Manko v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdysi jsem delala v obchode. Kdyz jsem byla na pokladne, tak do ni nikdo jiny nemel pristup. Pri predavani pokladny odpoledni smene jsme ji na chvili uzavreli a spolecne s nastupujici kolegyni ji prepocitaly, jestli sedi. Kdyz by neco chybelo, platila bych to ja. Kdyz by neco chybelo vecer, tak ona.
Mate to tam blbe nastavene a podle me ti je uplne naprd i tvoje vlastni pokladna, kterou sis ted zridila. Jestlize ta druha pokladna bude porad vedena timhle stylem, navic s klucem hozenym nekde v supliku, tak az se tam priste zase neco ztrati, budes v podezreni stejne, jako vsichni ostatni, co tam pracuji. Jsi ve zkusebce, na tvem miste bych odesla. Neco mi v te firme smrdi a rozhodne bych tam nechtela mit hmotnou odpovednost ve chvili, kdy je tam pokladna pristupna komukoli, nehlede na zvlastni pristup ze strany vedeni, kdy misto, aby nahlasili kradez, svezou se na studentce, co tam dela brigadu a zbytek zahrajou do autu. Tady neni hlavni problem v tom, ze ona s tim nedosla do banky, tady je problem v tom, ze mezi sebou mate zlodeje a nejak neni aspon snaha ho odhalit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to celý nějaký divný. Ty odcházíš a nepřepočítáte pokladnu jestli sedí. Brigádnice taky večer nepřepočítá. Chování kolegyně ráno, šéf to nenahlásí na pčr, kodování si může mazat kdo chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale vždyť o tom tady už třetí den hovoříme, mlho. Divné je to, že ta kolegyně tam den předtím nebyla a všechno věděla, to mi vrtá hlavou. Přečti si pár příspěvku dozadu. Nic bych za to nedala, že v tom má prsty. Ale podezření na ni nepadá vůbec, protože čistota sama tam přece v ten den ani nebyla.
Tím spíš jsi s tímhle podezřením měla kontaktovat PČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprosto absurdní jak to tam vedete. Jako fakt absurdní.
Při odchodu jedné kolegyně spolu obě dvě mají spočítat kasu kolik tam fyzicky je a ta co to přebírá to podepsat že je s tím ok, že přebírá pokladnu, kde je tolik a tolik peněz.
Při odchodu opět spočítat fyzicky. Není obvykle aby brigádnice chodila s větší hotovosti do banky.
Z tohoto popisu není naprosto jasné kdY se daný pevnost ztratil.
Pokladna by měla být na klíč a má tam být kamera.
Vzhledem k tomu jak to tam vedete nějaká hmotná odpovědnost nemá naprosto žádný právní význam neb se nedá dokázat nic. ![]()
Cirkus humberto.
- Citovat
- Upravit
Jo, zapomněla dodat jednu věc, ta studentka tam byla od 14:00 h. Protože v odpoledních hodinách chodí víc lidí, tam ať nejsem sama. A byla tam sama od 17:00 do 18:00. Já pořád nechápala, proč se točíte na přepočítáni kasy při mém odchodu. To bychom ale potom tu kasu mohly přepočítávat nonstop, já můžu odskočit na toaletu a brigádnice si může potáhnout, ale taky naopak. Vedoucí i řekl, že by se to mělo víc kontrolovat, načež brigádnice řekla, že přes sezonu nás tam bude hodně, bude se prodávat a peníze se budou točit, jak se zjistí kdo co a jak. Na to já řekla, že vlastní pokladna každé jedné by byla nejlepší, marný nápad to nebyl. Já jsem ráda, že ta kolegyně odchází pryč (ne brigádnice, ale ta druhá, možná zlodějka) a nové kolegyni řekneme, že tam platí systém takový, že kasu má každá vlastní, ať nespláče. To tam mělo být už dávno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jo, zapomněla dodat jednu věc, ta studentka tam byla od 14:00 h. Protože v odpoledních hodinách chodí víc lidí, tam ať nejsem sama. A byla tam sama od 17:00 do 18:00. Já pořád nechápala, proč se točíte na přepočítáni kasy při mém odchodu. To bychom ale potom tu kasu mohly přepočítávat nonstop, já můžu odskočit na toaletu a brigádnice si může potáhnout, ale taky naopak. Vedoucí i řekl, že by se to mělo víc kontrolovat, načež brigádnice řekla, že přes sezonu nás tam bude hodně, bude se prodávat a peníze se budou točit, jak se zjistí kdo co a jak. Na to já řekla, že vlastní pokladna každé jedné by byla nejlepší, marný nápad to nebyl. Já jsem ráda, že ta kolegyně odchází pryč (ne brigádnice, ale ta druhá, možná zlodějka) a nové kolegyni řekneme, že tam platí systém takový, že kasu má každá vlastní, ať nespláče. To tam mělo být už dávno.
Proboha, to je ale normalni buď mít svou kasu nebo při odchodu přepočítat. To jsou základní věci pro práci s penězi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit