Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky napadlo mě nemáte zítra odpoledne někdo čas? Budu mít na hlídání neteř a synovce a přemýšlím kam vyrazit tak mě napadlo co něco podniknout spolu?
Ahoj holky, jsem v 21tt a bydlím kousek od Zlína směrem na UH. Do Zlína jezdím ale často. Hledám nějaké spřízeněné duše čekatelky
, se kterýma zajdeme občas na zmrzku a pokec, pak budem vozit kočárky a pořádat příležitostné výlety s prckama:))
Je tu nějaká, která taky hledá kámošku?
Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky Zlín a okolí. Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace), můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe.
Stačí jen zažádat o členství.
Krásné dny přeje
admin Monika ![]()
Ahoj, hledám kamarádku ze Zlína nebo Štípy, Kostelce, Velíkové, která má miminko, na procházky, posezení u kávy, zajít i zasportovat třeba i bez dítka, mě je 37 let a malému 10 měsíců. Budu ráda, když se ozve fajn pohodová mamča. ![]()
Ahoj, hledám kamarádku na procházky z okolí Štípa, Kostelec, Velíková, popřípadě i Zlín, na procházku, popovídání, kafíčko. Mám 37 let a syn 10 měsíců. Ráda se seznámím s fajn maminkou, těším se ![]()