Manželka odešla, vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
20.12.15 11:11
@brumdinka píše:
@Tunrida ono to ale vpodstatě je hození přes palubu, to že se to balí do vzletných slov typu, že na to má právo je poněkud vedlejší ;-)a ještě ono lidi se všeobecně moc nemění, mění se jen okolnosti aneb kolo je kolo a kolem zůstane 8)

Takže rozchod, potažmo rozvod je hození přes palubu???… neřeknu kdyby v tom byly děti, pak je ale situace úplně jiná, proto je taky dobré pečlivě rozmýšlet kdy a s kým si dítě pořídím, ale rozchod dvou mladých lidí, kteří nepoznali nikoho jiného, opravdu není hození přes palubu… v tomhle případě to nemá ani nic společného přímo se zakladatelem, ale jen v tom, že zakladatelova manželka se prostě poznala, ví co jí baví, poznala a potkala jiné lidi, chce jít dál, no a zakladatel jaksi stagnuje a uhání jí :think: což je pochopitelné, ale určitě je to nesblíží a na poradnu to opravdu není podle mě. Kdyby se třeba potkali teď, tak je vše jinak :) a nebo by si ho zakladatelka ani nevšimla a nebo on jí, kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.12.15 11:13
@Callipo90 píše:
Ideálně jí dát kopačku do hlavy, viď :zed: :roll:… zas nějakej inteligentní rádoby chlap na emiminu, na tu jsme tu čekali :roll:…

Nic takového jsem přece neřekl. Spíše bych jí to moc neusnadňoval, např. co se týče dělení majetku atp. Mám dojem, že se svým manželem docela vytírá podlahu, takže jde o to aby pochopila, že takto dále ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
20.12.15 11:13
@Kobliha51 píše:
Je to stejné, jak když chlap povýší a ta doma mu přestane stačit. Řekla bych, že dnes je budování kariéry u žen je stále častější a schvaluju to. Rovnoprávnost musí být. :mavam:

Akorát pánové to hůře nesou :)… samozřejmě někteří, ti sebevědomí a inteligentní jsou za takovou ženskou doma třeba i rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
20.12.15 11:17
@Gnaar píše:
Nic takového jsem přece neřekl. Spíše bych jí to moc neusnadňoval, např. co se týče dělení majetku atp. Mám dojem, že se svým manželem docela vytírá podlahu, takže jde o to aby pochopila, že takto dále ne.

Neřekl, ale bohužel jsem četla tvé příspěvky v jiné diskuzi, kdy chlap zmlátil ženskou, že se nemohla ani nadechnout, dostala paličkou na maso a ty si to tak nějak nechutně zlehčil, jako, že u toho nikdo nebyl, tak to asi tak hrozný zase nebude a nikdo jsme u toho nebyli, tím pro mě tvoje příspěvky nemají žádnou hodnotu, jen tu co jsem napsala v předchozím příspěvku a použiju tvá slova. Nikdo jsme u toho nebyl v tomhle případě, třeba to je jinak, než píše zakladatel, třeba je zakladatel prostě žárlivá stíhačka a nepřenesl se přes své ego ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.12.15 11:26
@brumdinka píše:
@Tunrida ono to ale vpodstatě je hození přes palubu, to že se to balí do vzletných slov typu, že na to má právo je poněkud vedlejší ;-)a ještě ono lidi se všeobecně moc nemění, mění se jen okolnosti aneb kolo je kolo a kolem zůstane 8)

To jsem teda nevěděla, že musím zůstat s prvním člověkem, kterýho potkám, aby teda neměl potom pocit, že jsem ho hodila přes palubu :nevim: Co na tom, že to byl idiot :nevim:
Kolo kolem určitě zůstane, ale bude celkem rozdíl mezi favoritem, Giantem a nějakým specializovaným kolem za x set tisíc, že?

• Citovat
  • Upravit
26270
20.12.15 11:27
@Gnaar píše:
@Klukjakobuk89 : Na tvém místě bych manželku kopnul do (I), jednal s ní tvrdě a kontakt omezil na nezbytné minimum. Až uvidí, že umíš přitvrdit, tak je možné, že za nějaký čas přileze s prosíkem zpátky. Otázka je, jestli o ni ještě budeš mít po tom všem zájem…

NEPŘILEZE… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
20.12.15 11:32
@Tunrida píše:
To jsem teda nevěděla, že musím zůstat s prvním člověkem, kterýho potkám, aby teda neměl potom pocit, že jsem ho hodila přes palubu :nevim:

Být na jedné palubě = je být spolu při sobě = je plout jednou loďkou :D..zapomínáš na jednu skutečnost a to tu, že ve vztahu se partneři obvykle navzájem přesvědčují o tom, že ten druhý je to pravé a jediné… Pak, když praxe prokáže že tomu tak není, pak přichází negativní pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.12.15 11:32
@svycarka píše:
@Scarabeuss nepsala jsem automaticky. kulata do nepohody…psala jsem hodna kulata holka do nepohody..neumis zenstinu? :mrgreen: jo do nepohody jsou i hubene, ale ty co umej zrat jsou vic stastnejsi nez vychtliny co musi dobre vypadat v kostymku..ehmm- nenazval jsi prave ty takove slecny pipkou? Proc automaticky pipkou.? :*
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
20.12.15 11:33
@Ellusa píše:
A není to stejné i obráceně, viz diskuze, manželka je skvělá, stará se o děti, ale už mě to s ní nebaví, nudím se, za to ta milenka, ta je…? A rychle rozvod? Nebo dvojí život a manželko, akceptuj, nebo táhni? To je pro mne „hození přes palubu“, a je jedno, zda se jedná o chlapa nebo ženskou. Tady se prostě rozešli v názoru a přístupu k životu, jsou bezdětní, mladí, brali se moc brzy, zakladatel měl své plány a neposunul se dál, jeho manželka se posunula, on na to zareagoval žárlivostí a stíháním, nemohlo to skončit jinak. Jak jsem psala, kývla bych jí na rozvod, nechala se vyplatit, a až se vzpamatuje z nejhoršího šoku, bych si začala žít nový život podle svého. Ta pravá na něho jistě čeká. A že ženě může časem dojít, že udělala chybu, a chtít se vrátit? I to se stává, pak to bude záležet hlavně na něm, jestli bude chtít zkusit reparát, nebo už bude někde jinde i on :).

Jo jo. Bohužel i obráceně to tak bejvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
20.12.15 11:36
@Tunrida píše:
To není hození přes palubu, to je život. Nebo jak by sis představoval, že by se k tomu ona měla postavit? Měla by teda nějak zastavit tu svoji touhu po kariéře, která se jí začala slibně vyvíjet, měla by se přestat vídat se svými kolegy a dál sedět doma se svým manželem, aby byl pro změnu šťastný on? A byl by šťastný, když by viděl, že ona se jenom přemáhá a dělá něco, co nechce? Ona by ho dál milovala, i když on by ji v jejím rozletu brzdil? Jestli myslíš, že by to tak mohlo fungovat, tak se sám potřebuješ ještě v životě rozkoukat. Ano, partnerství je o kompromisech a je v jistých směrech omezující, ale nemůže fungovat tak, že se jeden přizpůsobí tomu druhému a sám bude nešťastný. Jsou lidi, kterým i vyhovuje, že se vezou, ale jsou i lidi, kteří si chtějí svůj život vést sami a vedle sebe chtějí někoho, kdo je v tom podpoří. A bohužel, tito dva se navzájem nepodporovali, ani nemohli. Každý chce něco jiného, společně neslučitelného.
Těžko říct, jestli ji toto dovedlo k nevěře nebo nevěra k tomuto, ale bohužel i toto potvrzuje to, že i nevěra s sebou nese něco dobrého.

