Manko v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
29.2.24 12:51
@Anonymní píše:
No hlavně takové ty, o 6500 korun jsem si přilepšila, dají nám to napůl s brigádnicí..jako házet tady špínu na někoho, koho dotyčnáú/ý vůbec nezná, to je vrchol všeho. Možná je tím známá ona, podle heslo:,,Zloděj křičí chytejte zloděje." Já mám taky typ, kdo to mohl být, ale nemůžu nic, protože nemám nejmenší důkazy, nemám nic, jen si myslím. A myslet si můžu i to, že to udělalo osazenství emimina.
Pak tady zaznělo, jestli mi není líto, že byla bita brigádnice. Trochu jo, ale tak co jí bránilo ty peníze do banky zanést? Měla na to právo, měla možnost. To, že pospíchala do školy je sice hezké, ale taky mi jednou jel domů dobrý spoj, ale já do té banky šla, protože v kase bylo víc jak 100 000, no tak to tam nenechám. Taky se nic neztratilo. Anebo se mám s ní rozdělit a zacvakat 1500 korun? já jsem uznalá, ale v tomto případě nevím proč.

A ty tam fakt chceš zůstat?
Vidíš jak se tam problémy neřeší a nevadí Ti to?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 12:51
@unuděná píše:
Počkej počkej počkej, to ale totálně mění situaci a píšeš něco jiného, než na začátku. Pokud tedy brigádnice udělala uzávěrku, ta seděla, a do rána peníze zmizely, tak je asi úplně jasné, že se to musí vyšetřit ne? Takže pěkně zjistit, kdy kdo kódoval prodejnu, sehnat kamerové záznamy třeba z té banky naproti, jistě snímá i okolí. Tohle všechno PČR vyřeší. Z nějakého záhadného důvodu to ale nikdo z vás hlásit nechce. Nabízí se otázka, proč.

Divné mi to je, já mám svědomí čisté, kdyby tam přišla policie, nemám nejmenší problém jim říct, co vím. A kamerové záznamy banky? tak vchod do cestovní kanceláře je zboku, nevím jestli zachytí kamera i to, nevíc když to bylo v noci. Možná ano, možná ne. Ale pokud se dá kódování a ta časy nějak vymazat, tak nevím. Kolegyně se totiž v tom kódování vyzná, dokonce mě i zaškolovala co a jak.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
29.2.24 12:53
@Anonymní píše:
No hlavně takové ty, o 6500 korun jsem si přilepšila, dají nám to napůl s brigádnicí..jako házet tady špínu na někoho, koho dotyčnáú/ý vůbec nezná, to je vrchol všeho. Možná je tím známá ona, podle heslo:,,Zloděj křičí chytejte zloděje." Já mám taky typ, kdo to mohl být, ale nemůžu nic, protože nemám nejmenší důkazy, nemám nic, jen si myslím. A myslet si můžu i to, že to udělalo osazenství emimina.
Pak tady zaznělo, jestli mi není líto, že byla bita brigádnice. Trochu jo, ale tak co jí bránilo ty peníze do banky zanést? Měla na to právo, měla možnost. To, že pospíchala do školy je sice hezké, ale taky mi jednou jel domů dobrý spoj, ale já do té banky šla, protože v kase bylo víc jak 100 000, no tak to tam nenechám. Taky se nic neztratilo. Anebo se mám s ní rozdělit a zacvakat 1500 korun? já jsem uznalá, ale v tomto případě nevím proč.

Tak konstrukce proč ne? Anonymní příspěvek, trolu a různých lidí se tu potuluje. Třeba to tak bylo :nevim: Jak my to máme vědět.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 12:53
@Anonymní píše:
Divné mi to je, já mám svědomí čisté, kdyby tam přišla policie, nemám nejmenší problém jim říct, co vím. A kamerové záznamy banky? tak vchod do cestovní kanceláře je zboku, nevím jestli zachytí kamera i to, nevíc když to bylo v noci. Možná ano, možná ne. Ale pokud se dá kódování a ta časy nějak vymazat, tak nevím. Kolegyně se totiž v tom kódování vyzná, dokonce mě i zaškolovala co a jak.

Nehledej výmluvy. Pokud to nahlásíte na PČR, jistě si poradí i se záměrně smazanými časy z kódování. Od toho tam ten systém je. Kamery, pokud je to někde ve městě, v okolí dost možná budou a opět, proč se vymlouváš, že nejspíš na prodejnu vidět nebude? To ať řeší policie, to není tvá starost. Tobě je vážně jedno, že máte ve firmě zloděje a dojede na to nejspíš nevinná brigádnice?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
29.2.24 12:54
@Anonymní píše:
Divné mi to je, já mám svědomí čisté, kdyby tam přišla policie, nemám nejmenší problém jim říct, co vím. A kamerové záznamy banky? tak vchod do cestovní kanceláře je zboku, nevím jestli zachytí kamera i to, nevíc když to bylo v noci. Možná ano, možná ne. Ale pokud se dá kódování a ta časy nějak vymazat, tak nevím. Kolegyně se totiž v tom kódování vyzná, dokonce mě i zaškolovala co a jak.

Když to nebudete řešit, tak se to nedozvíte.
Ale tak tobě to takhle předpokládám vyhovuje, že?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 12:54
@kocourGarfield píše:
A ty tam fakt chceš zůstat?
Vidíš jak se tam problémy neřeší a nevadí Ti to?

No tak kdyby se vyskytla lepší pozice, netvrdím, že bych nešla, ale zatím mi to tady vyhovuje. Jsou tu holky i 5 let a jsou v pohodě a spokojené. Už jsem dělala totiž i v cestovce, kde byl plat směšný, provize za prodej si dělilo vedení a já ostrouhala, jen mi poděkovalo, tak z toho se najím, protivná zakomplexovaná kolegyně, za koupu dovolené u nich žádné zaměstnanecké slevy. Proto jsem odešla z té práce sem.

• Citovat
  • Upravit
10836
29.2.24 12:55
@unuděná píše:
Nehledej výmluvy. Pokud to nahlásíte na PČR, jistě si poradí i se záměrně smazanými časy z kódování. Od toho tam ten systém je. Kamery, pokud je to někde ve městě, v okolí dost možná budou a opět, proč se vymlouváš, že nejspíš na prodejnu vidět nebude? To ať řeší policie, to není tvá starost. Tobě je vážně jedno, že máte ve firmě zloděje a dojede na to nejspíš nevinná brigádnice?? 8o

Pokud to nenahlasi firma nebo ta brigadnice, tak policie nic resit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.2.24 12:56
@Anonymní píše:
No tak kdyby se vyskytla lepší pozice, netvrdím, že bych nešla, ale zatím mi to tady vyhovuje. Jsou tu holky i 5 let a jsou v pohodě a spokojené. Už jsem dělala totiž i v cestovce, kde byl plat směšný, provize za prodej si dělilo vedení a já ostrouhala, jen mi poděkovalo, tak z toho se najím, protivná zakomplexovaná kolegyně, za koupu dovolené u nich žádné zaměstnanecké slevy. Proto jsem odešla z té práce sem.

Psala jsi, že jste tam jen dvě plus brigádnice. Začínáš se v těch svých lžích kapánek zamotávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
29.2.24 12:57

@unuděná kdyby ji to jedno nebylo, tak na tu PCR už šla. Ale tak ona na bita není, problém " vyrešen", ona bez postihu a na zadku sedí dal. :kytka:
A tak okolo si za to ta brigadnice může že. Že to mohlo být jinak a ona ta prachy neukradla, smůla.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 12:57
@Tarena píše:
Pokud to nenahlasi firma nebo ta brigadnice, tak policie nic resit nebude.

Nebo zakladatelka, že ano. Já bych to hlásila hned, pokud by vedení odmítlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 12:58
@unuděná píše:
Nehledej výmluvy. Pokud to nahlásíte na PČR, jistě si poradí i se záměrně smazanými časy z kódování. Od toho tam ten systém je. Kamery, pokud je to někde ve městě, v okolí dost možná budou a opět, proč se vymlouváš, že nejspíš na prodejnu vidět nebude? To ať řeší policie, to není tvá starost. Tobě je vážně jedno, že máte ve firmě zloděje a dojede na to nejspíš nevinná brigádnice?? 8o

Já taky nechápu, proč hned dávala výpověď a neobula se do toho ona. To by se nedivil nikdo. Klidně teda výpoveď, ale zároveň nahlášení na policii, už by jí nemohli nic, ale ona se jen vyřádila, udělala nám v kanceláři představení a odešla, ani nepočkala do konce směny. Rovněž to mohla udělat ona. Když už neodnesla peníze do banky, alespoň teda tu policii mohla zavolat, ale zas, to má snad udělat vedení cestovky, ne?

• Citovat
  • Upravit
5656
29.2.24 12:58
@Tarena píše:
Ja to pochopila tak, ze behem dne si kasu nepredavaji, ale vecer se dela. Proto se zjistilo to manko druhy den.

Já se v tom úplně ztrácím, přijde mi, že si zakladatelka hodně dobarvuje. Nicméně psala, že večer, jak brigádnice odcházela, tam peníze ještě byly, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10836
29.2.24 12:59
@unuděná píše:
Nebo zakladatelka, že ano. Já bych to hlásila hned, pokud by vedení odmítlo.

Zakladatelce skoda nevznikla, s ni by policiie nemela co resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10836
29.2.24 12:59
@Cullenova píše:
Já se v tom úplně ztrácím, přijde mi, že si zakladatelka hodně dobarvuje. Nicméně psala, že večer, jak brigádnice odcházela, tam peníze ještě byly, ne?

Jj. A chyba brigadnice byla, ze je neodnesla do banky a do rana se ztratilo 13 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 13:00
@unuděná píše:
Psala jsi, že jste tam jen dvě plus brigádnice. Začínáš se v těch svých lžích kapánek zamotávat.
Žádné lži. Na oddělení PŘÍMÉHO PRODEJE jsme dvě + brigádnice. Ta už tam teda není, protože dala výpověď. A vedle na ODDĚLENÍ PROVIZÍ jsou 4 holky.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat