Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AdelkaMala píše:
@lenoska.linaNesouhlasím… na světe je spousta ženských, které stojí o fajn chlapa a proč by měl zrovna tenhle bojovat o ženskou, která sexuje a je zamilovaná jinde… má sedět 4 roky v koutku a čekat na něco co nemusí vůbec přijít… podle mně hloupost…měl by ji pustit z hlavy a najít si jinou, která za něj bude ráda
tak ti mám pocit že otázka toho jak je vlastně TĚŽKÝ někoho pustit z hlavy se tu řeší především..
..ve tvém podání to zní jako chleba s máslem.. ![]()
@Komteska80 píše:
bohužel je to tak
Nechápu proč, ale většina nás ženských to má tak, že chce buď všechno, nebo nic. Já měla pocit, že s příchodem mýho novýho partnera to všechno budu mít. A teď se obávám toho, že jsem všechno podělala a brzy nebudu mít nic
Prostě všechno je na úkor něčeho
Ale ne to bude dobry… Casem se to srovna a bude ti lip.. Vsechno spatny je pro neco dobry.. Nemysli na minulost jen te to bude uzirat.. Neboj bude lip ![]()
@erinv… já jen říkám, že není důvod na ženské, která mu zanáší lpět, netvrdím, že je to jednoduché ji vyhnat z hlavy
@lenoska.lina píše:@Anonymní píše:
Každý vztah se jednou dostane do klidného bezvětří. S tím asi nic nenaděláme. Ona je teď zamilovaná, v bouři hormonů…Zatím se asi vídali jen sem tam, nežili spolu, neměli šanci se víc poznat. Jedna cesta je (náročná), nechat jí, ať si s frajerem zkusí chvíli žít. Je velká šance, že zjistí o co přišla, vrátí se…Mluvím z vlastní zkušenosti - stalo se mi, opustila jsem partnera - s novým partnerem nám trvalo cca dva měsíce, kdy jsme spolu žili, aby jsme zjistili, že to nebude fungovat. Chtěla jsem se vrátit k původnímu, ale nebylo jaksi kam, nechtěl…Snad vám moje zkušenost pomůže. [/citaceSouhlasim i s timto akorat je smutnej ten konec. Ppromin za tu nezdvorilost ale… Jak se do lesa vola tak se z lesa ozyva by si jeden rekl vid… Spis se zeptam a prineslo ti to stesti? jsi ted stastna?
jo, mě to štěstí přineslo - současného partnera, spokojený desetiletý vztah, děti…Ale tenkrát jsem tohle samozřejmě nevěděla, a moc jsem chtěla toho původního partnera zpět. Jenže - ten vztah byl bezdětný, neklapalo nám to v sexu…nějak jsme to řešili, ale já potkala někoho, podlehla jsem
, no a už to jelo, zaslepená jsem byla…on byl bez závazků, začali jsme spolu žít, ale stačilo pár týdnů každodenního života a fakt to nešlo. To pak člověk ocení takové ty věci, kterými v podstatě pohrdal, když se hnal jinam…takže tak
@lenoska.lina píše:
Ale ne to bude dobry… Casem se to srovna a bude ti lip.. Vsechno spatny je pro neco dobry.. Nemysli na minulost jen te to bude uzirat.. Neboj bude lip
děkuju ![]()
Na minulost se snažím nemyslet, čas už stejně nevrátím…jen si začínám čím dál víc uvědomovat, jak jsem měla horkou hlavu a zblázněný srdce a nevědomky jsem ublížila lidem, který si to vůbec nezasloužili ![]()
@lihow píše:
Zevšednění vztahu nenastává primárně kvůli nějakému „zapomínání chlapů na jeho utužování“. Zevšedněl by i tak. Něčemu snahou pomůžete, ale náboj jako na začátku nevykřesáte už nikdy.
hlavne…chlapi zapominaji utuzovat, mozna, ale zensky casto mlci jako ryby, pripadne trousi narazky a obliceje, ktery chlapi nechapou…o to utuzovani je treba si casto rict, komunikovat, kdyz se mi neco nelibi, nedusit to v sobe a pak hned bum.. sam zakladatel pise, ze z jeho pohledu bylo vsechno ok, a pak najednou…milenec.to je typicky…
No a teda co řekla na variantu rozvod když řekla že bez milence nemůže být???
@jojojojjo píše:
Pořád trvá na svém chystá se to říct rodičum. že jinak nemuže
Tak potom si myslím, že ho má asi opravdu ráda, a ty požádej o rozvod, bď to se umoudří, nebo bude šťastná s jiným. Já ti samozřejmě držím palce, aby to dopadlo, dle tvých představ ![]()
Zenska je strasne sebestredny stvoreni, porad resi, jestl ima dost pozornosti, jestl iten jeji pro ni neco dela. A pritom skoro nikdy se nezabyvaj prave naopak tim, co delaj ony pro nej. ![]()
@JedenTypan píše:
Zenska je strasne sebestredny stvoreni, porad resi, jestl ima dost pozornosti, jestl iten jeji pro ni neco dela. A pritom skoro nikdy se nezabyvaj prave naopak tim, co delaj ony pro nej.
to je přece jasný..
nenadarmo platí, že muži milují ženy a ženy milují jejich lásku..
![]()
Pises zkuste poradit, tak zkusim zakladateli dat dve rady:
Chtěl bych napsat svou zkušenost s podobnou situací. S manželkou jsme svoji 15 let a máme 2 děti 14 a 10 let. V prosinci ji oslovil (SMS) nějaký ctitel a psali si spolu celkem 3 týdny. Já jsem neviděl nic zvláštního a manželka mi nic neřekla. Následně ji nechal, tak si začala hledat zase pisatele na seznamkách. Často chodila ven, moc nechtěla doma být. Jakmile jsem navrhnul nějakou činnost, tak to prostě nešlo, ale pokud něco podobného navrhla kamarádka, tak šla okamžitě. To už jsem začínal mít tušení, že je něco špatně. Začátkem února jsem to už nevydržel a zeptal jsem se, jak si to představuje. Jestli to chce mezi námi ukončit nebo se budeme snažit oba něco pro náš vztah udělat. Navrhla druhou variantu, domluvili jsme si víkend bez dětí v hezkém hotelu. Předtím jsme spolu ani moc nespali, ale najednou se to změnilo o 100%. Víkend se vcelku vydařil, ale žena se mnou už nebyla zvyklá mluvit, takže jsme s tím dost bojovali. Začli jsme spolu více chodit na večeře, do kina, divadla. Pak jsme byli také spolu na víkend v Olomouci. Koupila si kolo a jezdíme spolu na výlety. Akorát mi řekla o těch SMS z toho prosince a já jsem se kouknul na výpis od operátora a to jsem asi neměl dělat. Zjistil jsem, že si velmi intenzivně psali. Ale to byl jen začátek mého pátrání. Dále jsem se časem dověděl, že má tajný telefon, kde si stále s někým psala, ikdyž tvrdila, že chce vztah zachránit. To mě hodně zklamalo. Dále jsem se dověděl, že mi byla nevěrná s nějakým skoro sousedem, který bydlí o pár vchodů vedle. Ale ten ji po zářezu nechal, takže to byl spoutěcí impuls, který ji nakopnul zpět. Ona neví, že já o tom vím, ani jsem ji to neřekl. Ale trápím se tím, nevěřím ji. Nejsem schopen říct, jestli zůstaneme spolu. Ona má nvýčitky svědomí, taky se trápí, dokonce si začala zjišťovat možnosti bydlení na ubytovnách. Já jsem totiž radikální odpůrce nevěry, kterou beru jako obrovské zklamání. Já jsem nevěrný nebyl, ikdyž jsem měl příležitostí vcelku dost. Možná jsem neměl být tak zásadový a teď by mě to tak neštvalo. Nicméně byli jsme spolu na dovolené na Moravě na kolech, ta se mi velmi líbila. Zpočátku jsem si myslel, že tomu dotyčnému půjdu rozbít hubu, ale spíše bych mu měl jít poděkovat. Kdyby ji nenechal, tak už je taky asi pryč. Teď spolu trávíme více času, skoro jako na začátku vztahu. Uvidím, snad to nějak dobře dopadne. To jen, že někdy je šance na zlepšení.
V dnesni dobe neni mozny udrzet vztah dlouhodobe bez tehle never atak. Vsude je plno pokuseni, snadne seznamovani, zadna moralka. Zas na druhou stranu si clovek muze uzivat. Chce to akorat osefovat, proste zadna svatba, decka a tyhle zavazky. Ale uzivat vztah dokud je fajn, holka je zamilovana a kdyz to vyprcha z jeji nebo vasi strasny, tak ji poslat nekam a hledat zas jinde. ![]()
@JedenTypan píše:
V dnesni dobe neni mozny udrzet vztah dlouhodobe bez tehle never atak. Vsude je plno pokuseni, snadne seznamovani, zadna moralka. Zas na druhou stranu si clovek muze uzivat. Chce to akorat osefovat, proste zadna svatba, decka a tyhle zavazky. Ale uzivat vztah dokud je fajn, holka je zamilovana a kdyz to vyprcha z jeji nebo vasi strasny, tak ji poslat nekam a hledat zas jinde.
Svatá pravda! neznám krásnější pocit, než si z odkopnutého milence udělat rohožku na boty… ![]()
@Komteska80 píše:
děkuju
Na minulost se snažím nemyslet, čas už stejně nevrátím…jen si začínám čím dál víc uvědomovat, jak jsem měla horkou hlavu a zblázněný srdce a nevědomky jsem ublížila lidem, který si to vůbec nezasloužili
Ja vim, vim co citis taky jsem to zazila. A mrzet me to bude vzdycky, ze jsem taky ublizila tem co si to nejmin zaslouzili, ale ver ze se mi to v zivote mnohokrat vratilo.. Vim ze nema smysl myslet na minulost ale chvili mi to trvalo nez jsem to pochopila. Preju ti hodne stesti a sil.. ![]()