Manžel chodí s dítětem jen do kavárny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
29.12.19 13:56

Tak se domluvte, že tam budete chodit po obědě. Já mám tedy starší dítě (čerstvě 9 let) a taky s ním chodím téměř denně do kavárny na dort a pití. Chodíme před večeří, které někdy už moc nesní. Ale je to náš rituál a nemám v úmyslu ho teď měnit.

• Citovat
  • Upravit
1641
29.12.19 14:00

Asi bych je teda samotné neposílala ven, at mas cas na vareni. Muzes vařit vecer nebo obden na dva dny. Ja stiham uvařit obed do pul hodiny a asistence deti mi u toho nevadi.

Chodi kazdy den na dort a sladké piti neni zdrave. Jsou na to studie. Jestli si tam da manžel kafe, tak to i leze do peněz.

Pro me by bylo ok jednou tydne odpoledne po vycházce, kdy by dort pokryl odpoledni svačinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
29.12.19 14:09
@Anonymní píše:
Bohužel je to denně, dopoledne či odpoledne, vždy jen do té jedné kavárny. Kdykoli jdou sami, je to tak. Pokud jdou jen na chvíli „proběhnout se kolem domu“, tak se pak dozvím že místo toho jeli autem na dort. Těsně před obědem.

asi bych neřešila co dítě jí, ale proč pan manžel chodí jen do jedné konkrétní kavárny a bez tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45730
29.12.19 14:09

Tak je pred obedem nikam neposilej. Nedokazes uvarit obed v pritimnosti jednoho trileteho ditete? Snad si umi chvili hrat sam? Nebo at si hraje s otcem doma. Ven muzete jit pak vsichni spolu po o. Aby dite melo kazdy den limonadu a dort to by se mi taky nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
29.12.19 14:11

Jezis ja kdyz to tu ctu tak se musim smat. Ty hodis denne na krk manzelovi dite a urcujes jim co maji delat!? Tak var vecer a nebo chod s nimi. A pokud ti to silene vadi muzes zapojit dite do vareni a nemusis ho posilat ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.12.19 14:15

Manžel asi ma v te kavárně ženskou ne? Proč by tam jinak to dite pořad tahal? Tak ho s nim neposílej, uvařit snad zvládneš i s deckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12958
29.12.19 14:20

On je rentiér, že má každý den čas vzít dítě do kavárny?
Bylo by mi fakt divné, že by takhle denně chtěl někam chodit sám s dítětem.
Já nejsem člověk, co by nutně musel mít denně přilepeného partnera na noze, ale toto je takové přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.12.19 14:24

Každý den musí chodit sám ven se synem? A vždy dopoledne nebo odpoledne? A každý den do té samé kavárny?
Fakt ti ten dortík přijde jako největší problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
29.12.19 14:25

@ka2ka Taky mne napadlo, proč furt stejné místo :think: navíc, jak zakladatelka ví, že je to denně stejné místo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27716
29.12.19 14:25
@shadowbabe píše:
@ka2ka Taky mne napadlo, proč furt stejné místo :think: navíc, jak zakladatelka ví, že je to denně stejné místo :nevim:

tříletý už to snad pozná a asi napráší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
29.12.19 14:37

Cucham, cucham peknou cisnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.19 14:43
@Anonymní píše:
Bohužel je to denně, dopoledne či odpoledne, vždy jen do té jedné kavárny. Kdykoli jdou sami, je to tak. Pokud jdou jen na chvíli „proběhnout se kolem domu“, tak se pak dozvím že místo toho jeli autem na dort. Těsně před obědem.

A nechodí tam spíš za servírkou? :P Denně je to fakt hrůza. Za ještě normální bych brala.1× týdně. Pokud je ošklivo. Jinak bych dítko vedla.do lesoparku, v teplejším čase na hřiště případně do herničky. Ale bez dorta. A pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.12.19 14:49
@Sany80s píše:
On je rentiér, že má každý den čas vzít dítě do kavárny?
Bylo by mi fakt divné, že by takhle denně chtěl někam chodit sám s dítětem.
Já nejsem člověk, co by nutně musel mít denně přilepeného partnera na noze, ale toto je takové přehnané.

To zase nedělej, že limca denně stojí majlant. Taky jsem vyzvedavala dítě po obědě ze školky a šli jsme do hospody se najíst, respektive většinou jen já. Dítě si dalo tak leda malinovku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12958
29.12.19 14:51
@Mango_Lassi píše:
To zase nedělej, že limca denně stojí majlant. Taky jsem vyzvedavala dítě po obědě ze školky a šli jsme do hospody se najíst, respektive většinou jen já. Dítě si dalo tak leda malinovku. :mrgreen:

Ne já nemyslela útratu, ale já na to denodenně jako pracující člověk určitě neměla čas :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.12.19 14:57
@Sany80s píše:
Ne já nemyslela útratu, ale já na to denodenně jako pracující člověk určitě neměla čas :nevim:.

Tak čas by našel. Ale ne v době kdy by se dalo jít ven. Na hřiště, teď v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect