Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky já sice hlídám a vlastní dítko nemám ale hlídávám 21 měsíčního chlapečka
@Brunomámá @Zanat Ahoj holky, taky hledám kamaradky pro sebe a svého 23 měsíčního syna, jste přímo ze Zlína?? ![]()
Zdravíme všechny ze Zlína, mám dvouletého chlapečka a také hledáme kamarády…podzim na krku a jak jinak trávit čas než ve společnosti více dětí a maminek? Ozvěte se pokud budete mít chuť. ![]()
Ahoj, jsem svobodná maminka 2,5 leté holčičky
a hledam nějakou fajn kamaradku na procházky s dětmi a nebo jen tak na kávu, vínko nebo do fitka ![]()
ozvěte se, budeme rády:) ![]()
Ahojky nechcete se některá přidat? Hlídávám dvouletého chlapečka tak mě napadlo jestli by se někdo nepřidal třeba na nějaké hřiště pokud by bylo počasí nebo do nějaké herny třeba. Určitě by bylo fajn se s někým potkat já hlídávám tak jedenkrát týdně
Ahoj, najde se tady nějaká maminka ze Zlína, nejlépe někde z okolí Bartošky, na společné procházky a popovídání, nejen o dětech?
Mám 9m chlapečka.
Ahojky, my bydlime na Bartosce. Mam 13 mesicniho chlapecka a na prochazky chodime. ![]()
Ahojky, my bydlíme kousek od Lidlu jak jsou Obeciny a ráda bych poznala nějakou maminku s dítkem
Mám holčičku, které budou v květnu 3roky a snažíme se o druhé mimi ![]()
Ahojky. Mám dcerku(22měsíců). Hledám pro sebe kamarádku a pro dcerku kamarádky i kamarády. Těšíme se na vás.
@Hanis22 Ahojky
Z které části Zlína jste?
Mám holčičku 34měsíců ![]()
Ahoj holky, je mi 36 (samoživitelka), mám 2 raubíře (6,5 roku a 15 měs.), hledám kamarádku v okolí Kútů ale i kdekoliv jinde
na společné procházky, splknutí na hřišti, kafe, cigaretku
prostě společné vypnutí a sdílení radostí i starostí ![]()
Ahojky, hledam maminku na prochazky s detmi. Mam chlapecka 27mesicu a holcicku 4mesicu. Nejsem primo ze Zlina, ale nedela mi problem dojet kamkoli. ![]()
Ahojky tak mě napadlo oživit diskusi. Nejsem sice zatím maminka (což se snad příští rok ale změní) ale dost často hlídávám kmotřence pět let. Těd ho budu mít u sebe prvního a sedmého Srpna. Nechcete se někdo sejít a něco s dětmi vymyslet? Bylo by fajn tady někoho znát.
@Ka-Ha píše:
Ahojky tak mě napadlo oživit diskusi. Nejsem sice zatím maminka (což se snad příští rok ale změní) ale dost často hlídávám kmotřence pět let. Těd ho budu mít u sebe prvního a sedmého Srpna. Nechcete se někdo sejít a něco s dětmi vymyslet? Bylo by fajn tady někoho znát.