Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,hledám maminky sprckama ze Zlína na procházky akafíčkování.Bydlím na JS a mám roční dcerku Julii.Napište!Ráda vás a vaše prcky poznám
![]()
Ahojky,hledám kamarádku ze Zlína na procházky nebo na kafe.Mám holčíčku bude mít 18 měsíců,když tak se ozvěte
ahojky, máme stejně staré děti
My jsme se narodily v listopadu 2009 a mám taky holčičku. Kde bydlíš ve Zlíně? Míša ![]()
ahoj,bydlíme na Js.mužeme se domluvit a zajít na procházku,moje malá má 20měsíců.ráda vás poznám
![]()
Ahoj my jsme 23.11 a bydlíme na JS a kde bydlíš ve Zlíně ty?Jsem ráda že se mi někdo ozval většinou jsme přes týden bez manžela tak je to zdlouhavé.Iva a Alenka
Ahoj illa 24 budu ráda,když někdy zajdeme z dětma na procházku,bydlíme v první části JS.Máš nějakou trasu kudy chodíte na procházky,my jsme dřív chdily na cyklostezku,ale to bylo na Kútech tady teprve zjišťuji kde se dá jít z dětma.
To jsme se možná potkaly i v porodnici pouštěli nás v neděli malá měla žloutenku,tak ji svítili na 4 patře.Na Bartošovku jsme dřív chodily občas na procházku bydlely jsme na Kútech,tak to tam znám.
ahoj illa17 v předešlé zprávě jsem tě asi omylem oslovila illa24,to jste tady nejspíš dvě,tak to bylo pro tebe
Ahoj Illa 17 nechtěla bys někdy zajít na procházku.Jednou už jsi mi napsala a pak už ses neozvala,tak pokud se ještě budeš chtít sejít napiš.I.a A.
Ahojte milé maminky, přistěhovala jsem se do Zlína na JS a hledám mladou maminku na vycházky s kočárkem…mám 3 měsíční dceru. Budu se těšit na odpověď, paa ![]()
@ka-ro-li-nka píše:
Ahojte milé maminky, přistěhovala jsem se do Zlína na JS a hledám mladou maminku na vycházky s kočárkem…mám 3 měsíční dceru. Budu se těšit na odpověď, paa
ahoj, mam 10,5mes holcicku. stale hledas kamosku? je mi 30
Zdravim maminky, hledám nějakou kamarádku.. mám doma 11mesíční berušku ale samotnou mě procházky už nebaví.. nepřidá se některá?