Inu ona potřebuje k životu kariéru, večírky, mejdany, jiný chlapy. Co naplat. Fungovat to nemohlo, to je asi jediný jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
20.12.15 11:39
@Kobliha51 píše:
Je to stejné, jak když chlap povýší a ta doma mu přestane stačit. Řekla bych, že dnes je budování kariéry u žen je stále častější a schvaluju to. Rovnoprávnost musí být. :mavam:

Ano. A stejně tak je to od toho chlapa hnusný. Má najednou postavení, peníze, kariéru. Vleze mu to do hlavy, pořídí si milenky a tu svojí kopne do zádi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.12.15 11:42
@Honza 12 píše:
Taky jsem byl jeden z těch co navaří, uklidí, chleba upeče atd..

a žena po čase zjistila, že sex jinde není všechno a chlapi co pomáhají doma se hledají dost těžko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
20.12.15 11:42
@Callipo90 píše:
Takže rozchod, potažmo rozvod je hození přes palubu???… neřeknu kdyby v tom byly děti, pak je ale situace úplně jiná, proto je taky dobré pečlivě rozmýšlet kdy a s kým si dítě pořídím, ale rozchod dvou mladých lidí, kteří nepoznali nikoho jiného, opravdu není hození přes palubu… v tomhle případě to nemá ani nic společného přímo se zakladatelem, ale jen v tom, že zakladatelova manželka se prostě poznala, ví co jí baví, poznala a potkala jiné lidi, chce jít dál, no a zakladatel jaksi stagnuje a uhání jí :think: což je pochopitelné, ale určitě je to nesblíží a na poradnu to opravdu není podle mě. Kdyby se třeba potkali teď, tak je vše jinak :) a nebo by si ho zakladatelka ani nevšimla a nebo on jí, kdo ví :nevim:

Ano.. To je hození přes palubu. A to doslova. Pokuď jsopu manželé tak uzavřeli doživotní smlouvu, chystali se budovat, založit rodinu. K tomu manželství je. Ona to zbořila, všechno co chtěli zahodila.. Jako jo, je to její volba, její právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
20.12.15 11:45
@Honza 12 píše:
Inu ona potřebuje k životu kariéru, večírky, mejdany, jiný chlapy. Co naplat. Fungovat to nemohlo, to je asi jediný jasný.

A co je na tom špatného? Kariéra je pro většinu chlapů dost důležitá. Mezi mejdanem a večírkem není žádný rozdíl ;)… a firemní akce ve velkých firmách jsou normální a někdy bohužel i nepovinné povinné a on mohl chodit s ní, mohl jí doprovázet, pokud ho zvala. Nemusel sedět doma a cítit se méněcenný, možná jí mohl i podpořit. Je normální, že ženy své muže na určité akce doprovázejí, na jiné zase ne, ale pokud je to nějaký větší firma, tak to určitě nebyli akce pouze o tom, že jsme se v kruhu pracovním vožrali jako prasata ;)… ale kolikrát i reprezentativní, charitativní, dost často zaměstnavatele zapojují právě i rodiny zaměstnanců atd… A s těma chlapama? Zakladatel psal, že má jednoho, dokonce s ním bydlí… takže množné číslo není třeba, je to jen zveličování :)… a pokud pracuje převážně v mužském kolektivu, tak svoje kolegy asi nezastřelí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
20.12.15 11:46
@Tunrida píše:
To jsem teda nevěděla, že musím zůstat s prvním člověkem, kterýho potkám, aby teda neměl potom pocit, že jsem ho hodila přes palubu :nevim: Co na tom, že to byl idiot :nevim:
Kolo kolem určitě zůstane, ale bude celkem rozdíl mezi favoritem, Giantem a nějakým specializovaným kolem za x set tisíc, že?

Idiot. Ty seš taky dobrá, takže se ženská hrne do svatby s idiotem? Chce s ním založit rodinu? Všečchno spolu chtějí vybudovat? No promiň ale tohle pak dost vypovídá i o ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí