Maminky, jak zvládáte rodičovství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1671
7.4.16 19:54
@pikola píše:
Manžel nezlobi, to dítě. Přejí hezký porod a at vas neopustí optimismus :mrgreen:

Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.4.16 19:55
@Bobsh píše: Řekla bych, že na to jaký jsem byla nemateřský typ, tak dobře. :mrgreen:.
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1671
7.4.16 19:56
@Alušáček píše:
@rena621 Hlavně se nesnaž zvládat všechno dokonale, uklid, vaření…lepší je vyspat se s mimčem :lol:

Dekuji budu na to myslet :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.4.16 19:57
@rena621 píše:
Vam se ani nedivim :(. Ale za chvilku uz bude dobre.

Já se obávám, že bude ještě hůř, ale budu u toho moct zase normálně dýchat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
7.4.16 19:58

Dneska je to pocuc. Nejenže mi dítě hodilo na hlavu (doslova) talíř svíčkové, s kterou jsem se patlala od rána, ale kočky hromadně zvraci, manžel je v hospodě a nenarozené miminko se mi provrtava zebrem. Ale jsou i hezké dny. Tedy myslím :mrgreen: teď se mi zrovna žádný nevybavuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.4.16 19:58

@Berousik Se moc netlem, taky na tebe dojde :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26716
7.4.16 19:59

Jak kdy, ale dneska vubec :roll: dite ma stopadesatyosmy obdobi vzdoru a mne je cely dny blbe /prvni trimestr/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.4.16 20:00
@Tunrida píše:
@Berousik Se moc netlem, taky na tebe dojde :jazyk: :mrgreen:

Pockas na me? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.4.16 20:05

Zvládám dobře, jen je to hektičtější než když byl mimino. Pořád jen spal a já se nudila. To už teď tak často není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.16 20:05
@Tichošlápek píše:
Dneska je to pocuc. Nejenže mi dítě hodilo na hlavu (doslova) talíř svíčkové, s kterou jsem se patlala od rána, ale kočky hromadně zvraci, manžel je v hospodě a nenarozené miminko se mi provrtava zebrem. Ale jsou i hezké dny. Tedy myslím :mrgreen: teď se mi zrovna žádný nevybavuje

Ooo :(. Manzel at se vrati domu. Taky poklad ma doma a misto hospody at Vas vezme nekam na vylet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.16 20:09
@Tereza1986 píše:
Zvládám dobře, jen je to hektičtější než když byl mimino. Pořád jen spal a já se nudila. To už teď tak často není :D

Libilo by se mi kdyby hodne spinkalo :). Klidne a pohodove dite :srdce: ale podle toho jak uz ted kope obavam se, ze tomu tak nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.16 20:16
@Berousik píše:
Jak kdy, ale dneska vubec :roll: dite ma stopadesatyosmy obdobi vzdoru a mne je cely dny blbe /prvni trimestr/.

Tak to musi byt strasne :(! moc mi pomohlo rano konzumovat pomerance. Vzdy me to postavilo na nohy. Tatinek Vam doufam pomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.4.16 20:17
@rena621 píše:
Libilo by se mi kdyby hodne spinkalo :). Klidne a pohodove dite :srdce: ale podle toho jak uz ted kope obavam se, ze tomu tak nebude.

Dcera hodne kopala a mrskala se, az mi brisko poskakovalo. A byla klidne spave miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
7.4.16 20:19
@rena621 píše:
Tak to musi byt strasne :(! moc mi pomohlo rano konzumovat pomerance. Vzdy me to postavilo na nohy. Tatinek Vam doufam pomaha?

Jenom o vikendech, v tydnu jezdi domu pozde a to uz mala spi. Ono to neni tak hrozny, ja jsem dneska ovlivnena prisernou scenou, kterou mi udelala na ocnim :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.16 20:20
@Berousik píše:
Dcera hodne kopala a mrskala se, az mi brisko poskakovalo. A byla klidne spave miminko ;)

Jo :D. Tak vubec bych se nezlobila kdyby to tak bylo i u nas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí