Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida píše:
No, ta asi taky jak kteří. Nehledě na to, že jim stejně nežeru, že se s nimi dcera nebaví a oni neví, kde bydlí. Spíš tak akorát ví, že se o tom nechtějí bavit. A ono to tak má taky být.
Ty neumíš číst? On psal, že oni neví. A chová se k nim ona hnusně a tvrdě. Toliko FAKTA
@Honza 12 píše:
Aha, takže z toho, že ženská zblbne a nahání kariéru a borce. Je tvrdá a zlá na své rodiče, všechno opustí a chlap se to snaží zjistit a pochopit a zoufale zachránit. Spousta ženskejch je takhle utržená ze řetězu po konci mateřský(ale to sem nepatří). Tak ty z toho uděláš úplně jinej příběh, že manželka chodí na povinné večírky, ani jí to moc nebaví. Doma se mu parádně věnuje, a on je ten kdo ji kontroluje stíhá, žárlí. A konec konců s takovým by nevydržela žádná, a je vlastně dobře, že upadla do lože vychcanýmu maníkovi, to bude to nejlepší. Gratuluju ke skvělé konstrukci. (aspoň tak mě tvoje psaní vyznívá) možná se pletu..
To se možná trochu pleteš, když já jsem o žádných povinných večírcích, který ji nebaví, a o tom, že se mu doma parádně věnuje, vůbec nepsala. To si nás tady asi trošičku motáš
![]()
@Tunrida píše:
Z rozchodu, obzvlášť když přijde z druhé strany, se samozřejmě nějak složí každý, úplně každý a každý nějak jinak. Ale taky by to chtělo si při tom zachovat aspoň trošičku svojí hrdosti, ne dělat takový kotrmelce jako tady zakladatel a ty dva takhle pronásledovat.
Dobře s tou hrdostí souhlasím, však píšu, kašli na ňu. Ona zblbla. A zakladateli už nepomůže nic. Protože i kdyby nakrásně přilezla. Tak co s takovou? Důvěra v háji. To už fungovat nebude.
@Tunrida píše:
To se možná trochu pleteš, když já jsem o žádných povinných večírcích, který ji nebaví, a o tom, že se mu doma parádně věnuje, vůbec nepsala. To si nás tady asi trošičku motáš![]()
Inu dobře. Pletu. Nezlob se.
@Honza 12 píše:
Ty neumíš číst? On psal, že oni neví. A chová se k nim ona hnusně a tvrdě. Toliko FAKTA
Já umím číst. Moc dobře. Ale taky moc dobře vím, jak by se o něčem takovým s nějakým mým bejvalým bavili moje rodiče. Proč oni by se s ní o tom měli bavit. Obzvlášť pokud ví, že je dotyčný stopuje po kavárnách, po googlu, facebooku, telefonech a tak mu ještě budou říkat, kde jejich dcera teď bydlí?
Radši snad ani ne ![]()
@Tunrida píše:
No, ta asi taky jak kteří. Nehledě na to, že jim stejně nežeru, že se s nimi dcera nebaví a oni neví, kde bydlí. Spíš tak akorát ví, že se o tom nechtějí bavit. A ono to tak má taky být.
Tak já nevím a už to úplně vidím. Ahoj mami, ahoj tati. Vykašlala jsem se na manžela, teď bydlím u milence. Ba ne, spíš si myslím že ona ví, že je ta špatná, že to podělala, a proto se chová, tak jak chová.
@Tunrida píše:
Já umím číst. Moc dobře. Ale taky moc dobře vím, jak by se o něčem takovým s nějakým mým bejvalým bavili moje rodiče. Proč oni by se s ní o tom měli bavit. Obzvlášť pokud ví, že je dotyčný stopuje po kavárnách, po googlu, facebooku, telefonech a tak mu ještě budou říkat, kde jejich dcera teď bydlí?Radši snad ani ne
Dobře, ale on, ještě není v podstatě bejvalej. Psal, že týden bydlela u nich, a pak hup k milenci. Ale i tak. Třeba mu to dojde a pochopí, že je bejvalej. Tak oni se stejně budou muset bavit. Stejně dojde k soudu(myslím jako rozvod). No, a když mu ona ublížila, tak ještě můžou bejt jak děcka ve školce, a on jí to může ještě dost znepříjemnit, když se bude chtít mstít.
@Honza 12 píše:
Dobře s tou hrdostí souhlasím, však píšu, kašli na ňu. Ona zblbla. A zakladateli už nepomůže nic. Protože i kdyby nakrásně přilezla. Tak co s takovou? Důvěra v háji. To už fungovat nebude.
Problém je, že tohle tady si dokážeš říct ty. Ale zakladatel se drží v nějakém snu, že se dotyčná vrátí. A fakt mu nepomůžete, když mu tady, pánové, budete sborně psát, že jeho ženě někde ruplo v bedně a nechala se pobláznit, ale ono ji to přejde a pak z toho procitne. On tady v těch slovech totiž opravdu hledá jenom tu naději na návrat.
@Tunrida píše:
Problém je, že tohle tady si dokážeš říct ty. Ale zakladatel se drží v nějakém snu, že se dotyčná vrátí. A fakt mu nepomůžete, když mu tady, pánové, budete sborně psát, že jeho ženě někde ruplo v bedně a nechala se pobláznit, ale ono ji to přejde a pak z toho procitne. On tady v těch slovech totiž opravdu hledá jenom tu naději na návrat.
