Manželka odešla, vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30215
20.12.15 12:05
@Tunrida píše:
To máš ale těžký, když oni do toho manželství vstoupili ještě před tím skutečným dospělým životem.
Nikdo tady nikomu nefandí, jenom se konstatuje, že by stejně drželi pohromadě něco, co k sobě prostě nepatří. Ty bys to tak snad chtěl?
On je totiž nakonec ten špatný ten, kdo udělá ten poslední krok k tomu konci a nikoho nezajímá, co ho k tomu vedlo a jestli náhodu nebyla chyba i tam na té druhé straně.

Nechtěl. Prostě konstatuju, že ho ženská(byť z důvodů nezralosti) hodila přes palubu, hotovo dvacet, a jemu se teď otvírá nový život. Což je pro něj fajn.. Zachrňovat to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.12.15 12:06
@Honza 12 píše:
Jestli jsem to pochopil, tak jeho scény a výčitky vznikli až po tom, co ona začala bejt k němu chladná, přestala žárlit a přestala mět o něj zájem, tím rozpoutala jeho žárlivost, to je zákon akce a reakce. Chlap kterýmu žena dělá kariéru a chodí na večírky, a v čase který jí zbude, se mu věnuje a osobní a intimní život funguje, jí nebude házet klacky pod nohy.

A on přijal tu nabídku na to, aby to s ní sdílel? :nevim:

Jinak teda posuzování stylem: já jsem začal žárlit, ona přestala, předtím žárlila ona.. To jsme řešili někdy v nácti. Žárlivost jako důkaz lásky.. O tom by ti mohla povyprávět moje tchyně a můj manžel.

• Citovat
  • Upravit
5453
20.12.15 12:06
Naprosto ssouhlasím!
@berry4 píše:
Prostě typické mladické se braní. Nic jste nepoznali ani jeden, ty se chováš jako typickej egoista, no na jednu stranu to chápu, na druhou bych taky zdrhla.
Tvoje žena je ve věku, kdy teprve začíná poznávat, dozrála, uvědomila si své hodnoty, pozici a jde si za svým.
Nelam to přes koleno. Nezachráníš to. Fakt ne.
Rozejděte se, rozdělte majetek a běžte dál.
10 let ve vašem věku nic neznamená. Opravdu nic.

Naproyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
20.12.15 12:11
@Tunrida píše:
A on přijal tu nabídku na to, aby to s ní sdílel? :nevim:Jinak teda posuzování stylem: já jsem začal žárlit, ona přestala, předtím žárlila ona.. To jsme řešili někdy v nácti. Žárlivost jako důkaz lásky.. O tom by ti mohla povyprávět moje tchyně a můj manžel.

A on s ní má trajdot po firemních večírcích? Když jí dá důvěru a volnost aby tam mohla chodit? A ona díky tomu, že tam může chodit, ztratí o něj zájem? No to teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
20.12.15 12:13
@Tunrida píše:
A on přijal tu nabídku na to, aby to s ní sdílel? :nevim:Jinak teda posuzování stylem: já jsem začal žárlit, ona přestala, předtím žárlila ona.. To jsme řešili někdy v nácti. Žárlivost jako důkaz lásky.. O tom by ti mohla povyprávět moje tchyně a můj manžel.

Přece zvýšený zájem o práci a kariéru nemá véstz její strany až k takovýmu výraznýmu osobnímu intimnímu ochladnutí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.12.15 12:15
@Honza 12 píše:
Idiot. Ty seš taky dobrá, takže se ženská hrne do svatby s idiotem? Chce s ním založit rodinu? Všečchno spolu chtějí vybudovat? No promiň ale tohle pak dost vypovídá i o ní.

přesně

Příspěvek upraven 20.12.15 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.12.15 12:17
@Tunrida píše:
To jsem teda nevěděla, že musím zůstat s prvním člověkem, kterýho potkám, aby teda neměl potom pocit, že jsem ho hodila přes palubu :nevim: Co na tom, že to byl idiot :nevim:
Kolo kolem určitě zůstane, ale bude celkem rozdíl mezi favoritem, Giantem a nějakým specializovaným kolem za x set tisíc, že?

aha, mno to mi stačí - ona je to totiž analogie viz. super písnička řidič autobusu tj. anologie blbec je blbec a blbcem zůstane a je uplně jedno zda je mezi tim rozdíl několik tisíc, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
20.12.15 13:59
@Ellusa píše:
@Honza 12 Samozřejmě že na vztahu se musí pracovat, jinak to skončí špatně. Ale musí oba chtít, a ona podle všeho nechce (jestli už nebo nikdy nechtěla, neposoudím). A jak tu xkrát zaznělo, brali se jako dospělé „děti“, nevyzrálé, vidím to kolem sebe, jak se lidi krátce po dvacítce stále hledají a neví. A k tomu, jestli s ním měla někam chodit nebo ne - neznáme její pohled, ale třeba to, že on nechtěl, ona vnímala, že on nemá zájem o její život? Já ji opravdu nehájím, ale beru to realisticky, začali spolu chodit jako děti a nehotoví lidi, očekávat, že se ten druhý nezmění, prostě nejde. A než se trápit, je lepší jít od sebe, dokud jsou bez závazků. Kdyby se podobně začala chovat s dětmi a rodinou, bylo by to o něčem jiném, taky znám takové ženy i muže a je to na pár facek.

Však jasně, správně napsaný. To v podstatě souhlasí s tím mým, že ona už nechce, hodila ho přes palubu. Hotovo dvacet, teď nezbývá, než jít dál, a vzpomínat na to pěkný. A zakladatel by se měl zkusit přenést přes tuhle křivdu a jít dál a nezatrpkout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
20.12.15 14:23
@Inaris píše:
Ale, ale… copak v životě víme a známe všechno dopředu? A co Ty, Honzíku? Ty sis taky všechno promyslel v 18ti? :D ;)
Jak jsem zmínila, je to vývoj, že poznala něco jiného a zase se někam posunula. Byť pro partnera zdánlivě „negativní“… to je holt ten život, no.

Tak to než jsem vlezl do manželství a zařídil si hypotéku, a plánoval děti, tak jsem si to sakra rozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.12.15 14:26

@Honza 12 a ty jsi svou ženu vzal na milost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
20.12.15 14:26
@Inaris píše:
Honzi, některé večírky jsou bohužel povinné. Pokud si žena nechce trhnout ostudu, je nutno se na večírek „vyfiknout“ a nebýt za šmudlinu. To ovšem taky někdy unaví, včetně pozdní doby návratu, o který až tak nestála, ale musela to přetrpět. A pokud je ženská druhý den unavená a její zakomplexovaný žárlivý chlap ji začne považovat za "chladnou atd., tak pro ni takové soužití musí být peklo.
Chtělo by to trochu nadhledu.

Ale prd a vořech coto meleš? Unavená z večírku, kde nechtěla bejt? Když o večírcích, kolegách jen básnila? To si děláš legraci? Když na tebe ženská začne prdět, tak to nějakou reakci vyvolá. Rozhodně to není tak, že chlap začne žárlit jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
20.12.15 14:27
@Petrolka píše:
@Honza 12 a ty jsi svou ženu vzal na milost?

Jak vzal na milost? Prostě přišla s tím, že už mě nemiluje, že chce jinej život, že se změnila. Tak jsme se rozvedli, a to je konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.12.15 14:30
@Honza 12 píše:
Jak vzal na milost? Prostě přišla s tím, že už mě nemiluje, že chce jinej život, že se změnila. Tak jsme se rozvedli, a to je konečná.

Dík za odpověď, psal jsi, že pak se chtěla vrátit, jestli jsem to dobře pochopila. Po rozvodu už bych chlapa zpět nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
20.12.15 14:35
@Ellusa píše:
@Honza 12 „Rozhodně to není tak, že chlap začne žárlit jen tak.“ Ale to přece taky není pravda, někteří lidi žárlí na všechno, můj expřítel žárlil na mé kolegy, protože jsem s nimi trávila pracovní dobu - jen a jen pracovní dobu, nic víc a ani o minutu déle :D. A on měl veškerou mou pozornost :D.

Tak on psal, že začar žárlit, když začala bejt nespolehlivá, vracela se pozdě povídalo se o ní že má poměr atd.. TTen tvůj to je jinej případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 14:42
@Honza 12 píše:
Proč? Moje bývalá žena taky chtěla žít jinak. Mě už nechtěla. Skoro jak příběh zakladatele. Taky nos nahoru, práce kolegové, večírky. Taky jsem byl její první. Tak to po deseti letech zbořila. A nedávno jí asi spadl kámen na hlavičku, prej jestli to ještě nepůjde spravit.. :think:

Jak dlouho ji to trvalo? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria