Maminky - Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
26.10.17 08:58

@kanka80 jj vypadá to tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
31.10.17 17:32

Ahojky holky napadlo mě nemáte zítra odpoledne někdo čas? Budu mít na hlídání neteř a synovce a přemýšlím kam vyrazit tak mě napadlo co něco podniknout spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.1.18 13:10

Ahoj holky, jsem v 21tt a bydlím kousek od Zlína směrem na UH. Do Zlína jezdím ale často. Hledám nějaké spřízeněné duše čekatelky :lol:, se kterýma zajdeme občas na zmrzku a pokec, pak budem vozit kočárky a pořádat příležitostné výlety s prckama:))
Je tu nějaká, která taky hledá kámošku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.18 16:06

Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky Zlín a okolí. Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace), můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe. :) Stačí jen zažádat o členství.

Krásné dny přeje
admin Monika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 18:03

Hledám kamarádku s miminkem

Ahoj, hledám kamarádku ze Zlína nebo Štípy, Kostelce, Velíkové, která má miminko, na procházky, posezení u kávy, zajít i zasportovat třeba i bez dítka, mě je 37 let a malému 10 měsíců. Budu ráda, když se ozve fajn pohodová mamča. :lol:

• Citovat
  • Upravit
18
7.9.21 19:54

Ahoj, hledám kamarádku na procházky z okolí Štípa, Kostelec, Velíková, popřípadě i Zlín, na procházku, popovídání, kafíčko. Mám 37 let a syn 10 měsíců. Ráda se seznámím s fajn maminkou, těším se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová