Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nellik88 píše:miriskaw píše:z valmezu?a odkud presne
ahojtemůžu se k vám přidat?Jsem z valašského meziříčí-před rokem přistěhovaná předtím jsme bydleli ve Vsetíně a jinka rodačka z Halenkova(15km od Vsetína směr Karlovice)
Jak máte staré prcky?Lucinka má 16měsíců a je zatím takový strašpytel na děti,tak bych ráda někoho poznala ať si Lucka zvykn na děti![]()
Přímo z města-kousek od autobusáku a od albertu.A ty?Sice název mi asi moc neřekne,ale manžel mi poradí-řídí tady autobus(mhd)
miriskaw píše:Nellik88 píše:Přímo z města-kousek od autobusáku a od albertu.A ty?Sice název mi asi moc neřekne,ale manžel mi poradí-řídí tady autobus(mhd)miriskaw píše:z valmezu?a odkud presne
ahojtemůžu se k vám přidat?Jsem z valašského meziříčí-před rokem přistěhovaná předtím jsme bydleli ve Vsetíně a jinka rodačka z Halenkova(15km od Vsetína směr Karlovice)
Jak máte staré prcky?Lucinka má 16měsíců a je zatím takový strašpytel na děti,tak bych ráda někoho poznala ať si Lucka zvykn na děti![]()
kousek nad nemocnici,stepanov jestli ti to neco rika ![]()
jojojo štěpánov vím
.Když můj jezdí v sobotu tak tam s ním jezdíme busem-vždycky takové kolečko,na konečné má čekačku,tak ťapkáme kolemdokola.Třeba se někdy domluvíme a mohly se sejít
miriskaw píše:
jojojo štěpánov vím.Když můj jezdí v sobotu tak tam s ním jezdíme busem-vždycky takové kolečko,na konečné má čekačku,tak ťapkáme kolemdokola.Třeba se někdy domluvíme a mohly se sejít
jasne urcite
moc kamosek s detma tu nemam
vsechny jeste vymetaj diskoteky a na deti zatim nemaji pomysleni
![]()
Tak pokud byste nás s malým přibraly tak bych se s vámi taky ráda sešla.
Určitě tě berem
čím víc tím líp!!! Jenom jsem tak trochu(úplně)negramotná co se auta týká,takže se mi špatně cestuje-jedině autobusem,ale to se domluvíme.A kolik je vám let?Mě je čerstvých 26
Já bohužel řidičák taky nemám a to kvůli horšímu zraku, takže jsme na tom podobně. Taky musím cestovat autobusem. Ale koupila jsem malému nové golfky a to je cestování daleko příjemnější. Mě bylo před pár dny 29.
jéé my máme taky nový kočárek-hezky oranžový ať jdem všude vidět
Ahoj holky,tak muzu k vam?:)ja jsem momentalne kousek od vsetína,ale jinak z valmezu ze Štepanova:)primo 1166 c.domu:)holky a vy jste ze stepanova jako rodile?jestli vas nekterou neznam:)ja bych se hned vratila do valuuuuuuuu,a kord na stepanov,mela jsem tam tolik znamejch:)kdyztak dejte echo o volnem pronajmu:)
marra píše:
Ahoj holky,tak muzu k vam?:)ja jsem momentalne kousek od vsetína,ale jinak z valmezu ze Štepanova:)primo 1166 c.domu:)holky a vy jste ze stepanova jako rodile?jestli vas nekterou neznam:)ja bych se hned vratila do valuuuuuuuu,a kord na stepanov,mela jsem tam tolik znamejch:)kdyztak dejte echo o volnem pronajmu:)
ahooj,ja jsem zase puvodem vsetinacka
ale ted ziju na stepanove asi dva roky
a na pronajem se ti muzu klidne juknout ![]()
Příspěvek upraven 16.04.11 v 12:38
Adellaide03 píše:
Já bohužel řidičák taky nemám a to kvůli horšímu zraku, takže jsme na tom podobně. Taky musím cestovat autobusem. Ale koupila jsem malému nové golfky a to je cestování daleko příjemnější. Mě bylo před pár dny 29.
holky asi jsem nejmladsi,me je 22
a ridicak taky nemam pac bych to asi strelila do prvniho stromu co bych potkala
mam strach ridit,takze to vidim tak,ze do budoucna si ho ani delat nebudu ![]()
Adellaide03 píše:
My máme zmavě modrý a jsem s ním maximálně spokojená.
tak my golfky zatim nevedeme
jeste jsme malinci,takze mame klasicky sportak,ale reknu vam ze uz se docela tesim az maly bude smatlat a ja nebudu muset tahat takove velke heblo ![]()
já nejsem jediná na světě co nemá řidičák
to jsem ráda!!!Manžel mě do toho tlačí,ale já se nedám
![]()
miriskaw píše:
já nejsem jediná na světě co nemá řidičák![]()
to jsem ráda!!!Manžel mě do toho tlačí,ale já se nedám
![]()
![]()
he na podobne ![]()