Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bbety: zoubků se děsím, zatím mám hodné miminko
s prvním si zuby „užíváme“ ještě dnes. Mám pár kamarádek, za kterými občas na střídačku dojíždíme, ale většinou i s manželem, přeci jen ve dvou na dvě mrňata je to reálnější.
Ahojky bbetty! Super rychla odpoved:) A ja si rikala, ze se uz vsechny potkavate a pisu pozde do rozbehle diskuze. To by bylo idealni - navstevy na stridacku, rozhodne uvitam
Mas jiste hodneho partnera, kdyz te zaveze, kam potrebujes. U nas je to taky tak..budto mame spolecnou cestu a nebo vyrazim s prckem sama. Mas pravdu - Bertik se otrkava a projevuje kazdym dnem. S Maxikem by mohli byt supr dvojka
Ty jsi mama „profik“ kdyz uz mas doma velkeho Domcu ![]()
Ahoj holky, nevim zda je tato diskuze jeste aktualni…kazdopadne jsem Monika, je mi 30 a v prelomu zari/rijna se mi narodi chlapecek. Bydlim na JS a taky hledam nejakou kamaradku na prochazky s kocarkem
budu rada za nejakou reakcu…
Ahoj, já sem Eva, bydlím na Bartošce a mam už ročního syna…ale mamin kamarádek na procházky neni nikdy dost… ![]()
@evaborka Jé ahoj, tak to mě těší
a kolik Ti je? Tak to pak můžeme vyrazit s kočárkama
Já už čekám příchod malého každým dnem, ale nějak se mu nechce
Už si připadám jak koule…
Mě je 28, takže asi tak podobně jak tobě
jj klidně mužem, ale tak uvidiš, jak ti pak bude..jo to si pamatuju moc dobre, tech posledních pár dnů před porodem, taky sem to chtěla mít za sebou, ted bych dala nevim co, kdybych to mohla nachvilku vrátit ![]()
Ahojky hledám maminky ze Zlína, na procházky, pokec. Mám holčičku skoro 3letou, a nemáme žádnou maminku s dítkem, které je věkově k nám.
Ahojky.. naše malá 2,5roku má kolem sebe jen samé kamarády.. nějaká kamarádka by se jí určitě líbila
Jsme z Podhoří..
@beruškaJ píše:
Ahojky hledám maminky ze Zlína, na procházky, pokec. Mám holčičku skoro 3letou, a nemáme žádnou maminku s dítkem, které je věkově k nám.
tak přijeď za námi ![]()
Ahoj holky. Mám syna 31 měsíců a dětí kolem sebe nemá nikdy dost. Hledáme kamarádky a kamarády na hřiště, prochazky, do zoo, heren, kamkoliv. Děti nemusí být stejně staré bereme mladší i starší
. Už se moc těšíme
.
Ahoj maminky, hledam kamaradku nebo kamarada pro sveho 4 mesicniho syna. Rada bych i touto cestou poznala kamaradku pro sebe na prochazky, kaficko nebo treba pokec. Budu rada za jakoukoliv odpoved. Marketa ![]()
Ahoj snad nevadí že se hned ptám když jsem se teprve registrovala ale nabízím hlídání dětí a napadlo mě zeptat se tady kam všude by jste daly inzerát že hlídání nabízíte? nerada bych aby můj příspěvek byl chápán jako poptávka po práci zajímá mě spíš jen tak kam všude by se dal inzerát umístit po internetu kam včude( myšleno na jaké stránky pokud možno bezplatně) dáváte inzeráty vy? děkuji za odpovědi
Ahoj holky, jsem maminka 2leté holčičky a hledám kamarádku na hřiště, procházky, kávičky a všechno možné.. Budu ráda kdzž se mi ozvete a někam můžeme vyrazit.
Těším se ![]()