Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maca36 píše:
@vendulka72
proč to hned musí být materiální??? nebo tělesným,,dostatkem,,??možná si ji manžel málo všímá, možná právě ten sex je doma nic moc, možná je manžel alkoholik… žena může citově strádat a zamilovala se do jiného muže… důvodů může být víc, ale bez důvodu - jen tak to skutečně není
Pravda, málo si jí všímá, ani si nevšiml, že má jiného.
Pardon, vtip.
Myslím, že kdyby manžel měl skutečně brzo dědit, točila se kolem něj fešná Mařka a manželku vzal teda do toho dívadla, tak by si manželka ten rozvod rozmyslela. Zase by si to zdůvodnila. Třeba tak, že si uvědomila, co pro ni manžel a rodina znamenají. Ženské jsou velmi pragmatické. Tato bude taky. Kdyby byla nešťastná, nespokojená, odešla by dřív, než si nabrnkla a otestovala náhradu. To je můj názor.
No je načase hodit ručník do ringu chlape… zamilovaná může být i několik let, hlavně se neponižujte a neproste, to na ni fakt nezabere, jen se jí víc zhnusíte.. najděte si jinou a začněte nový život.
Je zamilovaná a s tím nic nenaděláte, odepsala Vás. Někde jste Vy nebo oba v předchozích letech udělali chybu.
@lihow píše:
Souhlas. Ženy jsou v tomto pak více slepé.
víc slepé… bych řekla spíš víc upřímné… jdou za svým srdcem… chlapi za koulema a doma chtějí mít stále servisní jednotku zvanou manželka
@Kapaz píše:
Nepřesvědčovat, nepřemlouvat. Taky jsem zaplála pro jiného. Z ničeho nic jsem se bazhlavě zamilovala, dodnes nechápu jak a proč a zahodila jsem všechno, co jsem předtím budovala. Důvěru, 5 let normálně fungující vztah, vybudované bydlení, zázemí. Tehdejší přítel za mnou chodil, prosil, sliboval. Jen mě to víc utvrdilo v tom, že dělám správně. Po půl roce jsem vystřízlivěla a mlátila hlavou do zdi jak blbá jsem byla. Jak povrchní, že jsem neviděla skutečně důležité hodnoty toho vztahu, brala to jako automatické a šla po nových zážitcích a jak tu bylo zmíněno několikrát, po náboji. Já měla to štěstí, že shodou několika náhod jsme se dali s tím původním zase dohromady a na rok přesně od našeho znovushledání se nám narodila dcera.Co říct závěrem? Paradoxně nám to prospěla. Toto období „temna“ se u nás neprobírá, nikdo nikomu nic nevyčítá a oba jsme si uvědomili, co je ve vztahu skutečně důležité a nad co se holt musíme povznést. Ovšem ne vždy to skončí happyendem.
Naprosto souhlasim
Ja bych tomu taky dala cas.. Cim vic bude tlacit na pilu tim to bude horsi.. A pred tebou smekam Kapaz ![]()
@AdelkaMala píše:
víc slepé… bych řekla spíš víc upřímné… jdou za svým srdcem… chlapi za koulema a doma chtějí mít stále servisní jednotku zvanou manželka
Ale zrovna v téhle diskusi byl příspěvek, kdy pak litovala a dokonce se vrátila. Takže svým způsobem slepá byla.
@lihow píše:
Ale zrovna v téhle diskusi byl příspěvek, kdy pak litovala a dokonce se vrátila. Takže svým způsobem slepá byla.
Ano životní cesty jsou klikaté, ale mne v tomto ženy přijdou opravdu férovější.. zamilují se a jdou… chlapi si vytřepou pytlík jinde a pak si jdou vyprat prádlo a navařit večeři k manželce
@AdelkaMala píše:
Ano životní cesty jsou klikaté, ale mne v tomto ženy přijdou opravdu férovější.. zamilují se a jdou… chlapi si vytřepou pytlík jinde a pak si jdou vyprat prádlo a navařit večeři k manželce
Každý na to žaludek nemá. Těžko posuzovat. Navíc ženy jsou daleko rafinovanější co se týče skrývání nevěry a obratnější. Časteji přijde žena na nevěru (nějak jí i vycítí) nežli obráceně.
@AdelkaMala píše:
@jojojojjoNo je načase hodit ručník do ringu chlape… zamilovaná může být i několik let, hlavně se neponižujte a neproste, to na ni fakt nezabere, jen se jí víc zhnusíte.. najděte si jinou a začněte nový život.
Je zamilovaná a s tím nic nenaděláte, odepsala Vás. Někde jste Vy nebo oba v předchozích letech udělali chybu.
V zadnym pripade nehazet rucnik do ringu, nikdy!!! vsechno ma svuj cas… Akorat bych se urcite nedoprosovala, nenadavala a nic nevycitala apod. Jak rikam vsechno ma svuj cas a vsechno casem preboli. Driv nebo pozdeji urcite.. ![]()
Nesouhlasím… na světe je spousta ženských, které stojí o fajn chlapa a proč by měl zrovna tenhle bojovat o ženskou, která sexuje a je zamilovaná jinde… má sedět 4 roky v koutku a čekat na něco co nemusí vůbec přijít… podle mně hloupost…měl by ji pustit z hlavy a najít si jinou, která za něj bude ráda
Každý vztah se jednou dostane do klidného bezvětří. S tím asi nic nenaděláme. Ona je teď zamilovaná, v bouři hormonů…Zatím se asi vídali jen sem tam, nežili spolu, neměli šanci se víc poznat. Jedna cesta je (náročná), nechat jí, ať si s frajerem zkusí chvíli žít. Je velká šance, že zjistí o co přišla, vrátí se…Mluvím z vlastní zkušenosti - stalo se mi, opustila jsem partnera - s novým partnerem nám trvalo cca dva měsíce, kdy jsme spolu žili, aby jsme zjistili, že to nebude fungovat. Chtěla jsem se vrátit k původnímu
, ale nebylo jaksi kam, nechtěl…Snad vám moje zkušenost pomůže.
Vlastní zkušenost - stereotyp ve vztahu, nic víc, nic míň. Potřeba hledat pozornost jinde a když jsem jí našla, během chvíle jsem se zabouchla. Můj manžel se mohl stavět na hlavu, snášet modrý z nebe, snažil se, byl neuvěřitelný, nevěru dokonce jeden čas toleroval, dával mi čas na rozmyšlenou, dělal opravdu maximum, abych neodešla…ale já už byla srdcem u někoho jinýho
Po 13 ti letech vztahu a 10 ti letech manželství jsem to kvůli své první nevěře, která se vyvynula v obrovský zamilování, s manželem ukončila. Vážně to začalo jen tou nudou v manželství a tím, že mi chyběla manželova pozornost. Tím pádem nastaly i hádky, že si mě nevšímá a málo se mi věnuje atd.On to tak nevnímal, ale já festově jo. Teď když nad tím tak přemýšlím…vůbec špatný to manželství, ani on jako partner nebyl. Prostě jsem se jen zbláznila a nic se mnou nehlo.Ani naše dvě děti ;(…měla jsem pocit, že je to dlouhodobá krize, že lepší už to nebude a šla jsem za hlasem svýho srdce.
Ještě do nedávna jsem si říkala, že jsem udělala dobře. Ale po 4 letech vztahu s člověkem, kvůli kterému ten rozvod byl, teď zjišťuju…že zamilovanost je opravdu slepá a zdání klame.
Jak se ženská zblázní, chlap se může snažit sebevíc, ale většinou je mu to k ničemu a ona stejně půjde za tím, ke komu jí táhne její srdce.
@Anonymní píše:
Každý vztah se jednou dostane do klidného bezvětří. S tím asi nic nenaděláme. Ona je teď zamilovaná, v bouři hormonů…Zatím se asi vídali jen sem tam, nežili spolu, neměli šanci se víc poznat. Jedna cesta je (náročná), nechat jí, ať si s frajerem zkusí chvíli žít. Je velká šance, že zjistí o co přišla, vrátí se…Mluvím z vlastní zkušenosti - stalo se mi, opustila jsem partnera - s novým partnerem nám trvalo cca dva měsíce, kdy jsme spolu žili, aby jsme zjistili, že to nebude fungovat. Chtěla jsem se vrátit k původnímu, ale nebylo jaksi kam, nechtěl…Snad vám moje zkušenost pomůže. [/citace
Souhlasim i s timto akorat je smutnej ten konec. Ppromin za tu nezdvorilost ale… Jak se do lesa vola tak se z lesa ozyva by si jeden rekl vid… Spis se zeptam a prineslo ti to stesti? jsi ted stastna?
@lenoska.lina píše:
@Komteska80 Svata pravda
bohužel je to tak ![]()
Nechápu proč, ale většina nás ženských to má tak, že chce buď všechno, nebo nic. Já měla pocit, že s příchodem mýho novýho partnera to všechno budu mít. A teď se obávám toho, že jsem všechno podělala a brzy nebudu mít nic ![]()
Prostě všechno je na úkor něčeho ![]()
Jo jo.. je to tak.. jeden chlap prdí, druhej chlap smrdí a všichni jdou úplně stejný.. ![]()
tedy z vyjímkou alkáčů, psychoušů, násilníků a mého ex.. ![]()