Manko v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Já taky nechápu, proč hned dávala výpověď a neobula se do toho ona. To by se nedivil nikdo. Klidně teda výpoveď, ale zároveň nahlášení na policii, už by jí nemohli nic, ale ona se jen vyřádila, udělala nám v kanceláři představení a odešla, ani nepočkala do konce směny. Rovněž to mohla udělat ona. Když už neodnesla peníze do banky, alespoň teda tu policii mohla zavolat, ale zas, to má snad udělat vedení cestovky, ne?
Tak ses měla brigádnice zastat a říct, že se to stalo v den, kde jste byly obě a chceš to vyšetřit. Tohle je od tebe fakt sprosté, nechat vinu na někom jiném.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cullenova píše:
Tak ses měla brigádnice zastat a říct, že se to stalo v den, kde jste byly obě a chceš to vyšetřit. Tohle je od tebe fakt sprosté, nechat vinu na někom jiném.
Pokud brigadnice sama rika, ze kasa vecer sedela, tak to neni problem kdo mel ke kase pristup během dne, ale je to problem brigadnice, ze to neodnesla do banky.
Pokud by kasa nesedela uz vecer, tak samozrejme je to problem obou dvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Žádné lži. Na oddělení PŘÍMÉHO PRODEJE jsme dvě + brigádnice. Ta už tam teda není, protože dala výpověď. A vedle na ODDĚLENÍ PROVIZÍ jsou 4 holky.
A co teď bez té brigadnice budete dělat? To tam přijmou jinou?
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše:
A co teď bez té brigadnice budete dělat? To tam přijmou jinou?
A nezapomeň, že druhá kolegyně je ve výpovědní lhůtě. Zakladatelko, připrav se na to, že brzy ani ty nebudeš mít čas běhat do té banky, protože nebude kdo by tě vystřídal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já být brogádnice na DPČ a někdo mě obvinit z krádeže a ještě mi sebrat prachy, tak se taky na PCR vykašlu a už se tam nikdy neukážu a můžou mi. Jako proč si takovým zaměstnavatelem komplikovat život. V pozici na HPP jsem v dost jiné pozici.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Snad počítala, to je snad samozřejmost. Zeptáme se jí, až dorazí. Snad si bude pamatovat, kolik tam tak zhruba bylo. 13 000 není 13 korun.
Na straně 2 jsi napsala toto… což opravdu nevypovídá o tom, že by se večer uzavírala kasa.
Je evidentní, že buď lžeš ve svých posledních příspěvcích… nebo lžeš od začátku.
Tak si vyber.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocourGarfield píše:
No já být brogádnice na DPČ a někdo mě obvinit z krádeže a ještě mi sebrat prachy, tak se taky na PCR vykašlu a už se tam nikdy neukážu a můžou mi. Jako proč si takovým zaměstnavatelem komplikovat život. V pozici na HPP jsem v dost jiné pozici.
Já bych tu výpověď dala taky, ale zároveň to na PČR hlásila. Nevím, proč bych měla platit něco, co jsem při denní uzávěrce měla a přes noc to zmizelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cullenova proč by se jí měla zastat, když cítí že to je její vína ( neodnesla peníze do banky ). A zakladatelka je v suchu.
- Citovat
- Upravit
@unuděná Mně by to za 3 litry nestálo. Bl.ky jsou tam všechny včetně vedení, který nemá ani systém.
- Citovat
- Upravit
@Tarena píše:
Ja to pochopila tak, ze behem dne si kasu nepredavaji, ale vecer se dela. Proto se zjistilo to manko druhy den.
To jsi pochopila správně. V průběhu dne si kasu nepředáváme, nic nepodepisujeme, jen na konci dne nám vyjede denní uzávěrka.
- Citovat
- Upravit
@Tarena píše:
Ja to pochopila tak, ze behem dne si kasu nepredavaji, ale vecer se dela. Proto se zjistilo to manko druhy den.
To jsi pochopila správně. V průběhu dne si kasu nepředáváme, nic nepodepisujeme, jen na konci dne nám vyjede denní uzávěrka.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takže vůbec nevis, jestli ta kasa seděla přes den?
Takže to klidně bylo slovo proti slovu?
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše:
Takže vůbec nevis, jestli ta kasa seděla přes den?
Takže to klidně bylo slovo proti slovu?
Ale pokud sedela vecer, tak sedela i pres den, ne?
Pokud by bylo manko uz vecer, tak je to pruser i zakladatelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to taky mohla brigádnice tvrdit, žes jí předala jen 7000.
Není náhodou krádež nad 10000 trestným činem a ten je povinnost hlásit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste mne napadlo, kdyby nahlasila brigadnice manko uz vecer, tak ji prece nikdo nebude popotahovat za banku. To by prece nemelo co delat s tim, ze penize neodnesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit