Maminky Praha 10 - Zahradní město

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.16 12:11

Určitě Burdovou nedoporučuju. Po roce jsem jí opustila, ale u nás to bylo z neustále buzerace ohledně očkování, to že dcera má zpomalený motorický vývoj vůbec neřešila, neřešila ekzém, dala mi na to šílené kortikoidy nad kterými vrtěla hlavou i kožařka. Je to stará škola. My nyní dojíždíme k doktorovi úplně mimo a jsem absolutně spokojená.

• Citovat
  • Upravit
590
2.6.16 12:21

Já Chládkový volala, ale bohužel. už nepřibírají… no, já jsem spokojená s dr na chodově, tak tam budu s mimi i s dcerou asi jezdit.. no a do školky mi jí vezmou tady až příští rok, takže rok vozit na Chodov… to bude opruz.. ale zas na druhou stranu bydlení v řadovce se zahrádkou oproti paneláku - to je asi velká výhoda a ten rok dojíždění za to asi stojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 12:43

@ccudlik jééje, to určitě stojí! ;) Za řadovku se zahrádkou bych dojížděla i na druhý konec Prahy, Chodov je prakticky za rohem. ;)

• Citovat
  • Upravit
590
2.6.16 12:49

Tak já tě k nám pozvu na návštěvu jo? jak máš starý dítko/ děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.6.16 09:34

@ccudlik My chodíme na polikliniku k doktoru Šterzlovi a jsme moc spokojený. Střídá se s matkou, která je navíc kardioložka (to se nám u prvního i hodilo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
3.6.16 13:12

Mě on v kontaktech vůbec nevyjel. můžeš mi na něj dát kontakt? je to tedy pediatr na poliklinice zahradní město?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.6.16 13:19

@ccudlik Jasně, mají i své stránky http://www.karpedia.cz/ (ordinace Záběhlice je poliklinika Zahradní město).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
3.6.16 14:38

@Iva575 jj iz ksem to taky nasla. a ty tam nekde bydlis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.6.16 16:21

@ccudlik Bydlíme v Hostivaři, takže tam musíme dojíždět autem, ale u nás stejně nic blíž není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 19:22

@ccudlik Mam skoro 10M holčičku. No, holčičku, spíš dračici teda… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2
3.8.16 13:14
@ccudlik píše:
Ahoj holky, budeme se stěhovat do ulice Petrklíčová. mám 4,5 letou a v září se narodí chlapeček. Jaké je bydlení v této loklitě? zjistila jsem, že pediatrička v poliklinice nebere nové pacienty, takže asi budeme dojíždět pořád na chodov. zkouším volat také do školky, zda by mi tam od září malou vzali, ale zatím se nemohu dovolat… máte tedy někdo odkaz na dobrého peditra + info bydlení zde?
děkuji

Ahoj, mám dvě dcery, 5 letou a novorozenou a bydlíme v ulici Chmelová, což je kousek od Vás, tak kdyby jste chtěli někdy vyrazit na procházku, budeme moc rádi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.16 12:41

Kavárna na Praze 10

Ahoj holky, našla jsem na netu novou kavárnu v Záběhlicích v Jasmínové - kavárna Jasmínka? Byla jste tam některá? Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.1.17 09:33

:-)

Ahoj
Nejaka maminky na kocarkovani z okoli Zahradniho Mesta/Zabehlic? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.8.17 16:06

A

Příspěvek upraven 14.08.17 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.8.17 23:17

@5cibulka
Ahoj, pokud by si měla zájem, rádi poznáme se synem (9) nové přátele. V Záběhlicich bydlíme necelý rok a nikoho tu prakticky neznáme. Mě je 31.
Měj se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová