Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra ráno bude vyšetření tak mi řeknou ale na mimoděložní to nevypadá. mohl to být potrat protože krvácim a dávají mi kapky na zatáhnutí dělohy..protože prej na dětskym bejt nemůže…no já nikdy s touhle nemovnicí nebyla spokojená. To jméno je Veronika Chludilová
Zdravím,
taky se přidávám. Jsme z Prachatic a doma máme 2,5 měsíční Amálku
Přidejte se do této skupiny, tohle je jen diskuze
https://www.emimino.cz/skupiny/maminky-prachatice/
Ahojky, neni tu nekdo aktualne z Prachatic a okolí? Jsme naplaveniny a bohuzel stale nemame zadne pratele. Mam syna 3 roky a druhe na ceste
Ahoj, neni tu někdo z Prachatic a okolí..??rada, bych někoho poznala..teprve se tady rozkoukávám, ale nikoho témeř neznám..mam synka 6 let a druhé na cestě
Ahoj maminky, chci se zeptat, je v Prachaticích někde cvičení pro těhotné?
Ahoj já jsem kus za Volarama, zatím tu taky moc nikoho neznám, odkud jsi původně?
@10Katerina
Ahoj a dobre ranko
Jsme z Husince… jinak pocházím od Susice a zvykám si na zdejší okolí uz 3/4 roku
ale jak je ted člověk doma, je to docela dlouhe..vy jste se take přistěhovali? jak mas staré deticky?popr.kdy mas termín porodu? preji sluníčkovy den ![]()
@fyphoon ahojky, bydlim u Vlachova Březí
mam tri a pul leteho syna a temer mesicniho ![]()
@edward
Ahoj a těší me
tak to je kousek, my jsme z Husince
jinak ja mam 7 leteho a v koncem července čekáme 2.panacka
to je krasne, take mas dva chalepcky a druhého tak malinkeho, moc k němu gratuluji
jak to zvladate spolu s miminkem, je hodnej? ![]()
Jezis.. a kdy ti reknou jestli je to mimodelozni nebo ne?? resit socka? proc?? a jak se jmenujes celym jmenem?