Manželka mě podvedla a chtěla vrátit semnou ale má těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65674
7.7.21 13:14
@Lilypad24 píše:
Jste normálni? Už toho nechte!!Je neslyšící. To je uplně běžný, že neslyšící neumí stoprocentně psanou češtinu.

Tohle snad nema s cestinou nic společného. Taky znam neslysici, decka, a tohle by nenapsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.7.21 13:15
@Lilypad24 píše:
Jste normálni? Už toho nechte!!Je neslyšící. To je uplně běžný, že neslyšící neumí stoprocentně psanou češtinu.

„Potom mě chtěla vrátit dohromady ale má zklamaná s těhotnou“, ok nepisi bravurne cesky, ale tohle snad neni vyplod hluchonemeho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.7.21 13:16
@markytka3 píše:
„Potom mě chtěla vrátit dohromady ale má zklamaná s těhotnou“, ok nepisi bravurne cesky, ale tohle snad neni vyplod hluchonemeho :zed:

Já jsem se s tímhle setkala už nejednou. Opravdu není na místě si tady z toho dělat p.del :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
7.7.21 13:19

@Lilypad24 presne tak, neslysici maji tak trochu jine komunikacni kanaly. Psana forma neodpovida klasicke norme.
Neslysici, kteri neslysi od malucka, maji tento probkem v pisemnem projevu.
Mrzi me ten vysmech tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.21 13:21

@Lilypad24 Děkuji a máš naprosto pravdu. Prosím můžete mi psát tvé názoru. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.7.21 13:28
@MarioLemix píše:
@Lilypad24 Děkuji a máš naprosto pravdu. Prosím můžete mi psát tvé názoru. Děkuji

Já ti bohužel neporadím asi jako nikdo tady. Nakonec si to stejně musíš rozhodnout sám, ať napíšeme cokoliv. Každopàdně nevím, jestli bych ještě dokázala znovu důvěřovat a starat se o dítě milence. Za mě by to byl zřejmě nepřekonatelný problém. Snad se rozhodneš dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
7.7.21 13:28

Můj názor - přijmi manželku zpět, i s dítětem, budeš mít rodinu a nebudeš sám.. Jste spolu 13 let, už se znáte, asi si i vyhovujete, novou ženu bys jen tak snadno nenašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
7.7.21 13:35

A žena je taky hluchoněmá? Jinak to si doopravdy musíš rozhodnout sám. Otázka je, jestli jí dokážeš odpustit. nebo ne a potáhne se to do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.21 13:39

@Lilypad24 Dobře beru si na vědomí a přemýšlím. Musím překonat po bolesti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.21 13:41

@Beckyttine5 Tvůj názor se mi zajímá a máš asi pravdu. Ještě mám čas rozmyslet a stále miluji manželku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.7.21 13:42

Holky je to fakt normální, že neslyšící člověk takto píše, ale chápu, že pro některé je to nesmysl, sama jsem to zjistila teprve nedávno (pro vysvětlení - https://www.emimino.cz/…rankovani/2/ )
Zakladateli, a je ti jasné, že dítě bude mít v RL tebe jako otce, jelikož jste stále manželé? To bych být tebou vyřešila prioritně. Aby to nakonec nedopadlo tak, že budeš platit alimenty na nebio dítě a manželka si zase bude vesele skotačit jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.21 13:43

@mamina2017 Ano je taky hluchoněmá a jsme prožili hezké vzpomínky celkem 13 let. Ano jsem ní už odpustil ale už je těhotná 7 týdnů. Myslíte že bych si pochoval děti dobře v srdci? Manželka mi přála abych si vzal skvělý nevlastní otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.21 13:46

@Michelle_M Ano jsme stále manželé a manželka mě chce vrátit dohromady. Právě litovala toho proč podváděla s jiným a nečekala dostat těhotná. Už byla dvakrát na potrat a má strach potřetí na potrat pak už by neměla šanci další těhotná. Rozhodla zůstat dítě a přála abych si vzal skvělý nevlastní táta. Stále miluji ní a mě vadí že dítě není moje ale on ano. Právě nemám rozhodovat stoprocent :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
7.7.21 13:57
@kalie píše:
@Lilypad24 presne tak, neslysici maji tak trochu jine komunikacni kanaly. Psana forma neodpovida klasicke norme.
Neslysici, kteri neslysi od malucka, maji tento probkem v pisemnem projevu.
Mrzi me ten vysmech tady.

Taky nechápu, místo rady, jen výsměch.
Mám kamarádku, od narození hluchá, asi v 8 letech kochleární implantát, nepíše a nemluví a 100%. Na patře hluchoněmá sousedka, něco jsme s ní museli řešit, snažili jsme se písemně, a k ničemu to nevedlo, až pak přišel její manžel, ten teda trochu slyšel, s tím už se komunikovat dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
7.7.21 14:00

@MarioLemix Já bych jí nevěřila :nevim: a zpátky nepřijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty