Maminky - Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
29.9.10 15:45

Maminky Zlín

Ahoj,hledám maminky sprckama ze Zlína na procházky akafíčkování.Bydlím na JS a mám roční dcerku Julii.Napište!Ráda vás a vaše prcky poznám :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
4.5.11 15:44

Ahojky,hledám kamarádku ze Zlína na procházky nebo na kafe.Mám holčíčku bude mít 18 měsíců,když tak se ozvěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.5.11 17:54

ahojky, máme stejně staré děti :-) My jsme se narodily v listopadu 2009 a mám taky holčičku. Kde bydlíš ve Zlíně? Míša :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
illa17
4.5.11 18:38

ahoj,bydlíme na Js.mužeme se domluvit a zajít na procházku,moje malá má 20měsíců.ráda vás poznám :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
16
4.5.11 18:39

Ahoj my jsme 23.11 a bydlíme na JS a kde bydlíš ve Zlíně ty?Jsem ráda že se mi někdo ozval většinou jsme přes týden bez manžela tak je to zdlouhavé.Iva a Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.5.11 18:44

My jsme se narodily 27.11. :-) Bydlíme na Bartošce úplně vzadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.5.11 18:46

Ahoj illa 24 budu ráda,když někdy zajdeme z dětma na procházku,bydlíme v první části JS.Máš nějakou trasu kudy chodíte na procházky,my jsme dřív chdily na cyklostezku,ale to bylo na Kútech tady teprve zjišťuji kde se dá jít z dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.5.11 18:53

To jsme se možná potkaly i v porodnici pouštěli nás v neděli malá měla žloutenku,tak ji svítili na 4 patře.Na Bartošovku jsme dřív chodily občas na procházku bydlely jsme na Kútech,tak to tam znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.5.11 19:06

ahoj illa17 v předešlé zprávě jsem tě asi omylem oslovila illa24,to jste tady nejspíš dvě,tak to bylo pro tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.5.11 19:58

My jsme odcházely 1.prosince :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.5.11 17:00

Ahoj Illa 17 nechtěla bys někdy zajít na procházku.Jednou už jsi mi napsala a pak už ses neozvala,tak pokud se ještě budeš chtít sejít napiš.I.a A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 20:49

Ahojte milé maminky, přistěhovala jsem se do Zlína na JS a hledám mladou maminku na vycházky s kočárkem…mám 3 měsíční dceru. Budu se těšit na odpověď, paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.1.13 21:38

Ahoj já mám holčičku 3 roky a chlapečka 4a5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
29.3.13 09:53
@ka-ro-li-nka píše:
Ahojte milé maminky, přistěhovala jsem se do Zlína na JS a hledám mladou maminku na vycházky s kočárkem…mám 3 měsíční dceru. Budu se těšit na odpověď, paa :mavam:

ahoj, mam 10,5mes holcicku. stale hledas kamosku? je mi 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.13 10:36

Zdravim maminky, hledám nějakou kamarádku.. mám doma 11mesíční berušku ale samotnou mě procházky už nebaví.. nepřidá se některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová