Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj, je mi 20 a v červenci budeme mít holčičku
rada bych nekam zasla do zlína? ![]()
Zdravím všechny maminky, mám doma 2 měsíčního chlapečka a hledám kamarádku ze Zlína. Budu se těšit. ![]()
Zdravím maminky, mám 6,5 měsíčního chlapečka a hledám kamarádku s miminkem pro společné vycházky a pokec. Je mi 32 a jsem z Malenovic…
@bbetty a z kama jsi presne ze zlina?
kolik ti je? my mame skoro 2mesicni holcicku Vanessku ![]()
Ahoj Jééé Vanesska to je pěkné!!! já bydlím na Mladcové, hledala jsem si tady kamarádku, ale zatím se bohužel nezdařilo…nemám si s kým o mimčách povídat, je mi sice 34 - ale nejsem tak stará a ani nevypadám..tím se nechci chlubit, ale hlavně tě nechci odradit, aby sis nemyslela jaká jsem stařena.
My máme Maximiliánka, narozený 19.5., Ty bydlíš kde?
Já jsem z Mladcové schopna přijet kamkoliv…Zlín není tak velký. Bety
@bbetty : mě na věku nezáleží
ja si dokážu pokecat s kýmkoliv
Já jako kamarádky mám, ale moc se mi s nima už nebývám, protoze ony jsou mladé bezdětné, tudíž si s něma pomalu nemám co vykládat. Protože my maminy už máme jiné starosti, že?
Jinak bydlím u přítele na Velíkové to víš kde je?
to je tady hned
A na tej Velíkové tu nikoho nemám, neznám tu nikoho. Písni, kdyby jsi chtělas, tak můžeme se sejít a třeba někam si zajít ![]()
Ahoj holky, je tu nějaká maminka ze Zlína či okolí co čeká miminko?
Ahoj holky, taky se přidávám, jsem přímo ze Zlína a mám 2 měsičního chlapečka a ráda bych poznala nějaké kamarádky ![]()
Ahoj a odkud přesně jsi? Já mám chlapečka 5,5 měsíce. Bydlíme na Mladcové. ![]()
@bbetty Já jsem přímo ze Zlína, bydlíme na Bartošce- naproti nemocnice
Na Mladcové jsem bydlela asi rok v podnájmu, než jsem se vdala ![]()
@Pipiii mám to úplně stejně, jakmile se malý narodil, nějak sem zustala sama ![]()
Ahoj, my bydlíme v té bytovce jestli víš. A je mi tu čučno, kámošky tu nemám, všechny jsou odstěhované dál. Jak se jmenuje Tvůj chlapeček a kolik mu teď je?
@bbetty taky to tak mám, kamarádky co mají mimčo bydlí daleko a jinak tu mám svobodne bezdetne (kolegyně z prace)…Malý se jmenuje Matěj a 14. mu budou 2 měsíce…ty máš kolik dětí?
Já mám Maxíka 5,5 měs. a Dominika 13 let.
Maxík je veliký v jeho věku má přes 8 kilo, zatímco starší měl 8,7 kg v roce. Jaký máte režim Matýsek ještě hodně přes den spinká, že? Mně už Maxík odpol. nechce moc spávat, a to se nám to odpol. pěkně vleče.
Jej, to je velký rozestup, aspon ti starší klučina muže pohlidat nebo pomoct
nas mylý má zatim necelých 5kg a taky pres den moc nespi, je to náročné ![]()