Manželka mě podvedla a chtěla vrátit semnou ale má těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34389
7.7.21 14:00
@MarioLemix píše:
Dobrý den, jsem David. Žiju s manželkou déle celkem 13 let ale jsme manželé 8 let. Snažili jsme založit dlouho o dítě a přišla jednou dítě na potrat. Pak asi v březnu podvedla tajit s jiným milencem v práci a odešla od mě v dubnu, stěhovala k pronájmu a užívala s milencem až do konce května. Potom mě chtěla vrátit dohromady ale má zklamaná s těhotnou. Nečekala osud těhotná s milencem a nechtěla žít dohromady s milencem, protože byli dokola problémy. Už přestala milovat ho a litovala toho proč udělala velkou chybu. Omluvila mě moc a poprosila abychom si vrátili dohromady. Bohužel manželka je těhotná a není já otec :-( Rád bych se vzal dohromady s manželkou ale mám špatné v hlavě proč má těhotná :-( Už si nedokážu zapomenout co se stalo ní. Manželka chce abych si vychoval nevlastní táta na děti :-/ Mě vadí, že manželka pořád komunikovala s milencem téma o dítě a vůbec se mi nepříjemně ;-( Už nevím co bude dal a nemám silný chuť. Jestli mám vzít těhotnou manželkou a budu rád pochovat děti nebo radši ukončím s manželkou. Abych si měl čistý vědom. Víte že naše přátelé a celé rodiny nebudou mít příjemně a možná naproti mě ;-( Prosím vámi, co si myslíte názoru? Odpovídáte si mě prosím. Jsem opravdu smutný a zklamaný proč udělala manželka ;-(

Ne, zpět jí neber. V RL ale nejspíš budeš ty, pokud jste manželé. Ty nejsi čech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.7.21 14:01

To Ti nikdo neporadí, rozhodnout se musíš sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.7.21 14:01
@MarioLemix píše:
@Michelle_M Ano jsme stále manželé a manželka mě chce vrátit dohromady. Právě litovala toho proč podváděla s jiným a nečekala dostat těhotná. Už byla dvakrát na potrat a má strach potřetí na potrat pak už by neměla šanci další těhotná. Rozhodla zůstat dítě a přála abych si vzal skvělý nevlastní táta. Stále miluji ní a mě vadí že dítě není moje ale on ano. Právě nemám rozhodovat stoprocent :-/

proč byla 2× na potrat? to byla těhotná s tebou nebo také s nějakým milencem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
7.7.21 14:07

@admin Co to je tohle za hejty na neslyciho uzivatele??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.21 14:26

@stinga přestalo bít srdce a musela na první potrat. Pak špatně vyrostli dítě a musela na druhý potrat :-/ Teď má zatím dobře a bije srdce, ještě málo 7 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
7.7.21 14:30
@MarioLemix píše:
@stinga přestalo bít srdce a musela na první potrat. Pak špatně vyrostli dítě a musela na druhý potrat :-/ Teď má zatím dobře a bije srdce, ještě málo 7 týdnů

To je opravdu těžká situace. Záleží na tobě no. Jestli bys dokázal překousnout, že bys vychovával dítě, které není tvoje, tak by to mohlo třeba jít. Pořádně si to promysli. Ale když to vezmeš kolem a dokola, tak rozejít se pak můžete vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.21 14:32

@arinecka Mohu se Vám zeptat, jestli by šla potřetí na potrat. Už příště už by neměla šanci další dítě jo? Pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
7.7.21 14:35
@MarioLemix píše:
@arinecka Mohu se Vám zeptat, jestli by šla potřetí na potrat. Už příště už by neměla šanci další dítě jo? Pravda?

Někdo jí řekl, že po třetím potratu by už nemohla mít děti? To jsem nikdy neslyšela, ale pokud má žena nějaké zdravotní problémy, tak by to tak být mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
7.7.21 14:38
@vokishka píše:
Tohle snad nema s cestinou nic společného. Taky znam neslysici, decka, a tohle by nenapsali.

Mi podobne pise takto smsky neslysici klientka…

• Citovat
  • Upravit
15055
7.7.21 14:43
@JezinkaBezinka píše:
@admin Co to je tohle za hejty na neslyciho uzivatele??

Taky to nechápu a stydím se za zdejší uživatelky Neslyšící naprosto jinak skládá slova, ale ony vědí a znají vše nejlíp.
Znovu mě to ujistilo, že mít problém, tak na emimino nenapíšu ani omylem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
7.7.21 14:44
@MyJoy píše:
Mi podobne pise takto smsky neslysici klientka…

Samozřejmě že ano, měly by se mu omluvit, slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
7.7.21 14:49
@Kfětoslava píše:
Taky to nechápu a stydím se za zdejší uživatelky Neslyšící naprosto jinak skládá slova, ale ony vědí a znají vše nejlíp.
Znovu mě to ujistilo, že mít problém, tak na emimino nenapíšu ani omylem. :roll:

Ok. Proč to rovnou neuvedl? Celkem podstatnou informaci? Tady Je poslední dobou takovych trollu, ze tohle by úplně klidně mohl byt jeden z nich. To se muzes stydet sebevic.
Autore dotazu, je-li to tak, omlouvam se ti.
Nicmene. opravdu se budes muset rozhodnout sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
7.7.21 14:50
@Kfětoslava píše:
Samozřejmě že ano, měly by se mu omluvit, slepice.

Tos to ovsem vysperkovala! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
7.7.21 14:52
@Oli.Lyon píše:
Tos to ovsem vysperkovala! :roll:

Ok, ty ses omluvila zakladateli, já se omlouvám za slepici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
7.7.21 14:54

Chápu, takže dvakrát musela na potrat ze zdravotních důvodů a teď, když se těhotenství vyvíjí normálně, tak nechce, což ji tedy úplně chápu.
Pokud ji pořád miluješ, tak tomu dej šanci a uvidíš. Určitě můžeš milovat i dítě, které není tvoje, kolik mých známých to tak má a nemají s tím problém. Tady je spíš nešťastná ta situace, že to dítě je milence a ty to můžeš dlouho vnímat jako ztělesnění té zrady.
Vem to ale třeba z druhé stránky. Třeba spolu nemůžete mít dítě, třeba proto to dvakrát nevyšlo a teď je to šance, abyste byli kompletní rodina. Otázkou je, jestli se dokáže ona odprostit od otce dítěte. Šanci bych tomu ale určitě dala, uvidíš sám, jak se to bude vyvíjet dál. Teď je to čerstvé, musí si to trochu sednout. Přeju hodně sil, oběma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty