Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klukjakobuk89 píše:
Jak dlouho ji to trvalo?
CO jí trvalo?
@Klukjakobuk89 píše:
Jak dlouho ji to trvalo?
Jako než přišla s náznakem, že jestli to nepůjde spravit? Hele, to protebe není žádná naděje. U mě v tom nebyl žádnej chlap. Jak má chlapa a je zamilovaná jinde.. To neřeš. Bohužel.
@Honza 12 píše:
Jako než přišla s náznakem, že jestli to nepůjde spravit? Hele, to protebe není žádná naděje. U mě v tom nebyl žádnej chlap. Jak má chlapa a je zamilovaná jinde.. To neřeš. Bohužel.
Ona ale do ted treba svejm rodicum tvrdi, ze chlap v tom neni a ze si nasla podnajem, ale nerekla jim kde. Vlastni rodice nevedi kde bydli jejich dcera, chapes to? Vse nasvedcuje tomu, ze bydli u nej, ale nechce to nikde rict, aby nebyla za tu rozvracecku pred svou rodinou ona. Kdyz jsme spolu jeste komunikovali, podavala mi to tak, ze je to jeji kamarad, kterej ji ted „hodne pomaha“. A kdyz jsem mu tehdy telefonoval, vysmal se mi do telefonu. Takova je to trida, ten jeji novej objev
Jsemzvedav, jak dlouho jim to vydrzi, jsou spolu totiz najednou skoro 24 hodin denne.
Vzdycky to byla hodna a mila holka, ted ji nikdo nepoznava, vsichni jsou z toho zklamani, ne jen z me strany, ale i jeji rodina. Vzdycky nam vsichni fandili, mozna i trochu zavideli to, co se nam dvema podarilo vybudovat. A ted? Ona se chova tvrde, nekompromiste a vse se v ni otosilo o 180°. Dokonce mi i vycita, ze ja bydlim v nasem spolecnem byte a ona si musi platit nekde „podnajem“. Byla to prece jeji volba. Ona si zvolila tuto cestu. Pro me neni svatebni slib placnuti do vody, pro me to z amena, ze kdyz jeden na te spolecne ceste upadne, tak mu druhy pomuze se zvednout a jit spolu dal ruku v ruce.
@Klukjakobuk89 píše:
Ona ale do ted treba svejm rodicum tvrdi, ze chlap v tom neni a ze si nasla podnajem, ale nerekla jim kde. Vlastni rodice nevedi kde bydli jejich dcera, chapes to? Vse nasvedcuje tomu, ze bydli u nej, ale nechce to nikde rict, aby nebyla za tu rozvracecku pred svou rodinou ona. Kdyz jsme spolu jeste komunikovali, podavala mi to tak, ze je to jeji kamarad, kterej ji ted „hodne pomaha“. A kdyz jsem mu tehdy telefonoval, vysmal se mi do telefonu. Takova je to trida, ten jeji novej objevJsemzvedav, jak dlouho jim to vydrzi, jsou spolu totiz najednou skoro 24 hodin denne.
Zblbla. Nech ji plavat. Všude okolo je spousta fajn ženskejch. Vybrala si formát, tak ať ho má. Nech ji bejt.
@Klukjakobuk89 píše:
Vzdycky to byla hodna a mila holka, ted ji nikdo nepoznava, vsichni jsou z toho zklamani, ne jen z me strany, ale i jeji rodina. Vzdycky nam vsichni fandili, mozna i trochu zavideli to, co se nam dvema podarilo vybudovat. A ted? Ona se chova tvrde, nekompromiste a vse se v ni otosilo o 180°. Dokonce mi i vycita, ze ja bydlim v nasem spolecnem byte a ona si musi platit nekde „podnajem“. Byla to prece jeji volba. Ona si zvolila tuto cestu. Pro me neni svatebni slib placnuti do vody, pro me to z amena, ze kdyz jeden na te spolecne ceste upadne, tak mu druhy pomuze se zvednout a jit spolu dal ruku v ruce.
