Manželka má milence, zažili jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
7.8.13 22:55

I ja jsem jedna z tech, co odesla za milencem. Ale u nas to bylo jine. Problemy uz byli x mesicu pred tim, nez se objevil jiny. Potykala jsem se doma s nulovou komunikaci, spis jen s vycitkami. Temer zadny intimni zivot. O sex jsem musela pomalu prosit. Komunikace nebyla. Jen same zarid, vyrid, udelej. Pak stejn sprcha, ze je to spatne. Iediny zajem byl i to, co a kdy bude k jidlu. Ja jsem jen prosila, probreceoa jsem spoustu noci, nemluvil, psala jsem sms a maily. Takhle to bylo dlouho. Az jsem vedela, ze uz dal nemuzu. Manzek se ufixoval na naseho syna a ja byla vzduch. Az se objevil jiny. Spolecny kolega z prace… Meli jsme s milencem smeny nastejno… Najednou se mnou nekdo mlivil, poslouchal me… Dokazak me obejmout a pochopit. Driv nez neco zacalo jsem to chtela ukoncit, ale neslo to. Po usi jsen se zamilovala a po 2 mesicich rekla rozvod. Manzek souhlasil. Tyden pred mym stehovanim vse zjistil. Nekricel, neprosil, nezjistoval. Az pozdeji mu doslo proc. D manzela jsek pryc pres pul roku. Z milence je pritel. Zijeme spolu. Vidime se denne, v praci i doma. Obcas je mracek, ale je to jine. Uz to sice neni ta maximapni euforie, ale je nam skvele. Komunikujeme, intimni zivot funguje, dokazeme si rict co je a neni spatne. Je to pravy opak od byvalehi. Muj dnes jiz pritel byl tez jako ja ve vztahu, kde nebyl spokojen. Takze jsme aai byli jeden pro druheho jen ta pomyslna posledni kapka. Ve vztahu musi byt hlavne tolerance, komunikace, intimita. Jak neco neni je to spatne… Ale zadny vztah neni dokonaly, nejsou dokonali ani lide. Ale vztah musime opecovavat. Vsichniba to at trva rok, nebo 20 let. Ja sveho rozhodnuti nelituji. Dnes uz cekam jen na papir o tom, ze jsem rozvedena. Snad ani litovat nebudu… Jinak muj ex nebyl zly clovek. Ake kazdy jsme byl jiny a neumeli jsme se bavit. A k tomu vyhorel i intimni zivot. Vrazedna kombinace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenoska.lina
7.8.13 22:59
@JedenTypan píše:
V dnesni dobe neni mozny udrzet vztah dlouhodobe bez tehle never atak. Vsude je plno pokuseni, snadne seznamovani, zadna moralka. Zas na druhou stranu si clovek muze uzivat. Chce to akorat osefovat, proste zadna svatba, decka a tyhle zavazky. Ale uzivat vztah dokud je fajn, holka je zamilovana a kdyz to vyprcha z jeji nebo vasi strasny, tak ji poslat nekam a hledat zas jinde. :mrgreen:

No fuj, s timhle nesouhlasim!!! blbost :cert:

• Citovat
  • Upravit
135
7.8.13 23:08

@lenoska.lina

to bylo asi myšleno ze srandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.8.13 23:27

Rada pro vás?

Pokud máte pevné nervy opravdu pevné, pobláznění přejde, ale důvěra je těžce narušena a musí se znovu budovat.

Víte co je zvláštní, já si celé roky říkala, že mám nějak standartní manželství, prostě normál a můj manžel celé roky prý trpěl, maličkosti co mě přišly jako nepodstatné, pro něho byly důležité, jakože nikdy za celé manželství jsem neměla nikdy perfektně uklizeno.

Vaše manželka nyní najde 1000 chyb na vás aby si odůvodnila proč je milenec lepší, je na vás jestli to vydržíte nebo ne, nemá nyní smysl podlejzat a být stále na blízku ted vám to asi moc nepomůže. Zamilovanost je slepá jak psaly holky výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vlastninazor
8.8.13 01:08
@AdelkaMala píše:
Ano životní cesty jsou klikaté, ale mne v tomto ženy přijdou opravdu férovější.. zamilují se a jdou… chlapi si vytřepou pytlík jinde a pak si jdou vyprat prádlo a navařit večeři k manželce

Taky to po chlapech není tak destruktivní…

• Citovat
  • Upravit
669
8.8.13 05:55
@vlastninazor píše:
Taky to po chlapech není tak destruktivní…

není destruktivní… myslíte, jako že furt má mazánkovy kdo vařit a prát, protože přece zůstal u manželky jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
8.8.13 06:00
@Pesee23 píše:
I ja jsem jedna z tech, co odesla za milencem. Ale u nas to bylo jine. Problemy uz byli x mesicu pred tim, nez se objevil jiny. Potykala jsem se doma s nulovou komunikaci, spis jen s vycitkami. Temer zadny intimni zivot. O sex jsem musela pomalu prosit. Komunikace nebyla. Jen same zarid, vyrid, udelej. Pak stejn sprcha, ze je to spatne. Iediny zajem byl i to, co a kdy bude k jidlu. Ja jsem jen prosila, probreceoa jsem spoustu noci, nemluvil, psala jsem sms a maily. Takhle to bylo dlouho. Az jsem vedela, ze uz dal nemuzu. Manzek se ufixoval na naseho syna a ja byla vzduch. Az se objevil jiny. Spolecny kolega z prace… Meli jsme s milencem smeny nastejno… Najednou se mnou nekdo mlivil, poslouchal me… Dokazak me obejmout a pochopit. Driv nez neco zacalo jsem to chtela ukoncit, ale neslo to. Po usi jsen se zamilovala a po 2 mesicich rekla rozvod. Manzek souhlasil. Tyden pred mym stehovanim vse zjistil. Nekricel, neprosil, nezjistoval. Az pozdeji mu doslo proc. D manzela jsek pryc pres pul roku. Z milence je pritel. Zijeme spolu. Vidime se denne, v praci i doma. Obcas je mracek, ale je to jine. Uz to sice neni ta maximapni euforie, ale je nam skvele. Komunikujeme, intimni zivot funguje, dokazeme si rict co je a neni spatne. Je to pravy opak od byvalehi. Muj dnes jiz pritel byl tez jako ja ve vztahu, kde nebyl spokojen. Takze jsme aai byli jeden pro druheho jen ta pomyslna posledni kapka. Ve vztahu musi byt hlavne tolerance, komunikace, intimita. Jak neco neni je to spatne… Ale zadny vztah neni dokonaly, nejsou dokonali ani lide. Ale vztah musime opecovavat. Vsichniba to at trva rok, nebo 20 let. Ja sveho rozhodnuti nelituji. Dnes uz cekam jen na papir o tom, ze jsem rozvedena. Snad ani litovat nebudu… Jinak muj ex nebyl zly clovek. Ake kazdy jsme byl jiny a neumeli jsme se bavit. A k tomu vyhorel i intimni zivot. Vrazedna kombinace…

Cítím z toho textu, že máš nasazeny ještě růžové brýle. Ale počkej, ono ti to zevšední, a zjistíš, že jsi natom stejně jako se svým bývalým manželem. S chlapem se pak uvidíš ráno, večer, v práci, žádné soukromí a pak si řekněš, že vlastně s bývalým by to bylo asi lepší, ale to už bude pozdě…

• Citovat
  • Upravit
3833
8.8.13 06:33

@karfice zklamu Te, ale ruzove bryle nasazene nemam. V praci sice spolu jsne, ale pokud nechceme, nevidime se. Ja mam navic volnou prac. dobu, takze se opravdu 24 h nevidime. A kdyz jeden nebo druhy chce, tak je sam a to kdekoliv, aby ta ponorka nenastala. Jinak neboj, sakra dobre vim, jaky ma chlap mouchy a co me na nem toci. Ale ani ja nejsem dokonala a neni to se mnou lehky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.8.13 06:40

Děkuji všem za nazory. strašně mi to pomohlo..u nás situace je stale stejná. rodičum to ještě neřekla, syn to taky neví je na taboře vlastně to nikdo neví..par novinek její frajer je ženatý že se bude rozvadět a žije sám v pronajmu v garzonce. že k němu nemuže chce si vzít i syna. napadlo že mám odejít já, možná bych i šel sice s těžkým srdcem, ale šel protože takhle se užirám a moc to bolí..nemám kde jít vše co mám je tady v tomto bytě a dluhy k tomu. nechám tomu ještě týden a pak to musím nebo ona rozlousknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
8.8.13 07:00

@jojojojjo
to mi přijde trochu moc, ne? proč utíkat z vlastního bytu a uvolnit místo milenci své manželky? Pokud nemají spolu kam jít, no ať si to hezky sami zařídí, ale ty nemůžeš ustupovat.
jako - uvolnit místo v životě, jo to asi nemá smysl zůstat ve vztahu kde jeden má své srdíčko jinde. Ale uvolnit místo v bytě? cizímu chlappovi pustit místo tam kde jsi to i ty budoval??

