Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kamkam píše:
Skoro pětiletá… „… A koukej dlouho, jo? Koukej dlouho. Koukej dlouho.“![]()
Jó, to taky
A kdyz nahodou zahlidne, ze jsem na vterinu koukla jinam, tak „neee! Musis se porad!!! koukat!… Tak znovu, koukej a koukej porad!“ ![]()
@ludmilaadamkova
u nás máme tlumočníka. Řeknu manželovi, podej mi slanku, dítě řekne podej mamce slanku. Po obědě pojedeme na hřiště, tak bašti. Tati já musím bastit, protože pojedeme na hřiště
ale já to mám jinak…zato ten řev, ten věčnej řev a knourani, to je zahul
![]()
@Janadel píše:
Tak na to u nas zazni „Né, ty mi to musis rict!“![]()
Taky taky ![]()
@Bubla Bůčková píše:
@ludmilaadamkovau nás máme tlumočníka. Řeknu manželovi, podej mi slanku, dítě řekne podej mamce slanku. Po obědě pojedeme na hřiště, tak bašti. Tati já musím bastit, protože pojedeme na hřiště
ale já to mám jinak…zato ten řev, ten věčnej řev a knourani, to je zahul
![]()
U nás se neknoura u nás jsou scény hodně národního… Např nedávno vyzvedával muž… ( ze skolky), jezdí autem a tím pádem nesla malá se mnou pěšky kolem Filipkova domu a tím pádem tam nemohla na návštěvu…
Klečela v šatně a rvala prý já chci k Filípkovi je to můj kamarád a já ho miluju. Chci si u něj hrát.
A muselo to být asi velký protože muž je flegmous a jen tak něco nekomentuje. Tohle mi vypravel.
@Janadel píše:
Jó, to takyA kdyz nahodou zahlidne, ze jsem na vterinu koukla jinam, tak „neee! Musis se porad!!! koukat!… Tak znovu, koukej a koukej porad!“
Jó, je to krásný ![]()