Tak ona si najde jinýho šukálistu a tobě bude vyčítat, že si musí platit podnájem? Jako jo, může se v životě rohodnout pro jinýho, budiž, ale tohle je dost přes čáru.
@Inaris Z tónu Tvého příspěvku mám dojem, že si do mne pouze projektuješ své frustrace. Podrobněji se vyjádřím až večer, mám na rozdíl od místních hysterických přispěvovatelek během dne i jiné zájmy než tuto diskuzi, např. ponižování žen, bití manželky paličkou na maso atp., takže to všechno nestíhám (Pokud jsem něco zapomněl, jistě mi to bude místní komunitou preventivně připomenuto) ![]()
Příspěvek upraven 20.12.15 v 16:00
@Honza 12 píše:
Ale prd a vořech coto meleš? Unavená z večírku, kde nechtěla bejt? Když o večírcích, kolegách jen básnila? To si děláš legraci? Když na tebe ženská začne prdět, tak to nějakou reakci vyvolá. Rozhodně to není tak, že chlap začne žárlit jen tak.
Nerozčiluj se. Třeba tam byla raději než doma, protože ten chlap za nic nestál.
To se taky stává, jen si to přiznat.
@Ellusa píše:
@Honza 12 „Rozhodně to není tak, že chlap začne žárlit jen tak.“ Ale to přece taky není pravda, někteří lidi žárlí na všechno, můj expřítel žárlil na mé kolegy, protože jsem s nimi trávila pracovní dobu - jen a jen pracovní dobu, nic víc a ani o minutu déle. A on měl veškerou mou pozornost
.
Můj žárlil na kamarádky, na knížky, na filmy, na všechno, co mě bavilo. Něco špatného se mu o mě zdálo a nemluvil se mnou. Byl naštvanej že neví, co si myslím. To ho hodně žralo. ![]()
@Kobliha51 píše:
Nerozčiluj se. Třeba tam byla raději než doma, protože ten chlap za nic nestál.
To se taky stává, jen si to přiznat.
Proto si ho asi vzala, a pořídila bydlení na hypotéku. A neboj nerozčiluju de.
@Honza 12 píše:
Proto si ho asi vzala, a pořídila bydlení na hypotéku. A neboj nerozčiluju de.
Byla hodně mladá. Kdoví, co o hypotéce věděla. Třeba se jen nechala vést. To je někdy pohodlnější.
![]()
@Kobliha51 píše:
Byla hodně mladá. Kdoví, co o hypotéce věděla. Třeba se jen nechala vést. To je někdy pohodlnější.![]()
![]()
Neomlouvej ju furt.. ![]()
@Honza 12 píše:
Neomlouvej ju furt..
Já to beru podle sebe, jak jsem byla v jejích letech blbá. A možná to ani teď není o moc lepší
![]()
@Klukjakobuk89
Chtěl bych ještě reagovat na to, že jsem zde byl označen od několika diskutujících různými negativními přívlastky. Za to, že jsem si dovolil poradit zakladateli, ať je ve svém přístupu k paní inženýrce tvrdý, takže co tím bylo myšleno. Mé doporučení pro zakladatele je následující:
V chování Tvé manželky nacházím trošku podobnost s urváním se ze řetězu u některých paniček, co nastoupily po MD do práce.
Takže manželku nekontaktovat, kontakt s ní omezit na nezbytné minimum, nechat ji trošku vydusit (na její nesmyslné provokace SMS typu, že má návštěvu atp. vůbec nereagovat). Když bude něco chtít, nebýt k dispozici vždy, když si zrovna pískne. Tím, že ji budeš ignorovat, budeš pro ni nedostupný, nebudeš dolézat, prosit aby se vrátila atp. Tvá cena v jejích očích vzroste. Co se týče toho vyplacení z bytu a majetkového vypořádání, vše pečlivě promyslet, nedělat v tomto žádná unáhlená rozhodnutí, probrat to s právníkem, nebýt nějak přehnaně vstřícný. Chybí mi zde totiž podstatná informace o úloze toho jejího Romea v celé záležitosti. Připustil bych si i možnost, že Romeo Ing. Julii manipuluje a pokusí se společně využít Tvého zmatku k tomu, aby Tě tlačili do nějakého rychlého rozhodnutí, jehož následkem by ses toho bytu vzdal, za pro Tebe nevýhodných podmínek. Tuším v té nabídce na vyplacení nějaký podraz. Otázka je, jestli je Romeo volný nebo snad ženatý, nebo si snad paní inženýrka začala budovat kariéru přes postel?
