Manželka odešla, vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
21.12.15 13:21
@Gnaar píše:
@75tomas.novotny: Pokud vím, tak zakladatel mu volal jen jednou. Romeo se mu vysmál, nyní mu už nevolá.

Tak že by mu třeba volal každej den, ne? 8o No ještě toho trochu :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30209
21.12.15 13:21
@Tunrida píše:
Bohužel ne každý..

Právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
21.12.15 13:25
@75tomas.novotny píše:
hehe vyrovnany a ja? taky jsem nekdy uzlicek nervu, vecer si musim vzit pul tablety trittico abych usnul protoze trpim insomnii, mam hodne stresovou praci a na vse jsem sam. je pravda, ze jsem nadelal spoustu chyb v zivote, za nektere platim dodnes a budu stale platit. ja byt zakladatelem dam ji to sezrat, ale asi tak na 5 minut nez by se mi ulevilo. pak bych se opravdu tim snazil nezabyvat i kdyz to se jednodusse rekne. ja jsem byl v ruznych situaci pri rozchodu, volal jsem sve terapeutce a brecel ji do telefonu. ted? ted me chvali za praci kterou jsem odvedl na sobe, a oba se nekdy zasmejeme jaky jsem byl driv, je pravda, ze terapie ohromne pomohla. tady si zakladatel nepomuze, pouze uslysi nazory jinych, ale on sam se musi rozhodnout. konce ve vztahu jsou tezke, zacatky take, ale na druhou stranu vsechno zle je pro neco dobre. pozna nove lidi, nove slecny, mozna si uvedomi jake chyby delal on, protoze na rozchodu maji vzdy podil oba.

Nemají. Teda aspoň moje ex tvrdila, že já jsem nic špatně neudělal, že to se mnou to bylo fajn. Že se prostě změnila, že už mě nemiluje.. Tak já nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.12.15 13:25
@Klukjakobuk89 píše:
Hele, presne, jak pises. Vycetla mi pak i to, ze jsem ji koupil minulej rok k Vanocum elektricky kartacek na zuby a lampicku na nocni stolek do noveho bytu a ze uz to tehdy nebylo ono, ze jsem odflakl i darky. Pritom na nejakych podelanych dalrcich v manzelstvi prece nezalezi. Zapomela ne vsechno, co jsem pro ni kdy udelal, zminovala jen to spatne. Sama v sobe nekde hluboko citi, ze dela spatnou vec, ale obelhava se. To, ze ma na ni on vliv je zrejme i z jeji retoriky, pouziva slovni spojeni, ktery jsem od ni nikdy neslysel, znam ji 10 let. Ted si pripadam opravdu jako prekazka v tom, co si naplanovali. Dokonce uz mi i vypsala veci, ktery si z bytu muzu odnest, prej je nebude potrebovat (postel, lednice, televize a nabytek z pracovny). Tak me napada, asi ma on lepsi lednicku, televizi a nabytek do pracovny a v me posteli prece spat nebude, zase asi neni takovej uchylnej. Zapada to krasne.

No a přesně proto je lepší stáhnout komunikaci mezi vámi na nutné minimum. Nebo ti to snad dělá dobře, když spolu takhle mluvíte? Pomáhá ti to nějak?

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
21.12.15 13:28

Moje ex udajne „nahodou“ potkala nekoho po nasem rozchodu. Rozumejte tomu, ze doslova do tydne mi predstavila sveho byvaleho se kterym se dala dohromady, kdyz jsem jel vyzvednout dceru. Pry ho potkala nahodou a i kdyz mu nic neslibovala on se rozhodl zustat a neodejit od ni. Nevim co jsem si mel pod tim predstavit a bylo mi to jedno, spis bylo tezke se nesmat. Ani ve snu by me nenapadlo mu volat. Popravde jsem byl rad, ze ex byla pryc, byl jsem rad za ten klid i kdyz mi nekdy chybela. Jak je to ted? Z velke zamilovanosti a lasky kdy se obirali i prede mnou nic nezbylo, on od ni odesel, ja jsem musel utesovat moji 6 letou dceru, ze vse bude ok. S moji ex nechtela byt, nekolikrat prohlasila, ze chce zit se mnou. Proc to rikam, vse zle se deje pro neco dobre.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.12.15 13:28
@Callipo90 píše:
Já ti taky fandim :mrgreen: :lol: :palec:… ono vyrovnaných chlapů se tu moc nenajde, většinou to jsou zhrzený kluci, který si tu tak nějak vybíjejí svoje frustrace a macho keců mají plnou pusinku :)

Jo a brouček vede :mrgreen: Nebo si to aspoň myslí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3677
21.12.15 13:30
@75tomas.novotny píše:
Moje ex udajne „nahodou“ potkala nekoho po nasem rozchodu. Rozumejte tomu, ze doslova do tydne mi predstavila sveho byvaleho se kterym se dala dohromady, kdyz jsem jel vyzvednout dceru. Pry ho potkala nahodou a i kdyz mu nic neslibovala on se rozhodl zustat a neodejit od ni. Nevim co jsem si mel pod tim predstavit a bylo mi to jedno, spis bylo tezke se nesmat. Ani ve snu by me nenapadlo mu volat. Popravde jsem byl rad, ze ex byla pryc, byl jsem rad za ten klid i kdyz mi nekdy chybela. Jak je to ted? Z velke zamilovanosti a lasky kdy se obirali i prede mnou nic nezbylo, on od ni odesel, ja jsem musel utesovat moji 6 letou dceru, ze vse bude ok. S moji ex nechtela byt, nekolikrat prohlasila, ze chce zit se mnou. Proc to rikam, vse zle se deje pro neco dobre.

A co ty???Hledáš někoho? Jestli se můžu zeptat jen tak mimo téma :) Ne že bych měla zájem :lol:, ale jen tak ze zajímavosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
21.12.15 13:32
@Honza 12 píše:
Nemají. Teda aspoň moje ex tvrdila, že já jsem nic špatně neudělal, že to se mnou to bylo fajn. Že se prostě změnila, že už mě nemiluje.. Tak já nevím.

Neco se muselo stat, ze te prestala milovat. Kolik vam bylo? Nezapomen na jednu vec, ne vzdy je jednoduche rict pravdu. Tzv vina na rozchodu muze byt vnimana tak, ze jeden porad chrape v noci a ten druhy uz to nemuze vystat tak to resi rozchodem. Vim extrem, ale jako priklad neprime viny je vhodny. Nikdy to neni cernobile. Znal jsem slecnu co se rozesla se svym pritelem jen z toho duvodu, ze trpel predcasnou ejakulaci. Jeho vydrz v posteli byla asi 3 minuty. Ale…pozdeji vysel najevo dalsi duvod a to byly finance. S odstupem casu vidime veci jinak.

• Citovat
  • Upravit
3677
21.12.15 13:33
@Tunrida píše:
Jo a brouček vede :mrgreen: Nebo si to aspoň myslí :mrgreen:

Nechme ho přitom :D sladká nevdědomost je krásná svym způsobem :D :lol: on má ty inteligentní a rozumný názory na který nemá kdo co říct :lol:… někde to psal, už ani nevim kde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
21.12.15 13:33
@Tunrida píše:
No a přesně proto je lepší stáhnout komunikaci mezi vámi na nutné minimum. Nebo ti to snad dělá dobře, když spolu takhle mluvíte? Pomáhá ti to nějak?

Moje rec, tohle rypani se v tom, pitvani apod. nikam nevede. Samozrejme, ze mu ted nerekne jaky to byl skvely darek lampicka na nocni stole, protoze si treba rada cte v posteli pred usnutim. Ted je pan dokonaly ten novy a on je pripominka stareho vztahu a nejspise i pocitu viny.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.12.15 13:34
@75tomas.novotny píše:
@Tunrida moc mi fandis

Tak neboj, přijde diskuze, kdy na sebe narazíme protichůdně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3677
21.12.15 13:37
@Ellusa píše:
Myslím, že zrovna tady v této diskuzi :D :D :D

Jo? :lol: no vidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
21.12.15 13:38
@Callipo90 píše:
A co ty???Hledáš někoho? Jestli se můžu zeptat jen tak mimo téma :) Ne že bych měla zájem :lol:, ale jen tak ze zajímavosti :)

Rad bych, ale se mnou je to tezke…mam narocnou praci kvuli ktere nekdy musim pracovat i pres vikend, sice ne v kancelari ale pred laptopem musim sedet. Jsem typ pro ktereho sex znamena 50% spokojeneho vztahu coz ne kazdy tak vnima. Na druhou stranu je mi ukradene jestli je uvarena vecere nebo vylestene rodinne stribro, vice vecer ocenim partnerku ktera si schova nejakou energii pro nas dva, ktera mi sama da najevo, ze o me stoji, ktera bude mit pochopeni pro moji praci a tak nejak bude na stejne vlne co se tyka ruznych veci. Hmm a kde takovou zenu hledat, babo rad :)

• Citovat
  • Upravit
30209
21.12.15 13:40
@75tomas.novotny píše:
Neco se muselo stat, ze te prestala milovat. Kolik vam bylo? Nezapomen na jednu vec, ne vzdy je jednoduche rict pravdu. Tzv vina na rozchodu muze byt vnimana tak, ze jeden porad chrape v noci a ten druhy uz to nemuze vystat tak to resi rozchodem. Vim extrem, ale jako priklad neprime viny je vhodny. Nikdy to neni cernobile. Znal jsem slecnu co se rozesla se svym pritelem jen z toho duvodu, ze trpel predcasnou ejakulaci. Jeho vydrz v posteli byla asi 3 minuty. Ale…pozdeji vysel najevo dalsi duvod a to byly finance. S odstupem casu vidime veci jinak.

Nestalo se vlastně nic. Jen oběvila seberealizaci v práci. Nové kolegáčky, narostla jí křídla, a prostě jsem přestal být najednou zajímavej. Se mnou ji měl čekat rodinný život. Byli jsme domluvení na dětech. Chtěla počkat, že ještě práce, ještě tam to, ještě tohle. Netlačil jsem na ní. Dle jejích slov se někam posunula, nějak vyvinula. Prostě jinam, já jsem zůstal ten pořád skoro stejnej. Nachystal večeři, klidně poklidil. Nestíhal jsem jí, když se šla bavit. Zhubla, začala o sebe víc dbát, fintit se. Narostlo jí sebevědomí. Asi tak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.12.15 13:41
@Honza 12 píše:
Tak s tím, že to ten druhej může zabalit kdykoliv, s tím počítám. Ale těžko to zabalím já, když vím co chci a co nechci. Jo tak kdybych nevěděl co doopravdy chci tak to bude asi jinačí. Nějak si nedokážu vzpomenout, že bych nevěděl co chci a jestli to chci.

To já vím, že si to představit nedokážeš. Taky ale nejsi na konci života a stejně tak si nedokážeš představit, co všechno ti ještě vstoupí do cesty. A že toho ještě bude..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky