Manko v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
29.2.24 15:15

Měníš výpovědi tak, abys ty byla ta nejlepší, ani na chvíli sis nepřipustila, že bys taky někde mohla udělat chybu, na spoustu otázek neodpovídáš. Už mě to ani nebaví číst, ty tvoje výplody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 15:17
@Cullenova píše:
Měníš výpovědi tak, abys ty byla ta nejlepší, ani na chvíli sis nepřipustila, že bys taky někde mohla udělat chybu, na spoustu otázek neodpovídáš. Už mě to ani nebaví číst, ty tvoje výplody.

Ale když si chyby vědoma nejsem, tak si vědoma nejsem, mám snad tvrdit opak? I brigádnice tvrdí, že v ničem nepochybila, jen neudělala jednu věc, nezanesla peníze do banky, což je dost velké pochybení.

• Citovat
  • Upravit
5656
29.2.24 15:20
@Anonymní píše:
Ale když si chyby vědoma nejsem, tak si vědoma nejsem, mám snad tvrdit opak? I brigádnice tvrdí, že v ničem nepochybila, jen neudělala jednu věc, nezanesla peníze do banky, což je dost velké pochybení.

Pokud se ztratí takový obnos peněz, každý na chvíli zapochybuje, jestli udělal všechno správně a fakt se nepřepočítal. Abys příště nemusela platit taky, když máte tak úžasného ředitele, kolegy a v neposlední řadě zabezpečenou kasu a objekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
@Anonymní píše:
Brigádnice řekla, že zběžně pokladnu přepočítala (co znamená zběžně, to nevím), tak se vyjádřila a že ona si neni vědoma žádné velké chyby. Protože pořád se bála, že jsme toho názoru, že klienti jí dali míň peněz. Ale tak 13 000 by snad zjistila. Kladli před ní bankovy na stůl, počítatali a ona to ještě kontrolně přepočítala. Večer kasu zběžně prohlédla. A mohlo tam tolik být. Já vím, že jsem tam nechala těch 20 000, takže ano, tolik tam být mohlo, ale není.

Tak „zběžně přepočítala,“ „mohl tam tolik být“… jinak řečeno, víte houby, kolik tam večer bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8503
@Anonymní píše:
Těžko říct, nebo si byla tak jistá, že stín podezření na ni padat nebude.

Tak pokud si myslíš, že to vzala kolegyně, tak tím spíš bych to nahlásila na PČR. A hlásila bych to já, protože bych to já zjistila. Jen bych šéfa informovala, že už to nahlášeno je. Je to více než 10000, takže trestný čin. Pokud to není v bance ani v kase, pak to někdo vzal. Tys to nebyla. Pokud to ukradla brigádnice, srazí jí 3000, pak je desítku v plusu. Mohlo se stát, že ti, co platili Chorvatsko to počítali a počítali tak, že brigádnici dali méně peněz, pak to ukradli oni. Ale to by měla prošetřit policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
29.2.24 15:22
@Hanula1212 píše:
Tak pokud si myslíš, že to vzala kolegyně, tak tím spíš bych to nahlásila na PČR. A hlásila bych to já, protože bych to já zjistila. Jen bych šéfa informovala, že už to nahlášeno je. Je to více než 10000, takže trestný čin. Pokud to není v bance ani v kase, pak to někdo vzal. Tys to nebyla. Pokud to ukradla brigádnice, srazí jí 3000, pak je desítku v plusu. Mohlo se stát, že ti, co platili Chorvatsko to počítali a počítali tak, že brigádnici dali méně peněz, pak to ukradli oni. Ale to by měla prošetřit policie.

Divné, že nevedou příjmové a výdajové doklady. Tak by měli všechny částky ošéfované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
29.2.24 15:27
@Anonymní píše:

Ale ty jsi tu chybu udělala - úplně stejnou, jakou udělala ona.

Tu pokladnu jste měly společně přepočítat předtím, než jsi odešla.
Totéž měla udělat ona večer před odchodem (plus odnést tržbu, je-li to u vás zvykem - ale její uložená povinnost to není, podle toho, cos až dosud psala).

Protože jsi pokladnu nepřepočítala dříve než jsi odešla, mohly se ty peníze klidně ztratit ještě předtím - mohl je z pokladny někdo vzít už v době tvé přítomnosti a ty bys to vůbec nezjistila.

Zachovala ses úplně stejně nezodpovědně jako ta brigádnice - a kdybys měla jen špetku slušnosti v těle, automaticky by ses s ní o uložený trest rozdělila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 15:28
@Cullenova píše:
Pokud se ztratí takový obnos peněz, každý na chvíli zapochybuje, jestli udělal všechno správně a fakt se nepřepočítal. Abys příště nemusela platit taky, když máte tak úžasného ředitele, kolegy a v neposlední řadě zabezpečenou kasu a objekt.