Někdo zde se smál mé předpovědi, že po čase za Tebou možná paní inženýrka přileze zpět s prosíkem. Možná ne, ale děje se to často. Až zapadne do stereotypu nového vztahu a třeba přijdou nějaké problémy, možná zjistí, že zde není tráva zelenější. Naopak je v lidské přirozenosti uchovávat si v paměti z minulosti to hezké a špatné vytěsňovat…A není tak snadné z hlavy vymazat 10 let života…
Zakladatel: zatím postupuješ dobře, tzn. že manželku nekontaktuješ, velké plus je i to, že jste v rozluce. Takže vydrž.
@Gnaar píše:
@Klukjakobuk89
Chtěl bych ještě reagovat na to, že jsem zde byl označen od několika diskutujících různými negativními přívlastky. Za to, že jsem si dovolil poradit zakladateli, ať je ve svém přístupu k paní inženýrce tvrdý, takže co tím bylo myšleno. Mé doporučení pro zakladatele je následující:V chování Tvé manželky nacházím trošku podobnost s urváním se ze řetězu u některých paniček, co nastoupily po MD do práce.
Takže manželku nekontaktovat, kontakt s ní omezit na nezbytné minimum, nechat ji trošku vydusit (na její nesmyslné provokace SMS typu, že má návštěvu atp. vůbec nereagovat). Když bude něco chtít, nebýt k dispozici vždy, když si zrovna pískne. Tím, že ji budeš ignorovat, budeš pro ni nedostupný, nebudeš dolézat, prosit aby se vrátila atp. Tvá cena v jejích očích vzroste. Co se týče toho vyplacení z bytu a majetkového vypořádání, vše pečlivě promyslet, nedělat v tomto žádná unáhlená rozhodnutí, probrat to s právníkem, nebýt nějak přehnaně vstřícný. Chybí mi zde totiž podstatná informace o úloze toho jejího Romea v celé záležitosti. Připustil bych si i možnost, že Romeo Ing. Julii manipuluje a pokusí se společně využít Tvého zmatku k tomu, aby Tě tlačili do nějakého rychlého rozhodnutí, jehož následkem by ses toho bytu vzdal, za pro Tebe nevýhodných podmínek. Tuším v té nabídce na vyplacení nějaký podraz. Otázka je, jestli je Romeo volný nebo snad ženatý, nebo si snad paní inženýrka začala budovat kariéru přes postel?Někdo zde se smál mé předpovědi, že po čase za Tebou možná paní inženýrka přileze zpět s prosíkem. Možná ne, ale děje se to často. Až zapadne do stereotypu nového vztahu a třeba přijdou nějaké problémy, možná zjistí, že zde není tráva zelenější. Naopak je v lidské přirozenosti uchovávat si v paměti z minulosti to hezké a špatné vytěsňovat…A není tak snadné z hlavy vymazat 10 let života…
Zakladatel: zatím postupuješ dobře, tzn. že manželku nekontaktuješ, velké plus je i to, že jste v rozluce. Takže vydrž.
Díky, tvoje aktuální reakce je zatím nejvíce konstruktivní ze všech. Zatím se s ní nejvíce ztotožňuju. Myslí si teď o sobě, že je borka, ale oni ty jeji city vyplynou časem na povrch, teď je potlačuje sama před sebou a snaží se to zamaskovat svoji tvrdostí a krutostí. To, že on ji valí klíny do hlavy, to si myslím taky. Je z jinýho města a do práce teď dojíždí asi 20 km a získst bydlení ve 3+1 v místě práce by se mu náramě hodilo, je vy*canej, jak mraky, inženýrek.