Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Koulíšek ahojky já těd budu od Září zatím teda jen hlídat ale 6 měsíční holčičku tak se můžem kdyžtak domluvit
@Ka-Ha píše:
@Koulíšek ahojky já těd budu od Září zatím teda jen hlídat ale 6 měsíční holčičku tak se můžem kdyžtak domluvit
Ahoj, odkud jsi? Já mám 6ti měsíční dvojčata ![]()
Ahojky neměl by někdo ve středu nebo čtvrtek chuť na procházku s kočárkem? já budu v Otrokovicích hlídat holčičku 6 měsíců tak bych byla ráda za společnost.
@kanka80 já pak malou budu dívat u sebe ve zlíně tak pak mužem něco vymyslet
Ahoj holky, je mi 26 let a nově jsem se přistěhovala do Malenovic, nyní jsem v 9tt. Je tu nějaká maminka na pokec, kafíčko a taaaak? ![]()
@emisek123 ahojky já jsem ze Zlína je mi 23 a o miminko se snažíme tak klidně napiš
@Ka-Ha Ahojky, do Zlína jezdím hodně často, tak se mužem kdykoliv domluvit
jak dlouho se snažíte o mimi? ![]()
Ahoj holky, neni tu nektera treba i z Otrokovic? Jsem tu nova a moc kamaradek nemam, proto se rada seznamim
![]()
@emisek123 už skoro rok a čtvrt ale koncem Listopadu už se to hne z místa (mám na mysli car ve Zlíně)
@Ketrisdo Otorkovic je to kousíček pokud nevadí že ještě svoje miminko nemám tak ráda kdykoliv přijedu
@Ka-Ha píše:
@emisek123 už skoro rok a čtvrt ale koncem Listopadu už se to hne z místa (mám na mysli car ve Zlíně)
Půjdete na IUI? Nám se zadařilo hned druhé IUI a ještě dvojnásobně, tak můžu doporučit ![]()
Ahoj všem
Jsem ve 12 týdnu a jsem z Otrokovic ráda se k vám přidám ![]()