Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kotatko03 píše:
Panebože…posílám obejmutí
![]()
![]()
kdybych ti mohla jakkoliv pomoct, klidně napiš
moc dekuji ![]()
@Esterjustýnka snaž se jíst pravidelně, i když třeba jenom trochu. A máš ještě nějaké děti? A muže?
Snažíme se 2 měsice o miminko chtěla jsem Justýnce udělat aby měla sestřičku nebo bratříčka měla strašně ráda miminka :'(
Je mi to moc líto, držte se, moc vám přeji, aby ta bolest byla snesitelnější… ![]()
@Esterjustýnka a rodiče máš?
Je to strašné, ale musíš to vydržet. Večer si říci, že to vydržíš do rána, snažit se spát. A ráno si říci, že to vydržíš do večera…
O životě toho víme málo. Tělo umírá, ale dušička žije dál, věř tomu.
![]()
To byla posledni fotka :'( posledni usmev…
po dvou dnech jen brecela v bolestech
@Starámoudrá píše:
@Esterjustýnka a rodiče máš?Je to strašné, ale musíš to vydržet. Večer si říci, že to vydržíš do rána, snažit se spát. A ráno si říci, že to vydržíš do večera…
O životě toho víme málo. Tělo umírá, ale dušička žije dál, věř tomu.
jo to strašná stráta
@Esterjustýnka moc krásná holčička
drž se. To jako přišlo jen tak? Nebo to měla déle? Nemoc neznám, a na internetu toho moc nevyctu. Je mi to moc líto, kdyby si nějak potřebovala pomoc tak napiš, sem tu pro tebe taky ![]()
@Dojcanis píše:
@Esterjustýnka moc krásná holčička![]()
drž se. To jako přišlo jen tak? Nebo to měla déle? Nemoc neznám, a na internetu toho moc nevyctu. Je mi to moc líto, kdyby si nějak potřebovala pomoc tak napiš, sem tu pro tebe taky
začlo to průjmem 2 dny tak jsem jela rychlou na pohotovost tam nas vyhodily řekli že je to jen viroza jeli domu a v patek zacala plakat a zvracet tak jsme jeli opet na pohotovost ale do Varu tam nam rekli že je to salmoneloza tak nas pustily domu a kazdou 5min se v noci probouzela plakala tak jsme jeli opet do varu tam si nas nechali udelali ji odber krve rekli ze salmonelu nema dali ji kapacky a detsky doktor prisel az za dva dny a to az v pul 11 vecer
tak nam rekli ze ji selhavaji ledviny pac 2 dny necurala a najedou jsme byly v pul 4 rano v motole
tam ji daly kapacky a po dvou dnech do umeleho spanku pac nereagovala ze ji musej zbavit toho bacilu mame ji vsichny v sobe ale nejvic deti od 2 do 6 let to maji nejcasteji
a kdyz ji daly do umeleho spanku tak vedeli že to neprezije ale verili zazraku pak ji po 4dnech ji hodinu a pul ozivovaly a daly ji pumpu a 5 den rekli že uz zemrela o pulnoci v sobotu ale porad veřili na zazrak ale tlak ji sklesl na 16/16 to rekli že ji odpoji takze mi umrela v naruci ![]()
Neboj je nekde nahore a kouka na tebe. Neni tam sama, urcite tam blbne s dalsima prtousama.
miminko ji poridte bude na nej rada koukat i z dalky
jsi silna. Verim ze to zvladnete