Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@pikola píše:
Manžel nezlobi, to dítě. Přejí hezký porod a at vas neopustí optimismus
Dekuji ![]()
@Alušáček píše:
@rena621 Hlavně se nesnaž zvládat všechno dokonale, uklid, vaření…lepší je vyspat se s mimčem
Dekuji budu na to myslet
.
@rena621 píše:
Vam se ani nedivim. Ale za chvilku uz bude dobre.
Já se obávám, že bude ještě hůř, ale budu u toho moct zase normálně dýchat ![]()
Dneska je to pocuc. Nejenže mi dítě hodilo na hlavu (doslova) talíř svíčkové, s kterou jsem se patlala od rána, ale kočky hromadně zvraci, manžel je v hospodě a nenarozené miminko se mi provrtava zebrem. Ale jsou i hezké dny. Tedy myslím
teď se mi zrovna žádný nevybavuje
Jak kdy, ale dneska vubec
dite ma stopadesatyosmy obdobi vzdoru a mne je cely dny blbe /prvni trimestr/.
Zvládám dobře, jen je to hektičtější než když byl mimino. Pořád jen spal a já se nudila. To už teď tak často není ![]()
@Tichošlápek píše:
Dneska je to pocuc. Nejenže mi dítě hodilo na hlavu (doslova) talíř svíčkové, s kterou jsem se patlala od rána, ale kočky hromadně zvraci, manžel je v hospodě a nenarozené miminko se mi provrtava zebrem. Ale jsou i hezké dny. Tedy myslímteď se mi zrovna žádný nevybavuje
Ooo
. Manzel at se vrati domu. Taky poklad ma doma a misto hospody at Vas vezme nekam na vylet.
@Tereza1986 píše:
Zvládám dobře, jen je to hektičtější než když byl mimino. Pořád jen spal a já se nudila. To už teď tak často není
Libilo by se mi kdyby hodne spinkalo
. Klidne a pohodove dite
ale podle toho jak uz ted kope obavam se, ze tomu tak nebude.
@Berousik píše:
Jak kdy, ale dneska vubecdite ma stopadesatyosmy obdobi vzdoru a mne je cely dny blbe /prvni trimestr/.
Tak to musi byt strasne
! moc mi pomohlo rano konzumovat pomerance. Vzdy me to postavilo na nohy. Tatinek Vam doufam pomaha?
@rena621 píše:
Libilo by se mi kdyby hodne spinkalo. Klidne a pohodove dite
ale podle toho jak uz ted kope obavam se, ze tomu tak nebude.
Dcera hodne kopala a mrskala se, az mi brisko poskakovalo. A byla klidne spave miminko ![]()
@rena621 píše:
Tak to musi byt strasne! moc mi pomohlo rano konzumovat pomerance. Vzdy me to postavilo na nohy. Tatinek Vam doufam pomaha?
Jenom o vikendech, v tydnu jezdi domu pozde a to uz mala spi. Ono to neni tak hrozny, ja jsem dneska ovlivnena prisernou scenou, kterou mi udelala na ocnim
![]()
@Berousik píše:
Dcera hodne kopala a mrskala se, az mi brisko poskakovalo. A byla klidne spave miminko
Jo
. Tak vubec bych se nezlobila kdyby to tak bylo i u nas. ![]()