Tak teď nás motáš dohromady zase ty.
Já píšu že jí ruplo v bedně a už se nevrátí. A kdyby náhodou procitla, jakože neprocitne, tak sto pro by to znovu nefungovalo. Takže znova. Vykašli se na ňu. Hotovo dvacet.
@Tunrida píše:
Tak jasně, je to dost čerstvý. Pro něho je to jako krátkej zlej sen. Měl by s ním někdo zatřepat a probrat ho.
@Ellusa píše:
@Honza 12 Já si teda taky myslím, že rodiče dobře ví, kde jejich dcera je, jen mu to nechtějí říct a nedivím se jim. Taky bych to neřekla. A to i kdyby se k nim opravdu chovala tak, jak zakladatel píše, tak pořád je to jejich dcera a 99 % rodičů bude stát za svým dítětem bez ohledu na to, jaký je podíl dotyčného na rozpad vztahu. A hlavně pokud se chová jako zakladatel. Navíc byste si měli, pánové, připustit, že jí možná „neruplo v bedně“, ale že se „našla“ a je prostě taková, jako se teď chová, i ve skutečnosti.
Jasně.
„našla se“ já tomu, že si ženská chce zakladatele vzít o své vlastní vůli, vezme si ho, pořídí si s ním bydlení na hypotéku. A pak se najde.
To je přesně to, čemu já říkám, že jí ruplo v bedně.
@Ellusa píše:
@Honza 12 Já si teda taky myslím, že rodiče dobře ví, kde jejich dcera je, jen mu to nechtějí říct a nedivím se jim. Taky bych to neřekla. A to i kdyby se k nim opravdu chovala tak, jak zakladatel píše, tak pořád je to jejich dcera a 99 % rodičů bude stát za svým dítětem bez ohledu na to, jaký je podíl dotyčného na rozpad vztahu. A hlavně pokud se chová jako zakladatel. Navíc byste si měli, pánové, připustit, že jí možná „neruplo v bedně“, ale že se „našla“ a je prostě taková, jako se teď chová, i ve skutečnosti.
Jo a deset let se chovala jinak. Protože byla nenajitá. No a s těma rodičema, že oni vědí, taky je to dost možné.
@Ellusa Každopádně i vztah z rodičema tím utrpí. Moc skvělej pocit, ze své dcery mět nemůžou, vědět že jejich dcera je strašně nezodpovědná, založí si manželství, bydlení na hypotéku, a pak se najednou sebere, že už to není doma ono, a místo toho zkusit s tím doma něco udělat, tak běžet hned za milencem. ![]()
Jeji rodice jsou z ni v haji asi tak stejne jako ja. Znam je taky 10 let, tykame si, jezdili jsme spolu na dovci a meli jsme s nima dost dobry vztah. Nikdy by nelhali. Oni k ni, jako k dceri samozreme tihnou a snazi se za ni stat, prtoto ji vzali na zacatku k sobe, mozna do ni hustili, at se kouka vratit a tak, po tydnu se s rodicema pohadala, protoze jim zacalo vadit to, co me. Jeji nespolehlivost, pozdni prichody z prace, treba i kolem 20. - 21. hodiny. Oni ji rekli, ze takhle teda ne a ona se sebrala a odesla k nemu. Jim rekla, ze prespava u znamejch, pritom vim, ze zadny znami nema. Ted, po mesici jim rekla ze si kdesi nasla podnajem, aby pred okolim utajila to, ze bydli u nej. Kdyby se „nasla“ a dospla, tak by byla normalne schopna prijit a otevrene rict, ze se proste zamilovala do jineho a nbude takhle vsem lhat a schovavat se jak nejaka pubertacka. To by bylo aspon trochu fer, ale vyskocit najednou z rozjeteho vlaku timto zpusobem? Sorry, ale ze zacarku cca 1. mesic jsem mel tndence ji sledovat a zjistit, co za tim je a taky bejt ji podvedome na na blizku, protoze kdyz ze dne na dn prijdete po tolika letech o nejblizsiho cloveka je fakt narez a ty hlave proste trva nez to pobere, pac vzdycky kdyz nam bylo ouzko, meli jsme jeden druheho a ted tam najednou neni.
Teda me (nepříjemně) fascinuje jak mistni ženský se oné cuzy jeste zastavaji a byt ne pomalu obdivuji!
To by jako zadna z vas, kdyby se jeji muz zacal chovat jinak, tak by se treba nesnanizila zjistit co se deje? Ale jdete. Samozřejmě ma to sve hranice, ale me teda neprijde ze by zakladatel stihal svoji „drahou“ roky vsude kde chodi, aby se dalo rict ze uz ji tim extremne stval. Jeslti byla podrazdena, tak v ty dobe uz mela onoho amanta.
Každopádně, jelikoz vim o cem mluvim, ja takovyhle vztah zachranil, ale stalo to strasne sil a znamenalo to obrovský si nechat sr… na hlavu. Zadna ženská (chlap) za to nestojí.
Nektrery zkušenosti jsou bohuzel neprenositelny. Ted bych radil jedinou vec a uz to tu bylo psano vyse. Naprosty ignor, jen ty nejnutnější veci resit a hlavne bych vubec nepremyslel o nejakem navratu nekdy.