Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLump píše:
Ne, nemám kamarádky, k čemu by mi byly, proboha? Na cokoliv mimo sexu je lepší kamarádNa pokec, protože neřeší kraviny, na kolo, protože ujede víc a nefňuká…
ono když zavřeš oči tak i ten sex s kamarádem by mohl být lepší.. jestli ty nemáš zbytečný předsudky ![]()
@jdukolem píše:
ono když zavřeš oči tak i ten sex s kamarádem by mohl být lepší.. jestli ty nemáš zbytečný předsudky
Jj, určitě nebude fňukat… ![]()
@jdukolem kdo ví ale řekla bych mu at uklidí at si kamarádka nemyslí že je čuně. Já nemůžu
. Já takhle s vali ležela 5m takže i ten záchod manžel umyl, mě se pak zeptal jaké přípravky na co použít a dělal úplně vše. je fakt že ve 20h lehnul a spal a prý jak to dělám že vše stíhám v klidu ![]()
@MarieP píše:
Jj, určitě nebude fňukat…
No, jestli ten kamarád má hemeroidy…?
![]()
Úplně koukám, jak jste všichni tolerantní ![]()
Mně by to teda vadilo dost!
![]()
@analoja píše: … mně před pár lety zavolal spolužák - bylo to po osmi letech ze školy, on žil celou dobu v USA, že je na chvíli v ČR, objíždí kámoše a jestli mám čas, že by se za mnou stavil - a bylo to super, den a půl a noc jsme prokecali, na výletě jsme byli, prostě bezva vzpomínání na starý časy. Byla jsem tehdy sice sama, ale nic by na tom nezměnilo ani kdybych byla s exem, nebo se současným partnerem. Kdyby to vyšlo, tak je seznámím, ale pokud by přijel před příchodem partnera, tak by to třeba dopadlo stejně, jako u zakladatelky, že se ani neuvidí. A žádný postranní úmysly jsem neměla ani já, ani on.
já jsem stejnej „bohém“ vzhledem k tomu že by mě ani nenapadlo mít nějaký postranní úmysl tak bych to tak brala i u partnera… no možná naivní, ale líp se mi tak žije
@samá práce píše:
No, jestli ten kamarád má hemeroidy…?![]()
![]()
vymění… však nemá jedinýho kámoše snad ne? ![]()
K úvodnímu příspěvku,. Rozhodně bych nesouhlasila s tím aby u mě spal člověk, kterého neznám. Pochopim kdyby přijela, strávili jste u vás třebas čas u pěkné večeře a pak šli někam na pivko. Ale abych se honila kvůli někomu kdo ani nechce poznat mě, tak to ani omylem, v takovém případě bych manželovi vyjela seznam místních hotelů, co kamarádce může doporučit. Pokud u někoho budu spát, tak by mě záleželo na tom poznat nejprve paní či pana domácího, pobýt s nimi a pak si jít po zábavě. Tvůj manžel věděl předem že půjde s ní na jídlo, a nějak se s tebou vážně nepočítalo. Jó, počítalo, v roli pokojské. Ale tymantinely jsi měla nastavit ještě před tím nežli on někomu něco sliboval. Je to jenom o dohodě. Nebo Tě postavil před hotovou věc?
Aby to neujelo k tomu, že jsem žárlivá. Nejsem, nemyslím si, že má nějaké úmysly s holkou, kterou neviděl tři roky a která u nás spí v pracovně. Mně vadilo, že ani jeden ani nepředstíral zájem, aby se se mnou ta holka seznámila. Ona prostě chtěla u nás spát a pokecat s manželem, tak u nás spala a pokecala s manželem. Nestála jsem jí ani za ten předstíraný zájem.
@Anonymní píše:
Aby to neujelo k tomu, že jsem žárlivá. Nejsem, nemyslím si, že má nějaké úmysly s holkou, kterou neviděl tři roky a která u nás spí v pracovně. Mně vadilo, že ani jeden ani nepředstíral zájem, aby se se mnou ta holka seznámila. Ona prostě chtěla u nás spát a pokecat s manželem, tak u nás spala a pokecala s manželem. Nestála jsem jí ani za ten předstíraný zájem.
a ty bys vážně stála o nějaký předstíraný zájem od zcela cizí osoby? mě by tedy více vadilo jak doma komunikuju - ve vašem případě blbě s mužem
@Anonymní píše:
Já si ji dokážu i představit, přesně to její myšlení. Ona chtěla pokecat s kamarádem, chtěla u něj přespat, další den bude už pryč. K tomu se nepotřebuje seznamovat s dalšími osobami.
@jdukolem píše:
já jsem stejnej „bohém“ vzhledem k tomu že by mě ani nenapadlo mít nějaký postranní úmysl tak bych to tak brala i u partnera… no možná naivní, ale líp se mi tak žije
mám štěstí, že současný partner to má stejně. Nakonec s jedním mým kamarádem z výšky si i sedli, takže umí pokecat i beze mně, ale vyplynulo to časem a přirozeně.
@Anonymní píše:
a tebe by ten předstíraný zájem těšil?
@jdukolem Asi ne. Vadí mi, že manžel sám nemá zájem, aby se ta jeho kamarádka se mnou seznámila. To se za mě stydí?? Takhle je to myšleno.