsem z Poděbrad je mi 24.Mam ve holky 3 roky a 10 mesiuc dost se nudim, nikoho tu neznam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.5.14 14:02

Tak to jsou asi ditatka hodny kdyz se nudis:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.5.14 16:30

No jak kdy :D ta mensi jo o ty nevim.ale spis hledam nekoho na pokec a na prochazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.5.14 19:22

Jéé škoda, že nejsi přímo z Nymburka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.5.14 16:32

Poděbrady nejsou daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
23.11.14 15:01

Ahoj holky, taky jsem kousek od Pdb asi 5 km Cerhenice a mám už dvě dětičky a třetí miminko na nás vykukne v lednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.11.14 17:16

Ja pochazim v Cerhenic, kde tam bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.10.19 12:08

@Jíťa31 koukni sem, třeba se někdo ozve na společné procházky, či kafíčko :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová