Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A on nema narok v soukromi pokecat s kamoskou, jednou za cas?
Souhlas s Eemii. Na druhou stranu zřejmě o nic nejde, milenku by ti těžko servíroval domů pod nos. Ale chápu tě, bylo by mi to nepříjemné. Jenže já bych to narovinu řekla předem, a věřím že partner by mě pochopil, šli by třeba odpo na kafe /beze mě/, a tím by to bylo vyřízené.
@Petullka82 Má, ale asi mi to měl říct rovnou ne? Takhle jsem letěla domů, cukrárna, a pak si přitáhnou někdy v jedenáct nebo v kolik (už jsem spala)? Neměla jsem šanci tu holku ani vidět a to u nás bydlí.
Neřeš, nepřepínej a buď ráda, že seš - maličko mi to zavání stíhačkou ![]()
Já jsem teda asi divná, ale vadilo by mi to asi hodně
Navíc mám taky pocit, že už od začátku se s tebou tak trochu nepočítalo.
Tak On, že ji neznáš… ale chystat spaní u vás pro ní můžeš, jo? Čí je byt?
Stanov si nějaké hranice, evidentně jsou chabé a panáček je rád porušuje.
Vůbec by se mi nelíbilo, kdyby měla u nás spát nějaká bývalka manžela. ![]()
@Božislava To mám ale něco jiného je oběd a pak je procházka několik hodin v parku a večeře, když se se mnou nepočítalo ani na blbou hodinu času. I když kvůli návštěvě uklízím jak blbá, nakoupím dezerty, a pak ji ani nevidím.
@Hanney Jestli vy trochu nepřeháníte… čí je byt, bývalka…panáček…nenosíte modré punčochy? Asi čtete něco jiného. Nebylo to od něho asi úplně žůžo, ale zakladatelka zase nechtěla přijet, protože celý den dělala NĚCO (co po ní nikdo nechtěl) a pak byla unavená.
Milá paní,
nikdo nikoho nevlastníme, muži nás, ale ani my ženy, je. Chápu, že jste zdrcená tím, že vám nikdo nevidí tzv. do hlavy (úklid, nákupy atd.) Jenže to vše, jste se rozhodla učinit vy sama, manžel vás o to nepožádal. Chytla jste se tak do své vlatní pasti a každou hodinou co jste na ně čekala vám v hlavě šrotily nesmyslné myšlenky jak jste opomíjená…Chyba lávky, dejte na první místo sama sebe, dávejte si otázky typu,,je to dobré pro mne?,, pokud ne, nedělejte to.
Doporučím knihu,, Nenásilná komunikace,, hodně štěstí.
@Anonymní píše:
@Petullka82 Má, ale asi mi to měl říct rovnou ne? Takhle jsem letěla domů, cukrárna, a pak si přitáhnou někdy v jedenáct nebo v kolik (už jsem spala)? Neměla jsem šanci tu holku ani vidět a to u nás bydlí.
on ti to řekl rovnou, ale ty jsi začala vyvádět, že chceš, aby jste šli ve 3 nebo jedli společně doma… je to chlap - s tebou nechtěl mít problémy, tak ti to odkýval a na poslední chvíli změnil a kámošce předem slíbil, že půjdou do města na večeři (nedivím se jí, když přijela z ciziny) a nechtěl to měnit, aby nevypadal jako podpantoflák… zkus být velkorysá… jinak to vypadá na dlouhodobý konflikt
Potřebuju asi názor na tuhle situaci. Za manželem měla včera přijet kamarádka - bývalá spolužačka z VŠ, která teď žije v Belgii, tak se dlouho neviděli. Spí u nás, dokud se nepřesune ještě na Moravu k prarodičům. Manžel mi řekl, že si asi zajdou na večeři, tak jsem mu řekla, proč jako nemůžeme všichni tři?? On, že ji neznám, ale na to jsem mu řekla, že ji aspoň poznám a stejně u nás spí, a že navíc můžu i uvařit doma. Tak na to říkal proč ne, a tím jsem to brala za uzavřené. Ještě jsem uklízela jako divá, doma bordel (byla jsem nemocná), tak abysme nebyli za čuňata. Domluvili jsme se, kdy ta holka přijede (v osm), a já mu říkám, že to akorát dorazím domů.
Ten den mi ještě psal, že musí s tou holkou neodkladně kvůli něčemu do města a asi si vezmou jen něco do ruky v Mekáči, ať nevařím. Tak jsem si říkala, že asi přijdou brzy a ještě pokecáme, a navíc že mi taky něco přivezou k večeři. Koupila jsem v cukrárně dezerty a běžela domů. Chvíli před osmou už jsem byla doma a najednou SMS, že už jsou asi hodinu daleko od našeho baráku ve městě a jdou na večeři do lepší restaurace! A že domů dorazí asi v deset. Byla jsem fakt naštvaná a taky jsem to manželovi napsala. On psal, ať teda dorazím za nimi, jenže jsem lítala celé odpoledne, jsem po nemoci, tak už jsem byla fakt vysílená ještě běžet někam hodinu cesty. Nakonec přišli až co jsem usnula. Co si o tom myslíte? Nechci být za hysterku, ale…