• Citovat
  • Upravit
33916
8.8.13 07:07

@jojojojjo uvolnit místo..proč?? ty jsi přeci nic neudělal tak at se stará milenec. Osobně si myslím, že ho to hodně rychle přejde a ženušku ti pošle nazpátek. Tady se jedná o klasickou zamilovanost..hormony jsou svině co si budeme povídat, ale ta zkrátka jednou přejde…teda pokud je to jenom pobláznění :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
8.8.13 07:11
@JedenTypan píše:
V dnesni dobe neni mozny udrzet vztah dlouhodobe bez tehle never atak. Vsude je plno pokuseni, snadne seznamovani, zadna moralka. Zas na druhou stranu si clovek muze uzivat. Chce to akorat osefovat, proste zadna svatba, decka a tyhle zavazky. Ale uzivat vztah dokud je fajn, holka je zamilovana a kdyz to vyprcha z jeji nebo vasi strasny, tak ji poslat nekam a hledat zas jinde. :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
H1
8.8.13 08:05
@AdelkaMala píše:
Ano životní cesty jsou klikaté, ale mne v tomto ženy přijdou opravdu férovější.. zamilují se a jdou… chlapi si vytřepou pytlík jinde a pak si jdou vyprat prádlo a navařit večeři k manželce

No potěš koště.. Když jdu do manželství, tak sám pro sebe musím počítat s tím, že se zamiluju.. A musím to překonat. Od toho je manželství, že si beru životního partnera. Pokud bych měl člověk férově odejít, vždycky když se zamiluje, tak opravdu žádné manželství nevydrží.. Každá zamilovanost zmizí. A podle mě manželství není o zamilovanosti, ale o tom, že si beru životního parťáka.

• Citovat
  • Upravit
H1
8.8.13 08:07

A k tomu patří i to, že nechodím vyklepávat pytlík jinam. A měnit svoji ženu kvůly tomu, že se zamiluju.. No teda zvláštní..

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.8.13 08:16
@jojojojjo píše:
Děkuji všem za nazory. strašně mi to pomohlo..u nás situace je stale stejná. rodičum to ještě neřekla, syn to taky neví je na taboře vlastně to nikdo neví..par novinek její frajer je ženatý že se bude rozvadět a žije sám v pronajmu v garzonce. že k němu nemuže chce si vzít i syna. napadlo že mám odejít já, možná bych i šel sice s těžkým srdcem, ale šel protože takhle se užirám a moc to bolí..nemám kde jít vše co mám je tady v tomto bytě a dluhy k tomu. nechám tomu ještě týden a pak to musím nebo ona rozlousknout..

Já bych to vyřešila jednoduše. Řekla bych jí, ať jde. O ubytování ať se stará milenec, nevím, proč bys měl odcházet někam ty nebo syn. Nevím tedy, jak to máte s vlastnictvím bytu, ale pokud není byt výhradně její, nehla bych se a ubytování ať si shánějí s milencem.
Pokud bude s milencem v denodenním stálém kontaktu, když za ním odejde, jí může pěkně otevřít oči a urychlit konec zamilovanosti. Pokud bude nucená zůstat doma, pořád pro ní bude milenec to zakázané „nejlepší a nejtoužebnější“ ovoce.

Já tedy asi budu za černou ovci, ale já bych jí za ním poslala. Pokud za ním půjde do garsonky, ať syna nechá doma, pokud bude chtít zázemí i pro syna, ať se milenec stará. Ty nikam neustupuj, zůstaň doma a nech věcem volný průběh…pokud bude tvoje ženuška s milencem řešit normální pozemské provozní starosti, může velice rychle ze své lásky vystřízlivět… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky