Maminky - Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
1.1.14 09:31

Děkujeme moc a přejeme také hlavně to zdravíčko!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.1.14 13:46

Ahoj maminky, bydlíme na JS, mám holčičky (21měsíců, 3 měsíce), ráda bych našla kamarádku s dítětem/dětmi na kafe, procházky nebo na hřiště, všechny mé známé se letos rozutekly zpátky do práce a ráda bych si s někým popovídala. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.1.14 19:07

Ahoj my jsme z Mladcové s chlapečkem 7 měsíců a 13 let (to už není chlapeček) a také hledáme kámošku…Kde na Svazích bydlíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
4.1.14 19:14

@bbetty bydkim v baraku na ruzove, to je ta ulice pod tocnou ctverky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.1.14 19:47

Bbety: jak jsou ty novostavby pod Kocandou :) akorát já jsem s holčičkama trochu „imobilní“, ta starší zatím moc nechodí a v kočárku se vzteká, když nezpívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.1.14 21:02
@Saxxi píše:
Bbety: jak jsou ty novostavby pod Kocandou :) akorát já jsem s holčičkama trochu „imobilní“, ta starší zatím moc nechodí a v kočárku se vzteká, když nezpívám :)

To já chápu…no to je z Mladcové kousek když jedem zadem autem..jak se holčičky jmenují a kolik je Tobě? :lol: Já mám Maxíka 7 měs. a Domču 13 let, je mi 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.1.14 21:04
@1Katka7 píše:
@bbetty bydkim v baraku na ruzove, to je ta ulice pod tocnou ctverky:-)

Jojo to je v podstatě na sídlišti…Jak se chlapeček jmenuje a jak se vám daří? Náš Maxík je 9tikilový klučina v 7 měsících a je to opravdu centík, ale už se plazí a je docela čilý na tu jeho váhu. Pěkný večer B. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.1.14 21:24
@bbetty píše:
To já chápu…no to je z Mladcové kousek když jedem zadem autem..jak se holčičky jmenují a kolik je Tobě? :lol: Já mám Maxíka 7 měs. a Domču 13 let, je mi 34.

Mám Elenku a Madlenku :) Elenka je jedlík, má 3,5měsíce a přes 7kg, už aby chodila. Mně bylo v létě 30. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
4.1.14 21:48

@bbetty tak Samik ma ted 7 kilo a to bude mit za 14 dni 4 mesice :mrgreen: uz od narozeni pase ted se zacal otacet na brisko sam a otacet se na hraci dece kolem sve osy. No a kdyz ho drzim tak se z lehu pritahne do sedu sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.1.14 09:30

@Saxxi Pěkné jména…JJ, moje řeč, já mám ruky vytahané jak orangutan, jak prcka nosím…je to centík. Ale narodil s por. váhou 4260g, takže měl určitě náskok. Ale vidím, že jsou tady samé „větší“ dětičky. B. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.1.14 09:32

@1Katka7 Tak Samík je určitě ve 4 měsících velký šikulka, náš Maxík se zatím plazí, taky otáčí a převrací už déle, ale my jsme starší.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.1.14 12:19

Bbety: Elenka se taky narodila 3920g, ale já se v těhu s jídlem nešetřila :) zajídala jsem únavu. Odpo se chystáme ven… a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.1.14 13:40

@Saxxi tak to byla Elenka taky „slušné“miminko…já se v těhu v jídle omezovala a stejně jsem přibrala jako u prvního MOOOOOOOOOOOc!!!My snad taky půjdem ven, ikdyž nám lezou zoubky a Maxík je trošku ubrblaný a v kočáře protestuje. Už máme 3 zoubky :lol: a další na cestě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.1.14 17:11

Ahoj holky! Sice nejsem primo ze Zlina, ale narazila jsem na tuhle diskuzi. Bydlim na Zlutave (20km od Zlina). Obcas do Zlina jezdivam a bylo by fajn najit kamaradku, co ma moznost prijet i za nami na navstevu;) Jinak ja mam 25 a Bertik bude mit za chvili 10mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.1.14 18:25

@marouska ahoj já taky furt kamarádku hledám…máme Maxíka 8 měs. Není to s prcíčkama jednoduché někam cestovat, ale já mám partnera, který mě kamkoli i díky práci z domu, ochotně doveze. Takže by mně i takové návštěvy „na střídačku“ vyhovovaly. A žlutava daleko není..Já mám 34 a ještě 13iletého syna Domču. Co Bertík už umí? to je už skoro roční chlapák, ten už se neztratí, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová