Manko v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10838
29.2.24 13:56
@mihla píše:
Jestli přišla zakladatelka ráno do práce první, tak by to klidně mohla vzít ona ráno… Nevím, proč by měla být trestána brigádnice, ona i zakladatelka a nakonec asi i ty holky z provizí měly stejnou příležitost to vzít. A pokud se v noci dostane do práce jak šéf, tak druhá kolegyně, tak možností je ještě víc. Nechápu, že to nevyšetřovala PČR, je jasné, že to někdo ukradl.

Ja nechapu to, ze zakladatelka prisla rano do prace a uctarna ji uz hlasila, ze ji chybí penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
29.2.24 13:57
@Tarena píše:
Ano, kdyby ji nekdo ukradl penezenku, tak to nahlási, protože je to JEJI penezenka

Vždyť má za ti kasu hmotnou zodpovednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
29.2.24 13:58

Nakonec je 13 litříků ještě super výsledek. Jestli brigádnice cekla, že ona měla 50, ale neodnesla, tak těžko něco řešit s někým jiným, který ráno zjistí 37. Jen by se dalo podotknout, že se prachy rozumě dají „předávat“ jen osobně mezi 2 lidama, či v přítomnosti někoho dalšího… Jinak to stejně nemá smysl řešit.
Večer jsem tam nechala 50. Já tam ráno našla 37. Kdo se tam může dostat od 18-8:00 ale nezjistíme. Todle prostě není reálná hmotka a ani reálné manko.

Příspěvek upraven 29.02.24 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
29.2.24 13:58
@aiwwa píše:
Vždyť má za ti kasu hmotnou zodpovednost.

No vedeni si to evidentne nemysli a tu hmotku ma podepsanou s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.2.24 13:59
@Tarena píše:

Tak jestli nemá hmotku zakladatelka, nemá ji ani brigádnice, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115760
29.2.24 13:59
@Tarena píše:

No a co? Já bych to nahlásila. Klidně to v noci nebo ráno mohl vzít někdo z vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
29.2.24 14:03
@aiwwa píše:
No a co? Já bych to nahlásila. Klidně to v noci nebo ráno mohl vzít někdo z vedení.

Tak to nahlasi. Vedeni rekne, ze to odepise ze zisku, ze to nechce resit, protože tam maji bordel
A co bude?
Jedina poskozena zde je ta brigadnice.
Ostatní zamestnanci by se meli ozvat proti stávajícím procesum a nastavit lepe predavani penez a hmotnou zodpovednost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.2.24 14:05

@Tarena Je pravda, že samotný fakt, že to brigádnice nehlásila, trochu nahrává do karet tomu, že ty prachy fakt ztopila ona a za „pokutu“ 3 k je ráda - ještě jí 10 zbyde :nevim: Akorát nechápu, proč zakladatelka pořád obviňuje tu kolegyni ve výpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
29.2.24 14:06
@unuděná píše:
@Tarena Je pravda, že samotný fakt, že to brigádnice nehlásila, trochu nahrává do karet tomu, že ty prachy fakt ztopila ona a za „pokutu“ 3 k je ráda - ještě jí 10 zbyde :nevim: Akorát nechápu, proč zakladatelka pořád obviňuje tu kolegyni ve výpovědi.

Ta kolegyne to mohla vědět z te uctarny a je proste skodoliba mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
29.2.24 14:06

Protože ráno přiběhla ke kase se znalostí problému. Ale- jak to může účtárna vědět, když se maká od 8 a to tam byla zakladatelka? To jako účtárna brabčí kasu bez přítomnosti těch hmotkařek? Hodně boží.

Příspěvek upraven 29.02.24 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
29.2.24 14:07
@Ivan PPZ píše:
Protože ráno přiběhla ke kase se znalostí problému.

Ale zakladatelka to taky vedela drive, nez se dostala ke kase. Tyhle veci se siri rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 14:13

Já jsem normálně přišla do práce, podívala se, co se prodalo za tu hodinu, co jsem tam nebyla, ok jedno Chorvatsko, v kase tím pádem mělo být 50 000 a ejhle, 13 000 není. To jsem zjistila, ale kolegyně za hodinu přišla, hned se hnala ke kase a oznamovala, že 13 000 mi chybí a tvářila se…dost podivně. Já nevím, ale já si pořád myslím, že v tom má prsty ona. Všechno tomu nahrává, ale…žádný důkaz opravdu nemám. Využila možná situace, že bude tam holka ve zkušebce, brigádnice, to jsou slepice, ona je tam nejdýl, na ní podezření nepadne, ale co by si ve výpovědní nepřilepšila, že ano, tak hrábne do kasičky. Já si nemůžu pomoct.

• Citovat
  • Upravit
10838
29.2.24 14:16
@Anonymní píše:
Já jsem normálně přišla do práce, podívala se, co se prodalo za tu hodinu, co jsem tam nebyla, ok jedno Chorvatsko, v kase tím pádem mělo být 50 000 a ejhle, 13 000 není. To jsem zjistila, ale kolegyně za hodinu přišla, hned se hnala ke kase a oznamovala, že 13 000 mi chybí a tvářila se…dost podivně. Já nevím, ale já si pořád myslím, že v tom má prsty ona. Všechno tomu nahrává, ale…žádný důkaz opravdu nemám. Využila možná situace, že bude tam holka ve zkušebce, brigádnice, to jsou slepice, ona je tam nejdýl, na ní podezření nepadne, ale co by si ve výpovědní nepřilepšila, že ano, tak hrábne do kasičky. Já si nemůžu pomoct.

A jak jsi vedela, ze tech 13 neodnesla do banky brigadnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21730
29.2.24 14:16

A tys večer tu kasu fyzicky přepočítala, než jsi šla domů? A brigádníce kasu fyzicky přepočítala, než šla domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.2.24 14:18
@Anonymní píše:

Takže tys zjistila, že ti 13k ráno chybí, nikdo jiný krom tebe to nevěděl, nikomu jsi to neřekla, ale kolegyně to věděla? :think: Není to náhodou tak, žes to nahlásila vedení a to se ozvalo kolegyni, která byla na cestě do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat