Maminky - Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
31.5.13 14:42

Ahooj, je mi 20 a v červenci budeme mít holčičku :) rada bych nekam zasla do zlína? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.7.13 15:25

Zdravím všechny maminky, mám doma 2 měsíčního chlapečka a hledám kamarádku ze Zlína. Budu se těšit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3642
21.8.13 15:29

Zdravím maminky, mám 6,5 měsíčního chlapečka a hledám kamarádku s miminkem pro společné vycházky a pokec. Je mi 32 a jsem z Malenovic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.8.13 20:28

@bbetty a z kama jsi presne ze zlina? :) kolik ti je? my mame skoro 2mesicni holcicku Vanessku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.8.13 20:54

Ahoj Jééé Vanesska to je pěkné!!! já bydlím na Mladcové, hledala jsem si tady kamarádku, ale zatím se bohužel nezdařilo…nemám si s kým o mimčách povídat, je mi sice 34 - ale nejsem tak stará a ani nevypadám..tím se nechci chlubit, ale hlavně tě nechci odradit, aby sis nemyslela jaká jsem stařena.
My máme Maximiliánka, narozený 19.5., Ty bydlíš kde?
Já jsem z Mladcové schopna přijet kamkoliv…Zlín není tak velký. Bety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
30.8.13 11:52

@bbetty : mě na věku nezáleží :) ja si dokážu pokecat s kýmkoliv :) Já jako kamarádky mám, ale moc se mi s nima už nebývám, protoze ony jsou mladé bezdětné, tudíž si s něma pomalu nemám co vykládat. Protože my maminy už máme jiné starosti, že? :D Jinak bydlím u přítele na Velíkové to víš kde je? :) to je tady hned :D A na tej Velíkové tu nikoho nemám, neznám tu nikoho. Písni, kdyby jsi chtělas, tak můžeme se sejít a třeba někam si zajít :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 22:20

Ahoj holky, je tu nějaká maminka ze Zlína či okolí co čeká miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.10.13 13:42

Ahoj holky, taky se přidávám, jsem přímo ze Zlína a mám 2 měsičního chlapečka a ráda bych poznala nějaké kamarádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.11.13 14:44

Ahoj a odkud přesně jsi? Já mám chlapečka 5,5 měsíce. Bydlíme na Mladcové. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.11.13 09:49

@bbetty Já jsem přímo ze Zlína, bydlíme na Bartošce- naproti nemocnice :) Na Mladcové jsem bydlela asi rok v podnájmu, než jsem se vdala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.11.13 09:52

@Pipiii mám to úplně stejně, jakmile se malý narodil, nějak sem zustala sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.11.13 11:26

Ahoj, my bydlíme v té bytovce jestli víš. A je mi tu čučno, kámošky tu nemám, všechny jsou odstěhované dál. Jak se jmenuje Tvůj chlapeček a kolik mu teď je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.11.13 13:26

@bbetty taky to tak mám, kamarádky co mají mimčo bydlí daleko a jinak tu mám svobodne bezdetne (kolegyně z prace)…Malý se jmenuje Matěj a 14. mu budou 2 měsíce…ty máš kolik dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.11.13 17:28

Já mám Maxíka 5,5 měs. a Dominika 13 let. :) Maxík je veliký v jeho věku má přes 8 kilo, zatímco starší měl 8,7 kg v roce. Jaký máte režim Matýsek ještě hodně přes den spinká, že? Mně už Maxík odpol. nechce moc spávat, a to se nám to odpol. pěkně vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.11.13 08:57

Jej, to je velký rozestup, aspon ti starší klučina muže pohlidat nebo pomoct :-) nas mylý má zatim necelých 5kg a taky pres den moc nespi, je to náročné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová