Maminky z Valašska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6378
15.4.11 12:21
Nellik88 píše:
miriskaw píše:
ahojte :mavam: můžu se k vám přidat?Jsem z valašského meziříčí-před rokem přistěhovaná předtím jsme bydleli ve Vsetíně a jinka rodačka z Halenkova(15km od Vsetína směr Karlovice)
Jak máte staré prcky?Lucinka má 16měsíců a je zatím takový strašpytel na děti,tak bych ráda někoho poznala ať si Lucka zvykn na děti
z valmezu?a odkud presne :think: :-)

Přímo z města-kousek od autobusáku a od albertu.A ty?Sice název mi asi moc neřekne,ale manžel mi poradí-řídí tady autobus(mhd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
15.4.11 12:31
miriskaw píše:
Nellik88 píše:
miriskaw píše:
ahojte :mavam: můžu se k vám přidat?Jsem z valašského meziříčí-před rokem přistěhovaná předtím jsme bydleli ve Vsetíně a jinka rodačka z Halenkova(15km od Vsetína směr Karlovice)
Jak máte staré prcky?Lucinka má 16měsíců a je zatím takový strašpytel na děti,tak bych ráda někoho poznala ať si Lucka zvykn na děti
z valmezu?a odkud presne :think: :-)
Přímo z města-kousek od autobusáku a od albertu.A ty?Sice název mi asi moc neřekne,ale manžel mi poradí-řídí tady autobus(mhd)

kousek nad nemocnici,stepanov jestli ti to neco rika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
15.4.11 12:49

jojojo štěpánov vím :dance: .Když můj jezdí v sobotu tak tam s ním jezdíme busem-vždycky takové kolečko,na konečné má čekačku,tak ťapkáme kolemdokola.Třeba se někdy domluvíme a mohly se sejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
15.4.11 13:21
miriskaw píše:
jojojo štěpánov vím :dance: .Když můj jezdí v sobotu tak tam s ním jezdíme busem-vždycky takové kolečko,na konečné má čekačku,tak ťapkáme kolemdokola.Třeba se někdy domluvíme a mohly se sejít

jasne urcite :wink: moc kamosek s detma tu nemam :think: vsechny jeste vymetaj diskoteky a na deti zatim nemaji pomysleni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 18:32

Tak pokud byste nás s malým přibraly tak bych se s vámi taky ráda sešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
15.4.11 19:22

Určitě tě berem :-D čím víc tím líp!!! Jenom jsem tak trochu(úplně)negramotná co se auta týká,takže se mi špatně cestuje-jedině autobusem,ale to se domluvíme.A kolik je vám let?Mě je čerstvých 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 21:15

Já bohužel řidičák taky nemám a to kvůli horšímu zraku, takže jsme na tom podobně. Taky musím cestovat autobusem. Ale koupila jsem malému nové golfky a to je cestování daleko příjemnější. Mě bylo před pár dny 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
15.4.11 21:25

jéé my máme taky nový kočárek-hezky oranžový ať jdem všude vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
15.4.11 22:40

Ahoj holky,tak muzu k vam?:)ja jsem momentalne kousek od vsetína,ale jinak z valmezu ze Štepanova:)primo 1166 c.domu:)holky a vy jste ze stepanova jako rodile?jestli vas nekterou neznam:)ja bych se hned vratila do valuuuuuuuu,a kord na stepanov,mela jsem tam tolik znamejch:)kdyztak dejte echo o volnem pronajmu:)

• Citovat
  • Upravit
15.4.11 22:51

My máme zmavě modrý a jsem s ním maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
16.4.11 12:36
marra píše:
Ahoj holky,tak muzu k vam?:)ja jsem momentalne kousek od vsetína,ale jinak z valmezu ze Štepanova:)primo 1166 c.domu:)holky a vy jste ze stepanova jako rodile?jestli vas nekterou neznam:)ja bych se hned vratila do valuuuuuuuu,a kord na stepanov,mela jsem tam tolik znamejch:)kdyztak dejte echo o volnem pronajmu:)

ahooj,ja jsem zase puvodem vsetinacka :-D ale ted ziju na stepanove asi dva roky :wink: a na pronajem se ti muzu klidne juknout :pankac:

Příspěvek upraven 16.04.11 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
16.4.11 12:37
Adellaide03 píše:
Já bohužel řidičák taky nemám a to kvůli horšímu zraku, takže jsme na tom podobně. Taky musím cestovat autobusem. Ale koupila jsem malému nové golfky a to je cestování daleko příjemnější. Mě bylo před pár dny 29.

holky asi jsem nejmladsi,me je 22 :mrgreen: a ridicak taky nemam pac bych to asi strelila do prvniho stromu co bych potkala :lol: :pankac: mam strach ridit,takze to vidim tak,ze do budoucna si ho ani delat nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
16.4.11 12:40
Adellaide03 píše:
My máme zmavě modrý a jsem s ním maximálně spokojená.

tak my golfky zatim nevedeme :mrgreen: jeste jsme malinci,takze mame klasicky sportak,ale reknu vam ze uz se docela tesim az maly bude smatlat a ja nebudu muset tahat takove velke heblo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
16.4.11 21:48

já nejsem jediná na světě co nemá řidičák 8-o :oops: to jsem ráda!!!Manžel mě do toho tlačí,ale já se nedám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
17.4.11 11:50
miriskaw píše:
já nejsem jediná na světě co nemá řidičák 8-o :oops: to jsem ráda!!!Manžel mě do toho tlačí,ale já se nedám :lol: :lol: :lol:

he na podobne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová