Maminky s pesanama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
29.1.15 11:28
@petule250 píše:
Dnes jsem to ráno vylepšila ještě o jeden popruh kolem pasu aby to líp drželo ted se ani nehne předtím mi to sjíždelo dolu :D, drží kupodivu drží sama se divím že ten tlak vydrží šila jsem to pevnou tlustší nití

Jo, to je ten druhy typ, to pak staci popruh kolem pasu a, jak to mas, kolem boku. Ten pak muze byt volnejsi, protoze to vlastne visi na tom pasu. Kolem nohou pak ani neni treba. A voditko se pripina na samotny to lanko, krouzek je spis na skodu :) Jsi dobra, ja si to radsi koupila, nemam na to nervy :D
Ted jsem aspon usila flisovy oblecek, protoze ty nasi opici nic nesedelo, tak jsem delala i strih. No nic extra, jeste udelam vrsek ze softshellu…a stejne ji ho nakonec asi koupim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
29.1.15 13:35

Ahoj holky, můžu se přidat mezi vás? Já ted po pravdě moc nevenčím, jsem na začátku těhotenství a doma máme ještě dvouleťačku, takže i tak práce nad hlavu do všeho mi je permanentně špatně… Naší fenku ridgebacka mám moc ráda, ale prostě se teď s ní bojím chodit, má hodně síly a ač je vycvičená, jak zahlédne nějakého psa stává se neovladatelná (je k ostatním zvířatům, někdy i lidem bezmezně přátelská)… Jak jste tyhle situace řešily vy? Navíc naše malá moc nechce do kočárku a věčně někde prchá… Snažila jsem se to celé nějak vysvětlit příteli, ale bohužel nechápe, takže ted se permanentně kvuli venčení doma dohadujeme :(, už mi bylo dokonce řečeno, že psa nemám ráda. (Před druhým těhotenstvím jsem s fenkou trávila několik hodin denně venku, takže mě to samotnou hodně mrzí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.1.15 16:59

@asha tak to jo, a jakého pejska máš? no byl to boj zlomila jsem několik jehel :D a ted mi zbyly poslední dvě strečové tak musím zas do galanterky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
29.1.15 17:05

@Ivana007 Já sem občas nahlížím, protože už taky jsem na začátku těhotenství a doma hafíka. Teď se ho teda snažím pořádně dovychovat. A snažím se mu nic netolerovat, aby si zvyknul, že až se narodí mimi budu třeba protivná atd.. a nespojoval si to s mimčem. Taky mi hrozně vyjíždí na psy, je to nepříjemný, hlavně kdybych jela s kočárkem. Nic nám nezabíralo. Ani cvičák atd… Protože pak sice na ty známý psy už byl v pohodě, ale na ty neznámý stejně jako magor. A u nás na sídliště je psů asi tak milion. Tak že po roce přemlouvání a odvádění pozornosti. Ho prostě při každým zavrčení co vidí psa plesknu koncem vodítka. (jednou) A zařvu DOST. :oops: Osvědčilo se mi to zatím nejvíc. Dělám to hlavně pro něj, protože ho prostě chci brát všude s sebou a ne ho nechávat doma. Zdůrazňuju, že jindy ho nikdy fyzicky netrestám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.1.15 17:44
@petule250 píše:
@asha tak to jo, a jakého pejska máš? no byl to boj zlomila jsem několik jehel :D a ted mi zbyly poslední dvě strečové tak musím zas do galanterky…

No prave, ja vim, jaky je to masakr s popruhama. A se suchacema, tak jsem se jim radsi vyhnula :D
Mam strakatyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.1.15 06:12

@asha :D, vždycky když se mi to kazí tak si říkam proč to dělam, a stejně mě to neodradí a zas něco ušiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
9.2.15 16:18

Ahoj mam dotaz. Mám 11 měsíční fenu NO, harala se zhruba od 5.ledna do 25.ledna /podle zajmu psů/ je úspěšně uhlídaná. No a dnes 9.2. při venčení začla zas barvit, vulvu zduřenou nemá. Je to normální? Mám první fenku. Veterinář je zas nedostupny a doma taky nebyl /zas má vyjezd kdesi ve valašskych kotaroch bez signalu/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný