Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hudečice píše:
Má to říct narovinu. Hele, ženo, chci být s ní chvíli sám. Zajdeme na jídlo, pokecáme si, večer přijedeme, já se k tobě přitulím, ona si lehne na gauč. Celá věda o dvou známých.
aha. Jak jednoduché.
@jdukolem píše:
No a jsme u toho. Ona to udělala o své vůli. Muž to nejspíš viděl jinak. Tak holt se teď nesmí na muže zlobit že uklízela a kupovala zákusky atd. Její blbost. Prd bych se starala co si o mě kdo myslí může být ráda za azyl a nazdar žíly by mi to fakt netrhalo. Navíc mohla klidně říct hele zlato než ji k nám pozveš ukliď já jsem ještě marná tak ti ani nepomůžu ale ty seš taaaaak šikovnej…
Nečetla jsem vše, ale… O čem si jako chtěli pokecat tak důležitém, žes nemohla být při tom? U nás to tedy takhle nefunguje, pokud přijede něčí kamarád, tak na tu večeři jdeme ve třech, abychom se poznali. Naopak nám to přijde zcela normální. A nikdo se necítí jako podpantoflák. A obcházet tě neměl, já se vůbec nedivím, že jsi naštvaná. Taky bych byla ![]()
@jdukolem Fakt by mi to nevadilo, já taky občas jdu někam s kamarádem sama na kafe. Není to tak že bychom bez sebe nechodili sami. Asi jsem to brala jinak, když to je návštěva doma.
Kdyby to tak řekl nebo navrhnul nějaký kompromis (večeře jo, ale pak si sedneme doma chvilku na kafe), přišlo by mi to OK.
@Anonymní píše:
@jdukolem Fakt by mi to nevadilo, já taky občas jdu někam s kamarádem sama na kafe. Není to tak že bychom bez sebe nechodili sami. Asi jsem to brala jinak, když to je návštěva doma.Kdyby to tak řekl nebo navrhnul nějaký kompromis (večeře jo, ale pak si sedneme doma chvilku na kafe), přišlo by mi to OK.
a hele co takhle pro příště trochu manipulativně
mu to zorganizovat? Hele v práci končím v tolik a tolik tak na mě počkejte, dáme si kafe ve městě, vy pak půjdete na véču pokecáte a já pojedu domů, ale víš než ji k nám vezmeš tak ji chci poznat to víš - pro mě je cizí…
@Anonymní píše:
@jita22 @Jana525 Máte pravdu, on by nakonec řekl, že „to nevadí“. Ale bylo by to fakt jak u prasat.![]()
Tak když v tom spokojeně vegetíte vy dva. Tak v tom může spokojeně vegetit kamarádka.. Má to zadarmo. Tak jakýpak copak.
@jdukolem Jenže tak to proběhlo, říkala jsem, že se ještě domluvíme doma, že dáme třeba jen kafe. Ale že dorazím v tolik a tolik. A on řekl, že ona nedorazí dřív. Když jsem dorazila, už byli pryč.
@Honza 12 píše:
Tak když v tom spokojeně vegetíte vy dva. Tak v tom může spokojeně vegetit kamarádka.. Má to zadarmo. Tak jakýpak copak.
Já v tom spokojeně nevegetím, já jsem krvácela a měla nohy nahoře. Jestli myslíš, že mi to nevadilo ![]()
Mě spíše zaráží jedna věc. Když tedy přišli domů, proč jsi nešla k nim a neseznámila se s ní aspoň tak, narychlo. Když tě to tak hlodá. Zase tak unavená jsi určitě nebyla a v práci jak koukám, se taky nepředřeš, když od devíti sedíš na emiminu a bavíš se. Milovaní lidi to snad mají tak, že čekají, aspoň povědomě, jestli ten druhý přijde v pořádku domů a když ulehne dá mu pusu. ![]()
@Anonymní píše:
Já v tom spokojeně nevegetím, já jsem krvácela a měla nohy nahoře. Jestli myslíš, že mi to nevadilo
o to hůř že nemáš chlapa „vycvičenýho“ zabrat sám od sebe, že to sám nevidí… tohle je něco co je horší než nějaká kamarádka a neobratnost manžela v pozvání a nepozvání kámošky
@jdukolem píše:
jako kdejaký chlap.. z toho bych zase se nekácela.. on ti na rovinu řekl že by s ní rád na véču sám a když ses tam tak nešťastně cpala tak to neuměl říct na rovinu.. to neumí mnoho lidí..a jak by ses k větě - hele „Květuš“ já ale „marcelu“ dlouho neviděl rád bych s ní pokecal bez tebe.. zvládla bys toto přímé odmítnutí?
Jako chlap bych se bál, že ženy si neumí moc poradit s faktem, že chlap chce tu večeři strávit s kamarádkou sám. A ještě jí to na přímo říct.
@Anonymní píše:
@jdukolem Jenže tak to proběhlo, říkala jsem, že se ještě domluvíme doma, že dáme třeba jen kafe. Ale že dorazím v tolik a tolik. A on řekl, že ona nedorazí dřív. Když jsem dorazila, už byli pryč.
no neproběhlo když máš výsledek jaký je že? ![]()
@Anonymní píše:
@Jana525 To nevím, jenom s tou koupelnou? Protože jinak vytře, vynáší koš, košile sitaky žehlí sám. Zahradu poseká a něco základního taky opraví. Zase neskáču okolo někoho jako hospodyňka, protože mám zaměstnání plus školu, ani bych to nestihla.
A to já bych to vysumet nenechala… Miláčkovi bych řekla, co mě štve a co mi vadí a že takto tedy ne, ale normálně bez výčitek -věcně… Taky bych nastinila, že počítám s tím, že takto to proběhlo naposledy…jeho návštěva - jeho starost, jeho kmitání, ale zábava i pro mne, pomoc bych nabídla…Na úřad bych se vykvakla a šla se seznámit s nocležnicí…se slovy, že jsem ráda, že konečně vidím, kdo u nás spal… S úsměvem a dovětkem, že mám doma nevychovance…jinak se ti taky může stát, že budeš sedět s dítkem doma a chlap bude navštěvovat a navštěvovan neustále… ![]()
@samá práce vstávám v pět, a teď jsem ještě víc unavená než dřív. On moc dobře ví, že spím v devět. Je fakt, že dneska se nepředřu, protože máme na školení a já mám před sebou noťas. Jinak to je ale náročné.
@Anonymní píše:
Já v tom spokojeně nevegetím, já jsem krvácela a měla nohy nahoře. Jestli myslíš, že mi to nevadilo
Tuplem nechápu, proč to ten chlap nevydrhl? ![]()