Opakuji se, od včera mám svou kasu, kde si vedu účetnictví a všechno zapisuji a klíče od ní a klíče od šuplíku od ní mám jen já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 15:31
@BohunkaP píše:
Ale ty jsi tu chybu udělala - úplně stejnou, jakou udělala ona.

Tu pokladnu jste měly společně přepočítat předtím, než jsi odešla.
Totéž měla udělat ona večer před odchodem (plus odnést tržbu, je-li to u vás zvykem - ale její uložená povinnost to není, podle toho, cos až dosud psala).

Protože jsi pokladnu nepřepočítala dříve než jsi odešla, mohly se ty peníze klidně ztratit ještě předtím - mohl je z pokladny někdo vzít už v době tvé přítomnosti a ty bys to vůbec nezjistila.

Zachovala ses úplně stejně nezodpovědně jako ta brigádnice - a kdybys měla jen špetku slušnosti v těle, automaticky by ses s ní o uložený trest rozdělila.

Já jsem zvědavá, jestli by se ona taky o dluh rozdělila, pochybuji, že ano. Podle denní uzávěrky ta hodnota sedí, ano mých 20 000, brigádnice přísahala na svých 30 000, takže počty souhlasí, já opravdu nevidím nejmenší důvod, proč bych já měla cokoliv platit.

• Citovat
  • Upravit
5656
29.2.24 15:32
@Anonymní píše:
Opakuji se, od včera mám svou kasu, kde si vedu účetnictví a všechno zapisuji a klíče od ní a klíče od šuplíku od ní mám jen já.

To všechno je sice krásné, ale peníze se ztratily o den dřív, ne? K čemu tedy tento argument?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21730
29.2.24 15:36
@Anonymní píše:
Já jsem zvědavá, jestli by se ona taky o dluh rozdělila, pochybuji, že ano. Podle denní uzávěrky ta hodnota sedí, ano mých 20 000, brigádnice přísahala na svých 30 000, takže počty souhlasí, já opravdu nevidím nejmenší důvod, proč bych já měla cokoliv platit.

A přepočítaly jste ty peníze spolu, když jsi odcházela? Pokud ne, tak už při tvém odchodu tam mohlo být sedm tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
29.2.24 15:41
@Anonymní píše:

Hodnota podle denní uzávěrky je bezpředmětná.

Fyzicky jste peníze nepřepočítaly, což znamená, že v době tvého odchodu už tam vůbec nemusely být.

Ty jsi přesvědčena o své pravdě, ona zase o své – je to tvrzení proti tvrzení, stejná nezodpovědnost na obou stranách. Proto bys měla nést stejný důsledek jako ona. Ale holt, vidíš to jinak … :nevim:

Přesně v takových krizových či mezních situacích se ukazují lidské charaktery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
29.2.24 15:43
@BohunkaP píše:
Hodnota podle denní uzávěrky je bezpředmětná.

Fyzicky jste peníze nepřepočítaly, což znamená, že v době tvého odchodu už tam vůbec nemusely být.

Ty jsi přesvědčena o své pravdě, ona zase o své – je to tvrzení proti tvrzení, stejná nezodpovědnost na obou stranách. Proto bys měla nést stejný důsledek jako ona. Ale holt, vidíš to jinak … :nevim:

Přesně v takových krizových či mezních situacích se ukazují lidské charaktery.

Pockej, ale brigadnice netvrdi, ze vecer tam mela o 13 tisic mene, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
29.2.24 15:46
@Tarena píše:
Pockej, ale brigadnice netvrdi, ze vecer tam mela o 13 tisic mene, ne?

No jasně, že netvrdí… protože to neví, nepřepočítala si tu kasu. Ale neví to ani zakladatelka, zda při jejím odchodu tam ještě byly.

Ani jedna z nich ve skutečnosti neví, kolik peněz v kterou hodinu v té pokladně vlastně bylo.

Jediné, co se ví, že tam nebyly ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.2.24 16:45
@Anonymní píše:

Jezismarja prestan se furt tocit na te svoji uzaverce kasy! To, ze kasa ukazuje, kolik v ni ma byt, jeste neznamena, ze tam ty penize fyzicky jsou! Ty ses zachovala uplne stejne nezodpovedne jako ta brigadnice, kdyz sis nechala prevzit „svych“ 20 tisic bez kontroly. Mely jste to prepocitat spolu nez jsi odesla, kdybys to udelala, tak je hned jasno a jsi z obliga. Takhle ti staci, ze je na tom bita jen ta brigadnice a vubec ti nevadi, ze te treba kolegyne nebo sef mozna maji za zlodejku, protoze kdybys mela ciste svedomi, tak prece jako kazdy normalni clovek zajdes na policii oznamit trestni cin. Uz z principu, protoze ten kdo to ukradl ted, to priste narafici treba znovu na tebe. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat