Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pavlats píše:
Pokud o sobě několik minut (je jedno kolik) nevěděl, klidně se tam může rozvíjet krvácení do mozku (klidně i dvě tři hodiny do příznaků). Ráno může být pozdě. Já bych jela. Pokud ho opravdu nepřesvědčíš, tak ho minimálně do rána hlídej. Každou hodinu ho v noci buď. Pokud by k vzbuzení nebyl, OKAMŽITĚ volej rychlou!!!
Aby uz nebylo pozde…dokopat to, nebo mu rict, ze jestli nepojede zavolas sanitku. Právě je tolik případů kdy i po havárce říkali mě nic není a za pár hodin…nikdo nechce děsit, ale hlava fakt není sranda. Ať nemyslí jen na sebe a hrdost, že je chlap, že je přeci nic nebojí, ale že bys měla o něj strach.
Taky mohl být v bezvědomí 2hodiny a myslet, že to bylo jen chvíli…
Soused mojí tchýně šel z kopečka, podjeli mu na kluzkém povrchu nohy, spadnul na zadek, pak na záda a doklepl se hlavou o zem. Ani neomdlel, bolela ho hlava, nechtěl nic řešit, druhý den se zdál lepší, třetí den ráno ho našla v posteli mrtvého. Krvácení do mozku, prý měl otok a jak ten otok ustupoval, povolila nějaké cévka. kterou držel a ve spánku zemřel. Měl prasklou lebku, jí ještě policie vyšetřovala, jestli ho nemajzla něčím po hlavě.
@Bobiska81 píše:
Aby uz nebylo pozde…dokopat to, nebo mu rict, ze jestli nepojede zavolas sanitku. Právě je tolik případů kdy i po havárce říkali mě nic není a za pár hodin…nikdo nechce děsit, ale hlava fakt není sranda. Ať nemyslí jen na sebe a hrdost, že je chlap, že je přeci nic nebojí, ale že bys měla o něj strach.
Taky mohl být v bezvědomí 2hodiny a myslet, že to bylo jen chvíli…
spíš by měl dostat rozum a jet..kdyby zavolala sanitku a on odmítl jet musela by ještě platit výjezd..takže radši at kašle na svou hrdost a jede
Mě takhle umřel kdysi kamarád, sel z diskotéky, upadl, byl chvíli v bezvědomí, ale záchranku zavolat nechtěl, a ráno ho našla maminka mrtvého. Já bych jela.
Raději jednou zbytečně než si pak něco vyčítat…od toho si taky platíme daně, ne? ![]()
Můj manžel teď v pátek - vařili s myslivcema guláš na hon, trochu se u toho picli, on pak najednou sebou švihnul na zem a prašitl se do hlavy. Naštěstí tam byla střízlivá manželka jednoho z myslivců (ostatní se totiž starali jen o ten guláš
) a odvezla mi manžela do nemocnice. Několik tržných ran na hlavě, sešili ho, ale od 9 večer skoro do půlnoci ho honili po různých vyšetřeních - neurolog, CT hlavy a já nevím co všechno. Pak ho pustili domů. A já celou noc seděla v obýváku a každou chvíli ho chodila kontrolovat, jestli dýchá. Fakt jsem se bála usnout, i když byl od doktorů kompletně prohlídnutej.
Tak holky, nakonec sem ho přesvědčila, pomohl i jeho zaměstnavatel, volal že zítra nepůjde a ten ho poslal, ať neblbne, udělali mu rtg, tam naštěstí nic, boule jako dvě švetsky a jelikož sem zdr. sestra, tak mi ho dali domu, že kdyby něco tak okamžitě jet, tak sem ráda, že aspoň máme trochu jasno, ale teď už začíná trochu fungovat a vzpomínat, tak snad to bude ok, moc děkuju za názory, potřebovala sem to taky k přesvědčování.
@salamander369 tak přeju, ať je to v pohodě. S chlapama je to někdy složitý ![]()
@terinka4444 píše:
@salamander369 tak přeju, ať je to v pohodě. S chlapama je to někdysložitý
Jen někdy? ![]()
@salamander369 Ale rentgen by vse neukazal ne? tak ho hlidej
at je vse v pohode… nj nekdy chlap jen na chlapa.
@salamander369 píše:
Tak holky, nakonec sem ho přesvědčila, pomohl i jeho zaměstnavatel, volal že zítra nepůjde a ten ho poslal, ať neblbne, udělali mu rtg, tam naštěstí nic, boule jako dvě švetsky a jelikož sem zdr. sestra, tak mi ho dali domu, že kdyby něco tak okamžitě jet, tak sem ráda, že aspoň máme trochu jasno, ale teď už začíná trochu fungovat a vzpomínat, tak snad to bude ok, moc děkuju za názory, potřebovala sem to taky k přesvědčování.
Tak hlavně že to nebylo nic vážného
. Ovšem když jsi zdravotní sestra, tak si snad ani naši radu nepotřebovala, ne
. Ale tak třeba k přesvědčení to pomohlo
.