Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartaProchajda píše: Více
No to nevím, ale zpívá pořád moc hezky.
![]()
To víš no, všichni stárneme. A s tím už nic nenaděláme. ![]()
Ale, věk je opravdu jen to číslo.
Tak dobrou.
![]()
@Michelle_M píše: Více… ale já nejsem nymfomanka, sex s muži vlastně potřebuji jen sporadicky
Mně by sex s muži stačil tak jednou za měsíc až čtvrt roku. sex s ženami je pro mě víc.
@Klopotkova jestli ty nejsi silně bisexualní. Možná silně homosexuální. Nebo dokonce slabě heterosexuální? ![]()
@Klopotkova píše: Více
A proto jsi pracovalo v bordelu a přivyděláváš si ku. venim. To byla výborná anekdota, neznáš ještě nějakou takovou srandovní?
@inkakřivák píše: Více
Ty jsi takové popletené ťululum. Pokud bys bylo chytré vědělo bys, že tam šlo hlavně o snadno vydělané prachy v podstatě za nic.
Proč chodí do mých témat tolik nudných - slušně řečeno uživatelek…
@Klopotkova píše: Více
Aby ti napsaly, že si vymýšlíš, a pak ty výmysly používaly proti tobě. ![]()
@MartaProchajda píše: Více… jako myslet si, že společnici v night clubu dělá žena pro to, že strašně zbožňuje sex je strašně naivní
Jedna uživatelka mi před časem psala, že se k nim do skupiny přihlásila tchýně, že si na mě stěžovala, že jejich rodinu pomlouvám.
Můj muž mi je dlouhé roky nevěrný. Jsme spolu celkem 15 let včetně vztahu, z toho ještě, když jsme nebyli v manželství, jsme spolu několik měsíců nebyli.
Můj muž je inženýr, je vzdělaný, velmi atraktivní, ženy a dívky se za ním dodnes, když spolu někam jdeme otáčí. Když ještě pracoval na vedoucí pozici, tak se na něj chodily koukat jak na nějaké zvířátko do prosklené kanceláře a tam nad ním vzdychaly.
S mužem na věrnosti nelpíme, dle mého názoru je věrnost přežitek, člověk není tvor monogamní, aby vydržel být celé roky věrný jen tomu jednomu partnerovi, to prostě nejde a je to i zbytečné.
Muž měl přede mnou několikaletý vztah, ta dotyčná od něj byla o několik měsíců starší, když se seznámili, tak zrovna končila tříletý učební obor švadlena. Muž toho času chodil na střední školu, byl ve druhém ročníku.
Tuto holku moc miloval, prý, když ji poprvé viděl, tak se do ní velmi zamiloval, nebyla níjak extra krásná, ale jeho to k ní strašně přitahovalo. Tvrdí, že první roky jí byl věrný, ty další prý vlastně, dá se říct taky, když byl ve vztahu s ní, tak se přímo s žádnou nevyspal, ale nějaké věci jako orální sex, líbání, tam s jinými byly.
To mi tedy řekl, potom z něj vylezlo, že mu to bylo přede mnou hloupé, ale že jí normálně zahýbal, měl z toho potom výčitky svědomí a chtěl jí kupovat kytky po té nevěře, což nakonec neudělal, protože by to bylo trapné.
Byl s ní bez asi dvou měsíců 10 let. Ona i zbožňovala sexuální praktiku, které já vůbec neholduji, muž se ji musel naučit.
Krátce před tím, než ona se s ním rozešla, tak si jeho bratr přivedl domů velmi krásnou holku, která se účastnila soutěže MISS ČR. Muž se s ní krátce po naší svatbě v roce 2018 vyspal a dnes s ní má možná dceru.
Muž, když byl ještě se švadlenou, tak s ní chtěl bydlet, ona chodila do práce, on studoval potom ještě na VŠ, ale kvůli ní chodil na brigády do banky, tedy, převážně kvůli ní, aby měl peníze.
Potom i začal v bance pracovat na plný úvazek a po několika měsících z něj už byl ředitel pobočky.
S mužem jsem se seznámila, když měl necelé 3 roky se švadlenou po rozchodu, toho času byl zrovna single, tedy, měl nějaké kamarádky s výhodami, ale vztah jako takový momentálně ne, my jsme se tedy trochu znali už z dřívější doby, ale až po rozchodu se švadlenou jsme se dali dohromady.
Muž tvrdí, že první roky mi byl určitě věrný, že mě moc miloval, to mu nemohu upřít, on se tak i choval, ovšem asi netrvalo potom dlouho a začal mi zahýbat.
Já jsem byla ráda, že takový muž má o mě zájem, inženýr, pěkně vypadající, urozený, muži, které jsem měla před ním byli manuálně pracující, já jsem byla měsíc po vztahu s mužem, kterého kupodivu miluji dodnes.
Když jsme spolu byli pár let, tak nastoupil do jiné práce, seznámil se tam se svojí milenkou, hned spolu začali mít poměr, ona byla a dodnes je velmi výhodně vdaná, tenkrát měla jedno malé dítě, nyní má už děti dvě. Jsou spolu s mým mužem v milostném poměru dodnes.
Ona je vysoká, má asi 180 cm, kostnatá, strašně drobná, útlá, je též vzdělaná, má titul inženýrka a mluví plynně několika světovými jazyky, její otec je kostěj, chemik, její matka vysoká, kostnatá dáma, učitelka.
Proč to vše píšu? Aby vám bylo jasné, že i proutník může milovat a být věrný (nějakou dobu).
Už je to starej dědek dneska. 65 let mu je. Ten čas letí.
Vypadá teda furt dobře. Asi to je tou štíhlostí. Nebo má nějaké úpravy?