Manželka odešla, vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
21.12.15 14:08
@75tomas.novotny píše:
@minoe
ze zacatku varianta 1, pak spise varianta 2 a to hlavne z moji strany, proste to slo cele do haje, ja jsem se choval jak idiot, ale z jeji strany to take nekdy stalo za to.

Varianta 2 je nefunkční vztah.. Pak tedy přišla o nefunkční vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
21.12.15 14:10
@minoe píše:
Varianta 2 je nefunkční vztah.. Pak tedy přišla o nefunkční vztah :nevim:

to mas pravdu…

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
21.12.15 14:18

@Ellusa Vis co je nehorsi? Kdyz se ten druhy citi jak v pasti. Zajete koleje a stereotyp jeste neznamenaji konec vztahu preci, prave naopak. Ja jsem vzdy hledal zazemi a jistotu, zastavam si nazor, ze nejlepsi sex je s dlouhodobou partnerkou nez s nekym koho potkame na jednu noc.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
21.12.15 14:42

@Ellusa Uvidime, zda se dozvime jak to cele pokracuje. Posledni dobou mam pocit, ze vztahove krize stale pribyvaji. Nase vlada sice resi veci jako je ockovani, umele klouby a zakaz vyvazeni leku ktere jsou treba zde na nasem trhu, ale na dusevni zdravi se myslim dost zapomina. Pro mnohe je rozchod velmi bolestiva zalezitost a ne kazdy se s tim umim vyrovnat. Krizova centra by mela byt lepe zarizena i pro tyto pripady. Ja sam jsem byl v krizovem centru v Bohnicich, ne kvuli rozvodu, a popravde to bylo dost velke zklamani pro me. Ve vysledku jsem si sam zodpovedel otazky na moje problemy, sam jsem si rekl jakou chci medikaci atd. Rozvod je mozna krach, ale ceho presne? Pokud zde nehraji roli deti tak je to krach nefunkcni domacnosti. Jde se z toho poucit, ale chce to cas, nikam nespechat.

• Citovat
  • Upravit
25123
21.12.15 14:45
@Tunrida píše:
I blbce dokáže život posunout různými směry.

no dobře, ale pořád je to blbec a o tom sem psala…lidi se opravdu zas tak moc nemění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.12.15 01:24
@Tunrida píše:
A ještě k tomuto teda. Důkaz o nějaké nevěře nemá ani zakladatel, natož ty, takže tady neplácej o nějakým čistý štítu.Ono vám to možná taky přijde zvláštní, ale jsou na světě i ženský, kteří si v chlapovi dokážou najít kamaráda a vrbu, ne jenom milence ;)

Ano, pekne jsi to napsala. Ne jenom milence :D

Kolik v tom mas zkušenosti, hmmm? Tohle je naprosto jasny, protože takovyhle chovani ženský je vzdy stejny a je za tim vzdy jen jedna vec…osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30214
22.12.15 07:24
@Inaris píše:
No promiň? Víš, jak je únavný muset někde být načančaná v podpatcích, držet v ruce sklenku vína, které Ti nechutná a muset se usmívat do pozdního na jinak protivného ředitele a člověka z jiné firmy, s nímž je nutno podepsat kontrakt?… A neztratit přitom kytičku, protože ti chlapi, ač ženatí, slintají jak o závod?? Věř mi, že bys byl unavený víc, než kdybys měl 3 hodiny žehlit.

A poslední věta - ano, takhle by to bylo v případě „normálního“ chlapa. Ani mi nemluv, co dělával můj strýc za trapárny, jak dokázal zlomit dceři nos a tetu nechat spát na schodech před barákem, když mu něco naprosto neopodstatněného přeletělo přes čumák…, co dělá kamarádčin manžel (odposlech telefonů) a - můj ex, ačkoliv vypadal jako kliďas, si dal tu práci s připojením čehosi na záznam ťukání klávesnice, aby věděl, co píšu, ačkoliv věděl, že jsem na sex přímo alergická. Přitom jsem ze sebe měla dojem, že jenom studuji, pracuji, makám i v jeho firmě, vychovávám dítě, venčím psa, peru, vařím, uklízím, obdělávám velkou zahradu a když jsem si pustila na 20 minut dokument o převozu materiálu v Severním ledovém oceánu, byla jsem u vytržení - jo to byl asi ten můj orgasmus :D… Nikdy jsem nepochopila, kdy ženské stíhají pokuřovat a dávat se sousedkou kafe. A přesto jsem v podezření byla.
Prostě narušených podezíravých chlapů je.

Tím teď nemyslím zakladatele a jeho příběh, píšu obecně.

Jenže když zakladatel píše, že básnila o kolegách, o večírcích prací žila, tak to asi tak bylo ne? Nebo budem pochybovat? A ten tvůj elaborát o chlapech kteří jsou na hlavu, ano i takový jsou. Zaujalo mě to s tím sexem. Jak nefunguje sex tak to jde všechno do háje. Ano, to rozvrátí většinu vztahů. Je otázka, jestli je chlap na hlavu, a proto s ním ženská nespí. Tak to často je. Nebo ženská přestane s chlapem spát bezdůvodně, a z něho se díky tomu stane šílenej žárlivec. Pokuď jsou chlap i ženská normální, tak si nemůžou odpírat sex, to je týrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
22.12.15 07:36
@Inaris píše:
co dělá kamarádčin manžel (odposlech telefonů)

A to má kamarádka ověřené nebo je jen paranoidní? Vždyť by mu stačilo pohrozit trestním oznámením a byl by klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.12.15 07:54

Je to jednoduché, oba jste nic jiného, než sebe nezažili. To se v takovych vztazích, které trvají od puberty stává. Nech ji jít. Když to neudělá teď, udělá to později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.12.15 11:50
@RaulusG píše:
Ano, pekne jsi to napsala. Ne jenom milence :DKolik v tom mas zkušenosti, hmmm? Tohle je naprosto jasny, protože takovyhle chovani ženský je vzdy stejny a je za tim vzdy jen jedna vec…osoba.

Jako v čem zkušeností? Že se dokážu bavit s chlapem, aniž bych se s ním potřebovala vyspat? S tím zkušenosti mám no :lol:
Z tohoto příspěvku je patrné leda tak tvoje chování.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky