Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaci: jj jsem rada ze jsme se tu zatim slezly jak vekove my, tak deti ![]()
Marcel: uz dlouho jsem nejezdila, naposled na svatbe
ale to jsem se spis vezla… kdyz jsem chodila na gympl, a pak chvili tady na vesnici u manzela. ale ted neni temer prilezitost ![]()
Holky prosím neznáte některá dr.Seifrta z Mariánek??Myslím tím jestli jste některá k němu nechodila
Chci jen vědět jaký je,apod. V pondělí k němu mám jít,tak nevím.Díky moc.
jaka to vyhoda mit notaska u televize ![]()
Olienko: ja byla v ML jen jednou u nejak dr a hned po prvni navsteve jsem ji menila… ale hodne znamejch chodi ke Krepelovi, nebo jak se presne jmenuje
ale o tom tvym jsem nic neslysela
Akinom píše:
jaka to vyhoda mit notaska u televize![]()
to jo nooo
škoda že nemám noťas.. a celej počíteč se mi k telce tahat nechce
Moni ahááá, jsem myslela, že bychom zarajtovali, jsem si minulý rok kupovala oblečení na ježdění, tak občas chodim tady kousek od nás…
Nooo já jen doufám, že se přidá více maminek at tuhle diskuzi udržíme nad vodou a neskončí jak spousta jiných, kam pak nikdo nechodí … ![]()
ale mám to kousek hned naproti gauči, takže mi to zase nedá tolik práce sem dojít ![]()
Já mám noťase, ale nechala jsem ho mamče, takže jenom když jsem u ní, tak házim frajeřinu jak ty a sleduji Tv i net dohromady ![]()
Akinom,díky moc.Víš,já chodila do Chebu k dr.Drozdovi,ale ten mě nechce chápat a vlastně mi ani nechce pomoci.Víš chci ještě mimčo,a nějak mi to nejde
Tak mě známej,ale vysloužilej gyndař dohodil do Mariánek,tak nevím ![]()
Zdravím!!!
Malej dnes nějak nemohl usnout, takže jsem o kus Ordinace přišla a teď už na to kašlu
. Pustím si to zítra na netu, abych náááhodou nepřišla o něco zajímavýho
. Celkově byl Jonášek dnes na tečku, už jsem se vysloveně těšila, až půjde spát. Asi má zrovna to slavné období vzdoru, což je s kombinací jeho znamení(býk) opravdu chuťovka
. Tak koukám, že se pomalinku rozrůstáme…jen tak dál!!! Akorát ve vás mám pěknej hokej, snad se brzy zorientuju
. Speciálně zdravím Emocuc do Varů
. Trošku vám tady ,koťátka, rozbiju ten věkový průměr, letos mi bude 34(bléé). Manžel je o rok starší, jsme spolu od 18ti, takže letos to bude 16 let, manželé jsme devět let a hledali jsme se, až jsme se našli
.
Kaci: jeste ze nemusis chodit treba pres pul baraku ![]()
Marcel: tak zarajtovat muzem, teda spis na nejakou poklidnou vyjizdku
myslim ze dobrej ,,kecaci" zaklad mame, tak kdyby se nahodou nikdo nepridal, nezustaneme nekde dole ![]()
olienka: ááá další kynšperačka?? ![]()
Hama páááni 16let??
my jsme spolu 5a půl roku ![]()
Ježiš, já jsem si teď uvědomila, že jste ve věku mojí neteře
. Mám o 8 let starší ségru a s dětičkama začala brzy a já zase dýl, takže je mezi Jonášem a jeho sestřenicema propastný věkový rozdíl
.